Bekijk Rugby Online, waar je ook bent! | VPNOverzicht

Rugby is een stoere sport met veel fans over de hele wereld. Hoewel het gemakkelijk is om rugby op televisie te kijken in landen die strijden in de Six Nations (Engeland, Frankrijk, Italië, Ierland, Schotland en Wales) of het Rugby Championship (Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika), kan het moeilijk zijn om de games in de rest van de wereld te streamen. Gelukkig zijn er manieren om online rugby te kijken, waar ter wereld je ook bent. De eenvoudigste manier om dit te doen is met een VPN.

Waarom je een VPN nodig hebt om Rugby te kijken

Mogelijk hebt u een VPN nodig om rugby te kijken als een van de volgende zaken op u van toepassing is.

 • Als het rugbyspel dat je wilt kijken niet wordt uitgezonden in jouw land.
 • Als u op vakantie bent in een land waar geen rugbyspellen worden uitgezonden.
 • Als je een abonnement hebt op bijvoorbeeld een Engelse zender die rugby uitzendt, maar je bent niet in Engeland.

Om ervoor te zorgen dat je rugbyspellen kunt kijken, kun je een VPN installeren om geografische beperkingen te omzeilen.

De beste VPN-providers om rugby te bekijken

Om rugby online te kijken met een VPN is het belangrijk dat de VPN-provider voldoende servers heeft in landen waar rugby op televisie wordt uitgezonden. Bovendien moet de snelheid van de verbinding met de VPN-server hoog genoeg zijn om zonder vertraging een wedstrijd te kunnen kijken. Ten slotte wilt u een goede VPN die gebruiksvriendelijk en veilig is. Gezien deze functies kunnen we de volgende VPN-providers aanbevelen om online rugby te kijken.

ExpressVPN voor rugby

ExpressVPN is een geweldige premium VPN-provider met uitstekende klantenservice. Deze provider zorgt ervoor dat u veilig bent en merkt geen verbindingsproblemen op. Met hun geweldige servernetwerk vindt u altijd een server in het land van uw keuze. Op deze manier is het eenvoudig om online rugbyspellen te bekijken.


ExpressVPN is een relatief dure VPN, maar dit is logisch omdat je de beste combinatie krijgt van snelheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid. Je kunt deze VPN uitproberen met hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

IPVanish voor Rugby

IPVanish is misschien wel de snelste VPN voor online streaming. Ze hebben ook een goed aanbod aan servers en zijn relatief goedkoop. Deze functies zorgen ervoor dat het gemakkelijk is om alle rugbyspellen die u online wilt bekijken.

Als je het nog steeds niet zeker weet, kun je IPVanish uitproberen met hun 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Deze garantie is ook ideaal als je alleen een specifiek rugbyspel wilt kijken.

NordVPN voor rugby

Qua beveiliging is NordVPN een van de beste VPN-providers. Bovendien is het een gebruiksvriendelijke en redelijk snelle VPN met veel servers. Bovenal heeft NordVPN een zeer goede prijs, wat ideaal is als je alleen een VPN wilt gebruiken om rugby te kijken.

NordVPN is een VPN die veel waar biedt voor het geld dat u uitgeeft. Al hun abonnementen hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat betekent dat u de service kunt testen voordat u zich vastlegt.

Wat doet een VPN?

VPN-verbinding InternetEen VPN (Virtual Private Network) is software die uw online veiligheid en privacy verhoogt. De VPN versleutelt al je internetverkeer, zodat niemand het kan begrijpen. Derden kunnen dus niet registreren wat u online doet.

Met een VPN maak je via externe servers verbinding met internet en neem je het IP-adres van die server over. Het IP-adres is de vingerafdruk van uw internetverbinding en wordt gebruikt om erachter te komen waar u zich in de wereld bevindt. Door het IP-adres van de VPN-server op te nemen, kun je doen alsof je ergens bent waar je niet bent.

Als inhoud, zoals een rugbywedstrijd, geografisch geblokkeerd is, kun je dit omzeilen met een VPN. De websites die de games uitzenden, mogen de inhoud alleen aan gebruikers in bepaalde landen tonen. Met een VPN kun je doen alsof je in een van deze landen bent zonder er echt te zijn.

Rugby online bekijken met een VPN

Om overal ter wereld online rugby te kunnen kijken, heb je twee dingen nodig. Eerst moet je een website vinden waar je de game kunt streamen of terug kunt kijken. Ten tweede heb je een VPN nodig om te doen alsof je in het land bent waar de games worden uitgezonden. Als je bijvoorbeeld een account hebt bij de Amerikaanse omroep NBC, maar je bent niet in de VS, moet je een VPN gebruiken om verbinding te maken met een Amerikaanse server. Bovendien zijn er veel kanalen die gratis rugbyspellen uitzenden. In deze gevallen heb je alleen een VPN nodig.

Bekijk Rugby Online gratis

rugby spelerRugby is een van de weinige sporten die gratis online kan worden gestreamd. Vooral in landen waar rugby populair is, worden de games live uitgezonden. Je hebt niet per se een abonnement nodig op het kanaal dat de games uitzendt om het te kunnen bekijken. Je hebt alleen een VPN nodig om je virtuele locatie te wijzigen, zodat de website denkt dat je toegang hebt tot de inhoud.

Er zijn enkele gratis VPN-services, maar deze zijn niet zo goed als de betaalde versies. Met gratis VPN-services beperken ze vaak uw gegevens, snelheid en beveiliging. Als je echt gratis rugby online wilt kijken, raden we je aan de proefperiodes of geld-terug-periode van betaalde VPN-services te gebruiken, zoals de bovengenoemde.

Bekijk het Six Nations Championship online

Het Six Nation Championship is het belangrijkste rugbytoernooi op het noordelijk halfrond. De zes deelnemende landen zijn Frankrijk, Engeland, Wales, Schotland, Ierland en Italië. Sinds 2000 strijden deze landen om de felbegeerde Championship Trophy. Engeland heeft de meeste overwinningen op zijn naam staan, maar in 2018 heeft Ierland de concurrentie afgeslacht. Je kunt het Six Nation Championship online (gratis) bekijken met een VPN.

Bekijk het Rugby Championship Online

Het rugbykampioenschap is de belangrijkste rugbycompetitie op het zuidelijk halfrond. Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika concurreren sinds 2012 met elkaar. Net als bij het Six Nation Championship kun je het Rugby Championship online (gratis) bekijken met een VPN.

Bekijk de Rugby World Cup online

De Rugby World Cup van 2019 vindt plaats in Japan. De beste teams van over de hele wereld zullen strijden om te zien wie als winnaar naar huis gaat. De deelnemende landen zullen de games ook uitzenden, maar in andere landen is dit niet altijd het geval. Je kunt naar je plaatselijke Ierse pub gaan om te kijken, maar als je thuis wilt blijven en de wedstrijden wilt streamen, heb je mogelijk een VPN nodig om dit te doen.

Kanalen en websites die rugby uitzenden

Hieronder vind je een overzicht van websites die rugbyspellen uitzenden. Sommige zijn gratis en voor andere heb je een abonnement nodig.

Rugbykanalen (meestal gratis)

 • BBC iPlayer (Verenigd Koninkrijk)
 • 7Plus (Australië)
 • CBC (Canada)
 • CCTV (China)
 • Canal + en FranceTV (Frankrijk)
 • ARD en ZDF (Duitsland)
 • RTE (Ierland)

Rugbykanalen (meestal betaald)

 • NBC (Verenigde Staten)
 • Rede Globo (Brazilië)
 • NTV Plus (Rusland)
 • Sky TV (Nieuw-Zeeland)
 • Rugby Pass (verschillende landen waar rugby populair is)

6 Nations Schedule 2020

De 6 landen zijn weer aan de gang. Wil je zien of Wales deze keer weer gaat winnen? Bekijk het wedstrijdschema hieronder voor alle belangrijke data.

Datum
Spel
Zaterdag 1 februariWales-Italië
Ierland-Schotland
Zondag 2 februariFrankrijk-Engeland
Zaterdag 8 februariIerland-Wales
Schotland-Engeland
Zondag 9 februariFrankrijk-Italië
Zaterdag 22 februariItalië-Schotland
Wales-Frankrijk
Zondag 23 februariEngeland-Ierland
Zaterdag 7 maartIerland-Italië
Engeland-Wales
Zondag 8 maartSchotland-Frankrijk
Zaterdag 14 maartWales-Schotland
Italië-Engeland
Frankrijk-Ierland
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me