Wilt u gratis live UFC-evenementen bekijken? Hier is hoe! | VPNOverview.com

De UFC is de afgelopen twee decennia enorm gegroeid in populariteit. De belangrijkste MMA-organisatie ter wereld heeft miljoenen en miljoenen fans over de hele wereld. ‘De achthoek’ is een bekende term geworden onder de sportliefhebbers. Het is hier waar volgens velen de hardste hitters, de slimste BJJ-technici en de sterkste worstelaars elkaar ontmoeten om te zien wie echt de beste jager is. Een deel van de opwinding is echter het vinden van het antwoord op deze vraag live, precies zoals het gevecht plaatsvindt. Niet drie dagen later op een MMA-nieuwssite, vergezeld van een clip van 90 seconden van het gevecht dat je live had willen zien.


Daarom hebben we dit artikel geschreven. Om je te vertellen over een manier om een ​​UFC-evenement gratis te bekijken. Hoe is dit mogelijk, vraag je je misschien af? Het korte antwoord is door een eenvoudig maar zeer effectief stuk software te gebruiken, een VPN genaamd.

In sommige landen kan het live kijken naar UFC-evenementen een dure aangelegenheid zijn. Denk maar aan de PPV’s (pay-per-views) die je bijvoorbeeld in de VS kunt kopen. In andere zijn er geen PPV-kosten, maar een verplicht maandelijks abonnement om UFC-evenementen live te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan BTsports in het VK. Door gebruik te maken van een VPN heb je echter gemakkelijk toegang tot een gratis Nederlandse streamingdienst genaamd kijk.nl, die eigenlijk alle UFC-evenementen live uitzendt. Door naar deze website te navigeren terwijl u een VPN gebruikt, kunt u uw favoriete UFC-jagers er gratis naar kijken! Lees hieronder hoe dit werkt.

Gratis naar UFC kijken – hoe gaat een VPN me helpen?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Een VPN (Virtual Private Network) biedt zijn gebruikers veel voordelen op het gebied van privacy, online veiligheid en internetvrijheid. Een daarvan is het feit dat een VPN je IP-adres verandert. Bij het gebruik van een VPN maak je immers verbinding met een VPN-server. Deze server heeft een eigen IP-adres dat wordt toegewezen aan uw netwerk of apparaat zodra u er verbinding mee maakt. Dit verbetert niet alleen uw online privacy aanzienlijk, het helpt ook om uw online identiteit te “maskeren”. Het helpt u ook om geografische blokkades te omzeilen.

Websites en apps gebruiken onder meer uw IP-adres om uw geografische locatie te bepalen. Met andere woorden, als u zich in de VS bevindt, maar u bent verbonden met een Nederlandse VPN-server (met een Nederlands IP-adres), zullen de websites die u bezoekt denken dat u zich in Nederland bevindt. De gratis streaming website kijk.nl, waarop je UFC events kunt streamen, is normaal gesproken alleen toegankelijk vanuit Nederland. Door uw “US-IP-adres”, in dit voorbeeld, te wijzigen in een Nederlands adres, zal de website dat wel doen denken je bent in nederland. Als gevolg hiervan heb je er nu toegang toe en kun je alle UFC-evenementen gratis live bekijken!

Welke VPN-provider moet ik kiezen om gratis naar UFC te kijken?

Dit is natuurlijk tot op zekere hoogte een kwestie van persoonlijke voorkeur. Er zijn echter ten minste twee vereisten waaraan een VPN moet voldoen om te werken met onze methode om UFC gratis te bekijken. Ten eerste moet het (redelijk) snelle en stabiele servers hebben. Ten tweede moet het servers in Nederland hebben. Daarom raden we NordVPN echt aan om de UFC gratis te bekijken. Deze VPN heeft zijn snelle serverbenadering in de loop der jaren echt verfijnd, met een enorm aantal snelle en stabiele servers (5000+ in 60+ landen). Bovendien heeft NordVPN veel servers in Nederland.

Specificaties NordVPN

 • Gelijktijdige verbindingen: 6
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Besturingssystemen: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocollen: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Logboekbeleid: Geen logs
 • Servers: 5400+ servers in 57 landen
 • Prijs: Vanaf $ 3,49 per maand
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

Best voor

Smartphone

Een ander voordeel van NordVPN is dat het een aantal tegenmaatregelen biedt tegen de VPN-blokkades die steeds meer websites gebruiken om VPN-gebruikers te blokkeren. We hebben tot nu toe niet gemerkt dat kijk.nl VPN-gebruikers blokkeert. Opgemerkt moet echter worden dat we onze testen vanuit ons kantoor in Nederland hebben gedaan. Aan de andere kant, zelfs dan zou je verwachten dat we geblokkeerd kunnen zijn bij het gebruik van een VPN. In ieder geval biedt NordVPN zowel dedicated IP-adressen als verduisterde servers aan. Beide helpen bij het bestrijden van VPN-blokkades. Dus zelfs als kijk.nl VPN-blokken gaat gebruiken, ben je voorbereid met NordVPN! Daarom vinkt deze VPN alle vakjes aan om de UFC gratis te bekijken.

Lees nu verder voor een snelle stapsgewijze handleiding over het gebruik van (Nord) VPN om de UFC gratis te bekijken!

Stapsgewijze handleiding: bekijk de UFC gratis met een VPN

 1. Neem een ​​abonnement op een goede VPN. Zoals gezegd, raden we NordVPN echt aan. Maar welke provider je ook kiest, kijk uit voor snelle, stabiele servers en minimaal één, maar idealiter nog veel meer servers in Nederland.
 2. Download de VPN-software of -app op het compatibele apparaat waarop u UFC wilt bekijken. Als je NordVPN als je provider hebt gekozen en hier hulp bij wilt hebben, bekijk dan onze NordVPN-recensie. Als je een andere provider hebt gekozen of niet zeker bent van de installatieprocedure op je apparaat, bekijk dan onze andere VPN-recensies of installatiehandleidingen.
 3. Open de VPN-app en maak verbinding met een Nederlandse server.
 4. Surf naar de volgende website: kijk.nl
 5. Typ naast het zoekpictogram in het grijze zoekveld de naam van het evenement dat je wilt bekijken (op deze manier kun je ook gratis eerdere gevechten bekijken!). Er zullen een paar suggesties zijn waaruit u kunt kiezen. Klik op de inhoud die je wilt bekijken. Je hoeft er misschien niet eens naar te zoeken. Als je een live UFC-evenement wilt bekijken, is de kans groot dat het gewoon op de startpagina van de website staat. In dat geval kun je er gewoon op klikken en beginnen met streamen!
 6. Geniet van geweldige gevechten!

Andere VPN-opties om de UFC gratis te bekijken

Hoewel we NordVPN aanbevelen om de UFC gratis te bekijken, zijn er enkele andere geweldige VPN-providers die deze taak aankunnen.

Als u wat geld wilt besparen (wat waarschijnlijk het geval is, aangezien u dit artikel leest), kunt u ervoor kiezen om te gebruiken Surfshark. Surfshark is een hoogwaardige VPN-provider met een groot netwerk van betrouwbare en snelle servers die van grote waarde is. Met slechts $ 1,99 per maand voor een abonnement van 2 jaar, is het misschien wel de goedkoopste VPN-provider van hoge kwaliteit die er is. Dat is iets minder dan de prijs van één enkele UFC pay-per-view voor twee jaar deblokkering van gratis UFC-evenementstreams en alle andere voordelen die een VPN u kan bieden.

Aan de andere kant, als je wat meer geld te besteden hebt aan een VPN en het absolute neusje van de zalm van VPN’s wilt, raden we je aan het te proberen ExpressVPN. ExpressVPN wordt door velen beschouwd als een van de beste, zo niet de beste VPN van dit moment. Express beschikt over een zeer groot servernetwerk met meer dan 3000 servers in 94 landen en tonnen snelle verbindingen. Het grote aantal landen waarin ExpressVPN servers host, betekent ook dat je, naast het gratis bekijken van UFC, veel andere geografisch beperkte inhoud kunt deblokkeren. Maak dit af met de hoge streamingsnelheden van Express en je hebt een VPN die in staat is om aan al je behoeften voor het deblokkeren van video te voldoen.

Ten slotte, als gebruikersvriendelijkheid het belangrijkste is in een stuk software of app, raden we je aan CyberGhost. Deze wereldberoemde VPN staat, afgezien van het uitgebreide servernetwerk, zeer bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, website en zeer behulpzame klantenserviceteam. Als zodanig leent CyberGhost zich bijzonder goed voor beginnende VPN-gebruikers.

Aankomende UFC-evenementen

Nu u natuurlijk weet hoe u uw favoriete UFC-jagers gratis kunt bekijken, is de volgende stap natuurlijk het beslissen welke evenementen u wilt zien! Zelfs hier hebben we je gedekt. Hieronder vind je een kort overzicht van alle evenementen die de UFC organiseert om het jaar af te sluiten.

Evenement
Datum & Tijd
UFC Fight Night: Magomedsharipov vs. Kattar9 november 2019, 22:00 lokale tijd
UFC Fight Night: Błachowicz vs. Jacaré16 november 2019 22:00 lokale tijd
UFC op ESPN: Overeem vs. Rozenstruik7 december 2019 22:00 lokale tijd
UFC 245: Usman vs. Covington14 december 2019 22:00 lokale tijd
UFC Fight Night: Ortega vs. Koreaanse Zombie21 december 2019 22:00 lokale tijd
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me