Hoe Disney Plus te bekijken (gratis proefperiode) VPNOverzicht

Disney + D met + op laptopscherm


Waar Netflix ooit een monopolie had, zijn er nu overal nieuwe streamingdiensten zoals Amazon Prime en HBO GO verschenen. Een van de grote nieuwkomers is Disney Plus (Disney +), de officiële streamingdienst voor alles van Disney. Je vindt er alle geliefde klassiekers, maar ook content van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Disney Plus is officieel gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en Nederland op 12 november 2019. Sindsdien hebben ook enkele andere landen, zoals India, toegang gekregen. De komende twee jaar komt de dienst in de rest van de wereld beschikbaar. In dit artikel vertellen we je meer over Disney Plus en hoe je veilig kunt genieten van deze gloednieuwe streamingdienst.

Disney Plus: nog niet overal verkrijgbaar

De komende twee jaar wordt Disney Plus in verschillende delen van de wereld gelanceerd. Hoewel mensen in de VS, Canada, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico en India al toegang hebben, zijn er veel anderen die maanden moeten wachten tot de release. Met andere woorden, iedereen die in het juiste land woont, heeft geluk. Als je bijvoorbeeld een Amerikaans of Nederlands IP-adres hebt, kun je een account aanmaken en genieten van de content van Disney Plus voor slechts $ 6,99 (of € 6,99, afhankelijk van waar je vandaan komt) per maand. De rest van de wereld kan pas op een later moment gebruik maken van hun Disney Plus-abonnement.

De nieuwe dienst van Disney heeft een aantal belangrijke veranderingen op de streamingmarkt gebracht. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het in de eerste drie maanden sinds de lancering meer dan 28 miljoen gebruikers heeft gewonnen. Dit was veel hoger dan hun voorspellingen. In december spraken experts al over hoeveel mensen hun Netflix-abonnementen opzegden om in plaats daarvan een Disney Plus-account te krijgen. Door dit gedrag heeft Netflix al meer dan een miljoen abonnees verloren. Niet alles is echter ‘zo lang en gelukkig’ voor Disney als het lijkt. Vanwege de beperkingen die Disney Plus op hun website heeft ingesteld, wordt het voor mensen die VPN’s gebruiken steeds moeilijker om hun inhoud te bereiken.

Hoe een VPN uw online veiligheid en vrijheid vergroot

Een VPN (Virtual Private Network) helpt u bij het verbergen en wijzigen van uw IP-adres. Dit lijkt misschien niet veel, maar het is ongelooflijk belangrijk voor uw online privacy en veiligheid. Uw IP-adres onthult allerlei persoonlijke informatie over u, zoals uw locatie. Websites kunnen, samen met elke andere partij die toegang heeft tot uw online gegevens, deze informatie lezen en hun inhoud daarop aanpassen. Woon je in New York? Websites kennen en tonen u advertenties voor services in uw omgeving. Ben je momenteel in Parijs? Dan sturen ze je misschien automatisch door naar de Franse versie van hun website. Met een VPN is dit echter niet noodzakelijk het geval.

VPN’s creëren een veilige tunnel tussen uw apparaat en internet. Op deze manier gebeurt alles wat u online doet anoniemer en veiliger. Al uw dataverkeer wordt door de tunnel gestuurd, wat betekent dat derden er niet zo gemakkelijk toegang toe hebben. Kortom, een VPN geeft je de mogelijkheid om een ​​deel van je privacy terug te krijgen. Vooral met grote bedrijven zoals Google en Facebook die alle informatie verzamelen die ze over hun gebruikers kunnen vinden, kan dit extra beetje controle enorm geruststellend en nuttig zijn.

Online beperkingen en internetvrijheid

vergrendelen op smartphoneAfgezien van een gevoel van anonimiteit, kan een VPN een enorm hulpmiddel zijn voor mensen van wie de internettoegang wordt beperkt. Sommige landen hebben geografische beperkingen ingevoerd die ervoor zorgen dat burgers geen specifieke websites zoals nieuwsuitzendingen of andere online diensten kunnen bereiken. Deze beperkingen van de online vrijheid van mensen kunnen worden omzeild met een VPN. Als u een VPN-server kiest in een land dat gratis internet omarmt, kunt u met een IP-adres uit dat land op internet surfen en weer toegang krijgen. Kortom, een VPN geeft je meer online anonimiteit, betere online veiligheid en meer online vrijheid.

Helaas kiezen sommige websites, waaronder Disney Plus, ervoor om IP-adressen te blokkeren waarvan bekend is dat ze tot VPN-services behoren. Dit vormt een probleem voor gebruikers die willen genieten van Disney Plus met behoud van hun online veiligheid. Omdat Disney mensen geen toegang geeft tot hun inhoud wanneer ze een VPN gebruiken, moeten ze die VPN uitschakelen om Disney Plus-inhoud te bekijken. Met andere woorden, als u een VPN gebruikt om uw online verkeer veilig te houden, wordt u gedwongen uw beveiligde internetverbinding op te geven om Disney-films via de service te kunnen bekijken. Dit is een duidelijk nadeel van Disney Plus.

Voor meer informatie over VPN’s en hoe ze werken, kunt u ons artikel “VPN uitgelegd” lezen, waar we u alles over dit onderwerp zullen vertellen.

Hoe een VPN te krijgen: een stapsgewijze handleiding

Een VPN biedt u de mogelijkheid om veilig, anoniem en vrij op internet te surfen. Daarom raden we elke internetgebruiker aan om een ​​betrouwbare VPN te kopen. Als u een VPN wilt gaan gebruiken maar niet helemaal zeker weet hoe, kunt u de onderstaande stappen volgen:

 1. Bekijk onze beoordelingen en kies een betrouwbare VPN-provider (bijvoorbeeld Surfshark)
 2. Neem een ​​abonnement aan de dienst en account aanmaken
 3. Download de VPN-software voor het besturingssysteem van uw apparaat (bijvoorbeeld Windows, Linux of Mac)
 4. Log in naar de VPN-software met het account dat u in stap 2 hebt gemaakt
 5. Maak verbinding met een server door er een te kiezen in de software en op de knop ‘Verbinden’ te drukken

Als u deze stappen met succes heeft voltooid, wordt u verbonden met een VPN. U kunt nu veilig op internet surfen zonder dat uw internetactiviteit voor vrijwel iedereen zichtbaar is.

Toegang krijgen tot Disney Plus

Als je van alle inhoud op Disney Plus wilt genieten, moet je een Disney Plus-account maken. Gelukkig is dit vrij eenvoudig. Je hebt alleen een IP-adres nodig in een land waar Disney Plus al is uitgebracht, wat je het gemakkelijkst kunt krijgen door simpelweg in dat land te zijn. Bovendien biedt Disney Plus een gratis proefperiode van zeven dagen voor iedereen die lid wordt van de dienst. Volg deze stappen om een ​​Disney Plus-abonnement te krijgen:

 1. Ga naar disneyplus.com
 2. Klik ‘Start gratis proefperiode‘Aan de linkerkant van het scherm (of‘Koop nu‘Als u het volledige pakket wilt ontvangen, inclusief Hulu en ESPN +, hoewel u met deze optie geen gratis proefperiode kunt krijgen)
 3. Vul uw e-mailadres in en druk op ‘Mee eens en ga verder
 4. Maak een sterk wachtwoord en druk op ‘Doorgaan met
 5. Kies uw abonnement (maandelijks of jaarlijks) en een betalingsmethode (creditcard of Paypal), vul uw gegevens in (als u ervoor zorgt dat u uw account annuleert voor het einde van de proefperiode van zeven dagen, worden er geen kosten in rekening gebracht) en drukt u op ‘Mee eens en abonneren

Je hebt nu toegang tot alle Disney Plus-content die tot nu toe beschikbaar is. Blader door de service voor een oude Disney-klassieker, een schattige Pixar-short, de nieuwste Marvel-kaskraker of de nieuwste Disney Plus-originelen. Klik op spelen en geniet ervan!

Als u zich in een land bevindt waar Disney Plus nog niet is gelanceerd, krijgt u geen toegang tot alle Disney Plus-inhoud. U kunt wel een account aanmaken, maar stuit op een fout die de service mogelijk nog niet in uw land heeft gelanceerd. Natuurlijk heb je volledige toegang met dat account zodra het op die locatie beschikbaar komt. Hoewel er tot nu toe geen lanceringsdatum is voor elk land ter wereld, zijn hier de data die we wel kennen:

Landen
Lanceerdatum
Verenigde Staten, Canada, Nederland12 november 2019 (gelanceerd)
Australië, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico19 november 2019 (gelanceerd)
India15 maart 2020 (vroegtijdig gelanceerd als gevolg van een uitbraak van Corona)
Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Spanje, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk24 maart 2020
België, Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen, Portugal, ZwedenZomer 2020

Beste VPN’s voor Disney Plus

VPN-schildIn een ideale wereld hoef je je privacy of veiligheid niet op te geven om een ​​film te kunnen kijken. Toch is dit de realiteit als het gaat om veel streamingdiensten, waaronder Disney Plus. Disney blokkeert actief IP-adressen van bekende VPN-providers, waardoor het onmogelijk is om inhoud te bekijken terwijl het wordt beschermd door een VPN.

Gelukkig zijn er een paar VPN-providers met servers waarmee je Disney Plus kunt bekijken. Op deze manier kunt u deze streamingdienst bekijken zonder uw veiligheid op te offeren. Hier zijn drie VPN-providers die je toegang kunnen geven tot Disney Plus.

1. Surfshark

Surfshark is een van onze favoriete VPN-services. Deze provider is een relatieve nieuwkomer, maar heeft al snel een uitstekende reputatie opgebouwd. Het registreert uw gebruik niet, heeft tal van servers en serverlocaties en beperkt niet het aantal apparaten dat u met uw abonnement kunt gebruiken. Misschien wel het meest aantrekkelijk, het kost maar een paar dollar per maand. Het bijzondere aan Surfshark is dat al hun servers, ongeacht hun locatie, je toegang geven tot de website en inhoud van Disney Plus. We beschouwen Surfshark als een zeer goede VPN-provider die uw internetverbinding met succes zal beschermen en u ook kan laten streamen zoals u dat normaal zou doen. Lees meer over deze provider in onze gedetailleerde beoordeling of ga direct naar de Surfshark-website door op de onderstaande banner te klikken.

2. ExpressVPN

Net als Surfshark streeft ExpressVPN er specifiek naar om zijn gebruikers toegang te bieden tot de Disney Plus-website. Als je de juiste ExpressVPN VPN-server kiest, kun je gemakkelijk en veilig genieten van de vele films en series op Disney Plus (zolang je geabonneerd bent op het streamingplatform). Dit geldt voor elke ExpressVPN-server in de VS, Canada, Nederland en Australië. Aangezien ExpressVPN een van de snelste VPN’s van dit moment is, merkt u waarschijnlijk geen verschil in internetsnelheid. Geen extra buffering nodig! Als u meer wilt weten over ExpressVPN, kunt u hier een volledige recensie van hun VPN-service lezen of rechtstreeks naar hun website gaan.

3. NordVPN

NordVPN is een van de grootste en beste VPN’s van dit moment. Het heeft meer dan 5000 servers in meer dan 60 landen. De snelheid van de meeste NordVPN-servers is geweldig. Bovendien is het een van de veiligste VPN’s die er zijn. NordVPN is betrouwbaar en heeft een zeer gebruiksvriendelijke applicatie. Als je Disney Plus wilt bekijken, kun je hiervoor Amerikaanse, Nederlandse of Australische VPN-servers gebruiken. In de toekomst zullen meer servers u mogelijk in staat stellen Disney Plus te bekijken terwijl uw verbinding veilig blijft. U kunt hier onze meer gedetailleerde beoordeling van deze provider bekijken of rechtstreeks naar hun website gaan door op de knop in het onderstaande vak te klikken.

Heb nog steeds geen toegang tot Disney Plus?

Het kan zijn dat Disney Plus nog steeds niet voor u werkt, zelfs als u zich op een van deze services heeft geabonneerd. Je wordt nog steeds beschermd door de VPN, maar hebt eenvoudig geen toegang tot je favoriete inhoud op Disney Plus. Betekent dit dat je je VPN moet uitschakelen? Niet noodzakelijk. Er zijn een paar eenvoudige trucs die u kunt proberen om dit probleem op te lossen:

 • Verwijder uw cookies en trackers of een venster openen in de incognitomodus voordat u de Disney Plus-website bezoekt. De trackers in uw browser kunnen voorkomen dat u de juiste pagina bereikt en toegang krijgt. Door uw cookies te verwijderen of door in een privé-browservenster te bladeren, lijkt het alsof u een nieuwe bezoeker bent, waardoor u toegang krijgt.
 • Probeer een andere VPN-server. Het kan zijn dat Disney het IP-adres van de VPN-server die je gebruikt heeft geblokkeerd, zodat het geen toegang heeft tot hun service. Gelukkig hebben veel VPN’s meerdere servers per serverlocatie, dus je kunt gemakkelijk overschakelen naar een andere. Als je toegang wilt hebben tot het streamingplatform terwijl je beschermd blijft, kies dan gewoon een andere server. Bij sommige VPN’s kunt u handmatig een andere server kiezen. Bij anderen moet u opnieuw verbinding maken totdat u een ander IP-adres is toegewezen. Als u wilt controleren welk IP-adres u momenteel gebruikt, kunt u dat achterhalen door naar ‘Wat is mijn IP?’ Te gaan. gereedschap.

Belangrijke mededeling over de gebruikersovereenkomst van Disney Plus

Vrouwe JustitiaIn theorie zou je de bovengenoemde VPN’s kunnen gebruiken om Disney Plus te bekijken in een land waar je (nog) geen toegang toe zou moeten hebben. Het enige dat nodig is, is het kiezen van de juiste VPN-serverlocatie. Dit kan echter een directe schending zijn van de algemene voorwaarden van Disney Plus. Op het moment van schrijven vermeldt de gebruikersovereenkomst dat Disney Plus geografische beperkingen heeft voor hun inhoud en verschillende technologieën en methoden gebruikt om uw fysieke locatie te bepalen. Deze overeenkomst verbiedt VPN-gebruik niet zonder meer, maar de voorwaarden kunnen veranderen. Er bestaat een kans dat Disney Plus gebruikers gaat ‘straffen’ die proberen toegang te krijgen tot hun diensten met een VPN, bijvoorbeeld door hun account volledig te blokkeren.

Bekijk de gebruikersovereenkomst voordat u probeert een VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot de inhoud van Disney Plus uit een ander land. Deze vind je onderaan de website. Als de overeenkomst in uw land is gewijzigd of anders is, kunt u deze schenden door een VPN te gebruiken om inhoud te deblokkeren. Eventuele consequenties die hieruit voortvloeien zijn aan de gebruiker.

Laatste gedachten

Disney Plus is een groot succes in de wereld van online streaming. Het heeft diverse inhoud, variërend van Assepoester tot Hannah Montana en van National Geographic-documentaires tot Avengers: Infinity War. Bovendien is het een van de goedkoopste services die er zijn. Maar als je niet van deze inhoud kunt genieten zonder de veiligheid van je VPN op te geven, vraag je je misschien af ​​of het de moeite waard is om een ​​abonnement te nemen.

Gelukkig hebben sommige VPN-providers sowieso servers die met Disney Plus werken. Met Surfshark, ExpressVPN en NordVPN kun je bijvoorbeeld van alle Disney-content genieten terwijl je ook beschermd blijft met een beveiligde internetverbinding. Houd er rekening mee dat je altijd een (betaald) Disney Plus-abonnement nodig hebt voordat je toegang krijgt tot de streamingdienst.

Als je een Disney Plus-abonnement krijgt, moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden van het bedrijf. Hoewel deze VPN’s op dit moment niet lijken te vermelden, kunnen overeenkomsten veranderen. Houd er rekening mee dat het gebruik van een VPN om Disney Plus-inhoud uit een ander land te deblokkeren mogelijk in strijd is met de regels van Disney.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map