Mira la Copa Amèrica allà on siguis! | Vista VPNOver

futbolistesAquest estiu torna a tenir lloc el torneig internacional de futbol més antic del món: la Copa Amèrica 2020. El torneig tindrà lloc als països amfitrions Argentina i Colòmbia del 12 de juny al 12 de juliol. A més dels 10 països CONMEBOL, Qatar i Austràlia han estat convidat a participar. Com sempre, serà un emocionant rellotge des del partit d’obertura a l’Argentina fins a la final de Colòmbia. Per tant, com a autèntic aficionat al futbol, ​​no podeu perdre’s la Copa d’aquest any. Però, si passa a l’estranger o de vacances i, per tant, no pots veure els partits? O què passa si ets un gran aficionat al futbol que viu als Estats Units o a Mèxic, però realment vols veure la Copa Amèrica d’aquest any? Llegiu la resta d’aquest article per conèixer com podeu veure la Copa Amèrica, independentment d’on estigueu.


Per què veure la Copa Amèrica a l’estranger pot ser difícil o impossible

En un món ideal, podríem mirar qualsevol cosa que vulguem, siguem on siguem. Malauradament, sovint no és així. Moltes emissores i serveis de transmissió són necessaris per bloquejar determinats continguts fora del seu país. Això forma part i depèn de l’acord que van aconseguir per obtenir els drets de difusió de la pel·lícula, espectacle, esdeveniment esportiu, etc. Per exemple, si aneu a SporTV de Globo, on es transmeten molts partits de la Copa Amèrica en directe, trobareu és important que molts vídeos (esportius) només estiguin disponibles si esteu a Brasil. El mateix passa amb l’aplicació Fox Sports, una altra manera popular de veure en directe la Copa Amèrica per a molts aficionats al futbol de l’Amèrica del Sud i més enllà. Al cap i a la fi, l’aplicació Fox Sports només està disponible a Mèxic, Argentina i Brasil.

L’últim que voleu és deixar-vos patir una restricció geogràfica durant la Copa. Imagineu-vos que esteu a l’estranger per vacances o treballs i veieu que no podreu veure cap partit de Copa, perquè el servei de streaming els bloqueja quan esteu a la regió “equivocada”. Afortunadament, hi ha una manera molt fàcil d’evitar que això passi: utilitzar una VPN. Si utilitzeu una VPN, podeu veure qualsevol contingut que vulgueu, com ara la Copa Amèrica, on vulgueu. I saps quina és la part més bona? Veure la Copa amb una VPN és fàcil i ràpid. Tot i això, si no sabeu com funciona, no us preocupeu! Com que a continuació, incloem dues guies senzilles i senzilles perquè puguis veure la Copa América amb una VPN, sigui on sigui. La primera guia és per a persones que vulguin utilitzar l’SporTV de Globo, mentre que la segona és per als usuaris de l’aplicació Fox Sports.

Guia pas a pas senzilla per veure la Copa América 2020 a tot el món amb una VPN

A continuació, trobareu dos guies senzills i senzills per veure la Copa Amèrica allà on vulgueu. La VPN que s’utilitza en aquestes guies i que us recomanem utilitzar per veure la Copa, és NordVPN. Al cap i a la fi, aquesta VPN és molt assequible, ofereix bones velocitats de transmissió i té algunes funcions molt útils per desbloquejar partits de Copa América i altres continguts geogràficament restringits..

La primera guia explica com es pot veure la Copa Amèrica a tot el món a l’EsporTV de Globo. La segona guia és per a usuaris que vulguin fer servir l’aplicació Fox Sports.

Guia 1: Mireu la Copa Amèrica a tot el món a SporTV

 1. Vés al lloc web de NordVPN, tria la teva subscripció i configura el teu compte.
 2. Vés a la pàgina de descàrrega d’aplicacions NordVPN i tria l’aplicació adequada per al sistema operatiu.
 3. Després de seleccionar el sistema operatiu, feu clic a descarregar i seguiu el procediment d’instal·lació. No et preocupis, les instruccions es donaran a la pantalla durant la instal·lació.
 4. Obriu l’aplicació NordVPN i inicieu la sessió amb les vostres credencials d’inici de sessió (nom d’usuari i contrasenya)
 5. Connexió a un servidor brasiler NordVPN. Us recomanem fer-ho simplement amb el mapa per connectar-vos automàticament al servidor més ràpid. La imatge de la part inferior d’aquesta guia us mostra com hauria de ser.
 6. Vés a Globo SporTV.
 7. Ara només cal que aneu al partit que voleu veure.
 8. Gaudeix del partit!

Mapa NordVPN amb el servidor brasiler seleccionat

Nota: Tingueu en compte que necessiteu tenir un compte Globo per veure els partits de Copa América en directe a SporTV.

Guia 2: Mireu la Copa Amèrica a tot el món amb Fox Sports App.

 1. Vés al lloc web de NordVPN, tria la teva subscripció i configura el teu compte.
 2. Vés a la pàgina de descàrrega d’aplicacions NordVPN i tria l’aplicació adequada per al sistema operatiu.
 3. Després de seleccionar el sistema operatiu, feu clic a descarregar i seguiu el procediment d’instal·lació. No et preocupis, les instruccions es donaran a la pantalla durant la instal·lació.
 4. Obriu l’aplicació NordVPN i inicieu la sessió amb les vostres credencials d’inici de sessió (nom d’usuari i contrasenya)
 5. Connecta’t a un servidor argentí, mexicà o brasiler (l’aplicació Fox Sports funciona als tres països).
 6. Obriu l’aplicació Fox Sports i, si no us heu iniciat, inicieu la sessió amb les vostres credencials d’inici de sessió.
 7. Desplaceu-vos al partit que voleu veure a la Copa Amèrica.
 8. Gaudeix animant-te al teu equip favorit!

Mapa NordVPN amb cinc servidors llatinoamericans, entre els quals un servidor brasiler, argentí i mexicà

El mètode anterior és una manera excel·lent de veure tots els partits de la Copa Amèrica, sigui on vinguis i siguis on siguis. Al cap i a la fi, SporTV sol emetre només els partits de la Copa Amèrica del Brasil i alguns altres dels quals tenen els drets de transmissió. Tanmateix, amb l’aplicació Fox Sports, podeu veure tots els partits de Copa América en directe, cosa que és fantàstica per als aficionats al futbol!

Nota: Tingueu en compte que és necessari tenir accés a l’aplicació Fox Sports per utilitzar el mètode anterior.

Flux de Copa América bloquejat per “bloc VPN”

Actualment, molts serveis de streaming utilitzen una cosa que ens agrada anomenar “blocs VPN”. Això significa que molts llocs web i aplicacions de streaming permeten que els usuaris VPN accedeixin al contingut. Normalment ho fan de la següent manera: es notaran grans quantitats de trànsit al seu lloc web des d’una adreça IP. Això es deu al fet que generalment els servidors VPN i les seves adreces IP són compartits per un gran nombre d’usuaris. Posteriorment, bloquejaran aquesta adreça IP, bloquejant que tots els usuaris amb aquesta adreça IP accedeixin al seu contingut.

Els serveis en streaming poden canviar les seves polítiques de bloqueig de VPN sense previ avís i no se sap mai quins servidors estaran bloquejats. Per això, és bo saber com desplaçar-se pels blocs VPN, en cas que en tingueu un. Al cap i a la fi, és clar que no voleu configurar amb èxit una connexió VPN per veure la Copa Amèrica a l’estranger, només se li pot denegar l’accés al servei de streaming a causa d’un bloc VPN.

Com evitar els blocs VPN amb NordVPN – 3 consells

NordVPN ofereix algunes característiques excel·lents per moure els blocs VPN. En primer lloc, NordVPN compta amb un gran nombre de servidors, més de 5400. Els blocs VPN sempre impliquen el bloqueig de servidors específics. Així, si observeu que no podeu veure la vostra coincidència al servidor on esteu actualment, podeu provar-ne una altra. NordVPN té diversos servidors en molts països per triar. Aquesta és, amb molt, la solució més fàcil que podeu provar.

La segona “solució de desbloqueig de blocs VPN” que ofereix NordVPN, és utilitzar una adreça IP dedicada. Per un suplement, NordVPN us pot proporcionar aquest tipus d’adreça IP que, a diferència d’una IP VPN habitual, només usada per vosaltres. Com que una adreça IP dedicada només la utilitzeu, és molt més difícil que un servei de streaming detecti que feu servir una VPN amb una adreça IP. Com a tal, aconseguir una IP dedicada amb NordVPN és la millor manera de garantir que SporTV, la Fox Sports App o un altre servei de streaming no sereu bloquejats quan intenteu veure la Copa Amèrica.

Per últim, NordVPN també ofereix allò que s’anomenen servidors ofuscats, que són servidors especials que dificulten molt la detecció de serveis que utilitzen una VPN. Tanmateix, a partir d’ara, NordVPN només ofereix aquests servidors especials en alguns països seleccionats, com els Estats Units i el Canadà. Per tant, aquesta darrera característica és útil sobretot per a persones que viuen als EUA i tenen una subscripció ESPN +, per exemple. Si això t’aplica, pots utilitzar un dels servidors ofuscats de Nord als EUA per veure la Copa América a ESPN + a l’estranger, en cas que estiguis davant d’un bloc VPN. Tingueu en compte, però, que els servidors ofuscats poden retardar la vostra connexió i, per tant, no poden ser excel·lents per transmetre-les.

Com desbloqueja una VPN la coincidència de Copa Amèrica

Una VPN ofereix uns quants avantatges. Un d’aquests avantatges és donar-li més llibertat en línia per mirar tot el que vulguis, sigui on sigui. Això es deu a que una bona VPN sol tenir molts i molts servidors arreu del món. En connectar-vos a un servidor d’un altre país que no esteu actualment, canvieu la vostra adreça IP a una IP d’aquest altre país. Molts llocs web i aplicacions utilitzen la vostra IP per esbrinar on esteu. Això vol dir que els serveis de reproducció creuen que es troba en un país on el servei i el contingut que voleu veure està disponible amb una VPN!

Desbloqueig amb una VPN

A més de permetre’s veure la Copa Amèrica allà on siguis, una bona VPN ofereix molts més avantatges, com ara proporcionar-te accés a la versió dels EUA dels Netflix. Si voleu obtenir més informació sobre els molts avantatges que ofereix una VPN, consulteu el nostre article sobre aquest tema o aquest article.

No puc utilitzar una VPN gratuïta per veure Copa América?

L’anterior és una pregunta comuna. Tanmateix, no es recomana utilitzar una VPN gratuïta per reproduir la Copa Amèrica 2020 per diverses raons.

En primer lloc, la majoria de VPN gratuïtes apliquen límits de velocitat i de dades. Això vol dir que quan heu utilitzat una quantitat de dades d’internet, per exemple, 2 GB, ja no podreu utilitzar el servei i no podreu veure la resta del partit, si esteu veient un partit de Copa. per exemple. Per descomptat, això és l’últim que voleu. Si hi ha un límit de velocitat, sovint només podeu assolir velocitats bastant lentes amb una VPN gratuïta, que no són adequats per a la transmissió en temps real. Això pot suposar que el vostre vídeo s’ha d’amortitzar constantment, arruïnant completament el plaer de veure.

En segon lloc, fins i tot si heu trobat una gran VPN gratuïta que no apliqui dades ni límits de velocitat, com ProtonVPN, és probable que encara tingueu una connexió lenta. Això es deu al fet que les VPN gratuïtes solen oferir menys servidors que els seus homòlegs de pagament. Això significa que els servidors sovint es veuen molt concorreguts, cosa que els redueix considerablement.

Només passa que els problemes descrits anteriorment solen ser pitjors per a les solucions generals. Això significa que probablement haureu de pensar dues vegades abans de decidir transmetre la Copa amb una VPN gratuïta. En canvi, us recomanem que busqueu una bona VPN barata. Això ens porta a les qüestions següents.

Suggeriment de bonificació: Surfshark: el millor VPN de pressupost per veure la Copa Amèrica

Si voleu veure tots els partits de la Copa Amèrica sense haver de trencar el banc, us recomanem de tot cor Surfshark. Surfshark és una de les poques VPN premium super barates i té un preu de només 1,99 dòlars al mes per la seva subscripció més barata. Ofereix més de mil servidors ràpids estables en 61 països. Entre aquests, hi ha servidors al Brasil, Xile, Estats Units i Paraguai. Això vol dir que amb Surfshark podeu desplaçar-vos amb geo-restriccions en aquests països i veure la Copa en espanyol, portuguès o anglès, segons el vostre servei de streaming. A més, Surfshark també és una VPN molt segura i fàcil d’utilitzar. En definitiva, Surfshark és l’opció correcta si busqueu una VPN pressupostària per veure la Copa Amèrica 2020!

Un altre consell: Les adreces IP, que pot modificar una VPN, són utilitzades per molts llocs web per determinar la vostra ubicació. Tanmateix, no són l’única manera en què els llocs web poden esbrinar on esteu. Una altra forma més popular per als llocs web per fer-ho és mitjançant cookies. Una vegada que feia servir Surfshark per accedir a un vídeo a l’EsporTV de Globo, per exemple, va aparèixer un missatge que deia que no érem a la regió adequada (Brasil). Això va passar tot i estar connectat a un servidor brasiler de Surfshark. Una cosa intel·ligent per provar en aquest tipus de situacions és intentar accedir al vídeo en una nova finestra d’incògnit, de manera que no s’utilitzaran galetes per fer-ne el seguiment..

Horari de Copa Amèrica

Ara que ja ho sabeu com per veure la Copa Amèrica, segur que voldreu saber-ho Quan té lloc! Per això a continuació, vam incloure una taula útil que us mostra quan es faran els diferents partits.

Etapa
Data
Països (a casa)
Etapa del grup12 de juny del 2020Argentina – Xile
Etapa del grup13 de juny del 2020Austràlia – Uruguai
Colòmbia – Equador
Paraguai – Bolívia
Etapa del grup14 de juny del 2020Perú – Qatar
Brasil – Veneçuela
Etapa del grup16 de juny del 2020Argentina – Uruguai
Xile – Bolívia
Etapa del grup17 de juny del 2020Colòmbia – Veneçuela
Paraguai – Austràlia
Etapa del grup18 de juny del 2020Perú – Brasil
Equador – Qatar
Etapa del grup20 de juny del 2020Argentina – Paraguai
Etapa del grup21 de juny del 2020Colòmbia – Perú
Uruguai – Xile
Etapa del grup22 de juny del 2020Austràlia – Bolívia
Veneçuela – Equador
Etapa del grup23 de juny del 2020Brasil – Qatar
Etapa del grup25 de juny del 2020Xile – Paraguai
Etapa del grup26 de juny del 2020Bolívia – Uruguai
Austràlia – Argentina
Etapa del grup27 de juny del 2020Equador – Perú
Brasil – Colòmbia
Etapa del grup28 de juny del 2020Qatar – Veneçuela
Etapa del grup30 de juny del 2020Xile – Austràlia
Uruguai – Paraguai
Bolívia – Argentina
Etapa del grup1 de juliol del 2020Equador – Brasil
Veneçuela – Perú
Qatar – Colòmbia
Quarts de final4 de juliol & 5, 2020Ser determinat
Semifinals8 de juliol del 2020Ser determinat
Partit per al 3r lloc11 de juliol del 2020Ser determinat
Final12 de juliol del 2020Ser determinat

Copa Amèrica 2020: un veritable espectacle per a Amèrica del Sud i fora

La Copa Amèrica d’enguany tindrà lloc des del 12 de juny fins al 12 de juliol i serà la 47a vegada que s’organitza el torneig. L’any passat el torneig el va guanyar l’amfitrió, el Brasil. Fins ara, segons les cases de pagaments, Argentina, Brasil i Colòmbia tenen les millors possibilitats de guanyar el torneig, per aquest ordre. Tot i això, en el món del futbol, ​​tot és possible i el torneig segurament serà emocionant i competitiu.

Aquest any es disputa la Copa a l’Argentina i Colòmbia, cosa que fa que sigui la primera vegada que el torneig sigui acollit per dos països. Tanmateix, el torneig tindrà un impacte molt més enllà dels estadis de Buenos Aires, Còrdova, Bogotà, Medellín i altres ciutats en què es disputaran els partits. El torneig serà un veritable espectacle per a 100 milions de seguidors de futbol a Amèrica del Sud i més enllà. . És per això que aquest article tenia com a objectiu explicar a tots aquells aficionats al futbol com poden gaudir de tots els partits de la Copa. Ara només ens queda gaudir del partit!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map