Hoe de MLB World Series online te bekijken VPNOverzicht

De Major League Baseball (MLB) World Series is een van de belangrijkste sportevenementen van het jaar en populair bij sportfans in de NFL Super Bowl of de UEFA Champions League.


Elk jaar stemmen ongeveer 18 miljoen Amerikanen af ​​om te kijken hoe de kampioensteams van de American League (AL) en de National League (NL) het tegen elkaar opnemen in een best-of-seven play-off die bepaalt wie de felbegeerde Commissioner’s Trophy zal winnen . Helaas kunnen mensen buiten de Verenigde Staten problemen ondervinden wanneer ze de games online proberen te bekijken. Hieronder leest u waarom dit gebeurt en hoe u dit kunt omzeilen.

World Series Populariteit

World Series-logoHet is niet verwonderlijk dat de belangrijkste gebeurtenis op de honkbalkalender veel inkomsten genereert. De merkwaarde van de MLB World Series bedroeg in 2017 meer dan 124 miljoen dollar. Binnen de Verenigde Staten is een groot deel van die inkomsten afkomstig van reclame en sponsoring. Hierdoor kan het Fox Network de World Series gratis uitzenden voor Amerikaanse kijkers.

Omdat Fox alleen de rechten heeft om de World Series op het Amerikaanse vasteland uit te zenden, gebruikt Fox geoblocking om te voorkomen dat niet-ingezetenen de games bekijken. Voor de geoblokkerende software van Fox moet je een geldige Amerikaanse postcode invoeren voordat je toegang krijgt tot de Steam. Vervolgens controleert het uw IP-adres (Internet Protocol) om uw locatie te verifiëren, waardoor niet-Amerikaanse IP’s de stream niet kunnen bekijken

Buiten de Verenigde Staten maakt de MBL het grootste deel van zijn inkomsten voor de World Series die streamingpakketten verkoopt waarmee niet-Amerikaanse burgers de games kunnen bekijken. Helaas kunnen deze streamingpakketten duur zijn en niet in alle landen beschikbaar zijn.

Gelukkig, als je een van de naar schatting 500 miljoen honkbalfans wereldwijd bent, is er een manier om de geoblocking van Fox te omzeilen. Je kunt de wereld series gratis bekijken door gebruik te maken van een Virtual Private Network (VPN). In dit artikel leest u hoe u een VPN gebruikt om de World Series Online te bekijken. Bovendien zullen we enkele van de beste VPN-providers aanbevelen om te gebruiken.

Een VPN gebruiken om de World Series online te bekijken

Geoblocking wordt gebruikt om te beperken wie specifieke inhoud kan bekijken op basis van het geografische gebied waarin ze wonen. Dit komt meestal doordat omroepen of netwerken alleen de rechten hebben om programma’s in bepaalde landen te vertonen.

In het geval van de World Series heeft het Fox-netwerk niet de rechten om de games buiten de Verenigde Staten uit te zenden of te streamen. Kijkers die via de website van Fox Sports toegang proberen te krijgen tot de gestreamde games, wordt gevraagd een geldige Amerikaanse postcode in te voeren. Dit wordt vervolgens vergeleken met hun IP-adres. Als het IP-adres aangeeft dat de verbinding van buiten de Verenigde Staten komt, wordt de kijker geblokkeerd om de stream te bekijken.

Een VPN kan worden gebruikt om geoblocking te omzeilen omdat het uw internetverkeer door een server in de Verenigde Staten leidt. Dit betekent dat wanneer je IP-adres wordt gecontroleerd door de website van Fox Sports, het zich registreert als gevestigd in het Amerikaanse vasteland, zodat je de games gratis kunt bekijken.

Waarom aanmelden bij een VPN-service?

De voordelen van het gebruik van een VPN gaan veel verder dan alleen het kijken naar de World Series. Een VPN biedt u een reeks voordelen en opties die u mogelijk niet heeft overwogen.

 • Anoniem browsen – In het tijdperk van tracking cookies, gerichte advertenties en de verkoop van persoonlijke browsegegevens, kan echte anonimiteit op internet een uitdaging zijn. VPN-services leiden uw internetverkeer via een gecodeerde VPN-tunnel. Dit is een van de weinige manieren waarop u op internet kunt surfen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw browsegegevens en gewoonten worden gedolven of verkocht.
 • Omzeil online beperkingen – Als je in een land woont dat routinematig de toegang tot bepaalde websites, diensten of sociale media blokkeert, dan is een VPN een uitstekende manier om toegang te krijgen tot die beperkte inhoud. VPN’s hebben de toegevoegde bonus dat ze uw locatie verdoezelen en uw verkeer versleutelen. Dit maakt het voor overheden of veiligheidsdiensten veel moeilijker om uw online activiteiten te volgen.
 • U beschermen tegen cybercriminaliteit – De meeste mensen zullen verrast zijn door de hoeveelheid persoonlijke informatie die cybercriminelen kunnen krijgen door alleen hun dagelijkse gewoonten en gewoonten op sociale media. Door uw locatie te verbergen en uw gegevens te versleutelen, helpt een VPN u veilig te houden op internet en u te beschermen tegen een breed scala aan cybercriminaliteit.

Wat is de beste VPN voor het streamen van de World Series?

Als u de beste VPN kiest om u toegang te geven tot de World Series, moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren. U hebt de VPN-service die u gebruikt nodig om een ​​snelle en stabiele verbinding te kunnen onderhouden. Niets zal je waardering voor het grootste honkbalevenement verpesten als een langzame en zenuwachtige videostream.

Prijs is ook een overweging. Een van de vele redenen waarom mensen VPN-services gebruiken om naar de World Series te kijken, zijn de aanzienlijke kosten van MLB internationale streamingpakketten. Het heeft niet veel zin om een ​​VPN-service te gebruiken die net zo duur is als de streamingdienst waarvoor u niet wilt betalen.

Met deze factoren in gedachten zijn hier onze suggesties voor de beste VPN-services die u kunt gebruiken om de World Series te bekijken.

NordVPN

NordVPN is een marktleidende leverancier van snelle en veilige VPN-services. Ze bieden een uitstekende service tegen redelijke prijzen. Bovendien heeft NordVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u de service kunt testen zonder u eraan te committeren.

NordVPN biedt verbindingen met een groot aantal servers in de Verenigde Staten. Dit betekent dat toegang tot de streaming-uitzending van de World Series geen probleem zal zijn. Ze staan ​​ook bekend om hun veiligheid en privacy. NordVPN gebruikt obfsproxy om Deep Packet Inspection te vermijden en hanteert een “no-logging” -beleid om uw browsen zo anoniem mogelijk te houden.

ExpressVPN

ExpressVPN biedt een ongelooflijk gebruiksvriendelijke ervaring in combinatie met hoge verbindingssnelheden en een enorm netwerk, met servers in 94 landen. Hun VPN-service biedt een consistent hoge verbindingssnelheid naar hun Amerikaanse servers. Dit betekent dat je de World Series kunt streamen zonder je zorgen te maken over overslaan of lengtebuffering.

Net als NordVPN hanteert ExpressVPN een ‘no-logging’-beleid als het gaat om uw browsegegevens. Hun website en software is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien staat hun klantenservice altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele problemen

Surfshark

Surfshark is een uitstekende keuze om de World Series te streamen vanwege de snelle verbindingen. Het omzeilen van de geoblokkering van Fox is geen probleem wanneer je een van hun vele Amerikaanse servers gebruikt. Hun uitstekende verbindingssnelheden zorgen ervoor dat je de World Series-games zonder problemen kunt bekijken.

De prijzen voor abonnementen van Surfsharks zijn zeer redelijk. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met hun service, bieden ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

MLB-kanalen en websites

 • Fox Sports (Nederland)
 • Fox Sports & ESPN (VS)
 • MLB.TV (verschillende locaties)
 • Sports Net (Canada)
 • BT Sports (Verenigd Koninkrijk)
 • Viasat Sport en Sport1 US (meerdere landen in Europa)
 • ESPN (Australië)
 • Fox Sports Asia (Azië)
 • Shenzhen TV (China)

NPB-kanalen en websites

 • DAZN (Japan)

MLB-evenementen

Evenement
Datum
MLB-seizoen20 maart tot 30 oktober 2019
Wereld series22 oktober 2019
Spel 730 oktober 2019

NPB-evenementen

Evenement
Datum
Climax-serie4 t / m 15 oktober 2019

Laatste gedachten

Als je een fan bent van honkbal, wil je de clash van de titanen, de World Series, niet missen. Het kan erg frustrerend zijn om de games niet alleen te kunnen zien vanwege de locatie waar je woont.

Gelukkig kun je door de juiste VPN-service te kiezen de geoblocking omzeilen die voorkomt dat mensen buiten de VS enkele van de belangrijkste games in de honkbalkalender bekijken.

Met een VPN krijg je niet alleen toegang tot al het goede uit de World Series. Hiermee kunt u ook op internet surfen zonder uw persoonlijke gegevens weg te geven. Bovendien ben je beschermd tegen cybercriminaliteit. Ten slotte krijg je ook volledige vrijheid en wordt geen inhoud beperkt tot jou. Het is een echte win-winsituatie.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me