Bekijk NFL Football Online, waar je ook bent! | VPNOverzicht

American football heeft veel fans buiten de Verenigde Staten. Aangezien de NFL (National Football League) wereldwijd de belangrijkste competitie in American football is, willen fans over de hele wereld ernaar kijken. Sommige sportkanalen buiten de Verenigde Staten zenden belangrijke games uit in de NFL. In sommige landen is het echter onmogelijk om op televisie of via livestreams te kijken. Hieronder leest u hoe u de NFL overal kunt bekijken.


De Amerikaanse netwerken die NFL-games uitzenden, hebben alleen de distributierechten om de games voor kijkers in de Verenigde Staten te streamen. Gelukkig is er een manier om deze geografische beperking te omzeilen. Met het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) kun je doen alsof je vanuit de VS toegang hebt tot internet terwijl je eigenlijk ergens anders bent.

Gebruik een VPN om American Football Online te kijken

Met een VPN kun je verbinding maken met servers die zich over de hele wereld bevinden. Als u verbinding maakt met een server in de Verenigde Staten, gaan de Amerikaanse sportkanalen ervan uit dat u zich in de Verenigde Staten bevindt. Op deze manier kunt u elke gewenste NFL-game bekijken, inclusief de Super Bowl. Je moet een account hebben bij de Amerikaanse sportzender. Dit kan soms een uitdaging zijn als u geen Amerikaanse creditcard heeft. Een manier om dat te omzeilen is om een ​​account bij Sling Television te krijgen. Hieronder leest u meer over hoe dit werkt.

Bekijk de NFL met Sling TV

SlingTVSling TV is een streamingdienst die toegang biedt tot de inhoud van verschillende Amerikaanse kanalen. Normaal gesproken heeft u een Amerikaans adres of creditcard nodig om een ​​abonnement op een van deze kanalen te krijgen. U kunt echter een abonnement op Sling TV kopen met een cadeaubon. Deze cadeaubonnen kunnen worden gekocht met PayPal, wat betekent dat u dit overal ter wereld kunt doen.

In combinatie met een VPN kun je de NFL-games bekijken op je Sling TV-account. De VPN-service zorgt ervoor dat Sling TV denkt dat u hun website bezoekt vanuit de VS..

Wat doet een VPN?

Een VPN is software die al uw online activiteiten codeert en anonimiseert. Het beschermt u tegen hackers en anderen die op zoek zijn naar uw persoonlijke gegevens. Bovendien worden al uw gegevens versleuteld en wordt er een VPN-tunnel opgezet waar uw gegevens doorheen kunnen reizen. Je maakt verbinding met internet via de servers van je VPN-provider. De meeste providers hebben veel servers in verschillende landen. U kunt deze verschillende servers gebruiken om geografische beperkingen te omzeilen.

Dus als u toegang wilt krijgen tot Amerikaanse streams, kunt u verbinding maken met een server in de Verenigde Staten. U krijgt een Amerikaans IP-adres en websites denken dat u zich in de Verenigde Staten bevindt. Hierdoor krijgt u toegang tot hun inhoud. Je kunt nu je favoriete NFL-team zien spelen.

De beste VPN-services om de NFL te bekijken

NFL-spelersDe beste VPN-providers die naar de NFL kijken, hebben Amerikaanse servers en hoge snelheden. Dit betekent dat je toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse kanalen en dat je tijdens het spel geen vertraging zult ervaren. Tot slot zijn een mooie prijs en gebruiksvriendelijkheid ook belangrijke kenmerken van een goede VPN. Met dit alles in gedachten, hebben we de volgende VPN-providers geselecteerd die kunnen worden gebruikt om de NFL te bekijken.

ExpressVPN voor NFL

ExpressVPN is momenteel een van de beste VPN-services. Hun vele servers bieden een snelle en stabiele internetverbinding en hun codering is van topklasse.

De software die ze hebben gemaakt is gebruiksvriendelijk. Iedereen kan gemakkelijk verbinding maken met een van hun servers en een beveiligde verbinding opzetten om de NFL te bekijken.

Met hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie kun je hun diensten uitproberen door bijvoorbeeld naar de Super Bowl te kijken. Als u niet van hun diensten geniet, kunt u na de wedstrijd uw geld terugkrijgen, zonder vragen te stellen.

IPVanish voor NFL

IPVanish is waarschijnlijk de snelste VPN op de markt. Met een abonnement op hun services heb je geen last van vertraging of buffering. Bovendien heeft IPVanish een groot aantal servers over de hele wereld en behoorlijke beveiliging.

IPVanish heeft een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en redelijk geprijsde abonnementen. Probeer het eens om je favoriete game te streamen en kijk of je de service leuk vindt. IPVanish is een goedkope optie om de NFL op Amerikaanse sportkanalen te bekijken, waar ter wereld je ook bent.

CyberGhost voor NFL

CyberGhost is een VPN-provider met premium gebruiksvriendelijkheid en lage abonnementskosten. Deze VPN-service is snel, veilig en kan worden gebruikt om online inhoud te deblokkeren.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor CyberGhost kiezen, is hun lage prijs.

Zodra je een abonnement hebt, bieden ze ook een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat betekent dat je je geld terug kunt krijgen als je hun diensten toch niet leuk vindt.

Hoe u de NFL online kunt bekijken met een VPN

NFL-logo

Het enige dat je nodig hebt om de NFL online te bekijken, is een abonnement op een Amerikaans sportkanaal (of Sling TV) en een VPN om je virtuele locatie te wijzigen.

Sommige games worden mogelijk in andere landen dan de Verenigde Staten uitgezonden. In deze situatie kunt u ook een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot deze streams. U kunt verbinding maken met een server in het land waar u toegang toe wilt krijgen en een abonnement nemen op het sportkanaal dat de NFL uitzendt. Als je de hele competitie wilt kunnen zien zonder een wedstrijd te missen, raden we je aan te controleren of een kanaal alle wedstrijden of alleen de belangrijkste uitzendt.

Zodra u uw VPN inschakelt en verbinding maakt met de juiste server, kunt u online gaan om de NFL te bekijken.

Bekijk de Super Bowl overal ter wereld

De Super Bowl is het belangrijkste spel in de NFL. In de meeste landen zal er een sportzender zijn die dit spel live uitzendt. Met een VPN kun je de wedstrijd op een Amerikaans kanaal bekijken met het uitgebreide commentaar. Bovendien kun je met de gratis proefversies voor VPN-providers en Amerikaanse sportkanalen zelfs de Super Bowl helemaal gratis bekijken.

NFL-kanalen en evenementen

De NFL wordt uitgezonden op verschillende kanalen en websites. Sommige kanalen zorgen er zelfs voor dat iedereen de grotere games, zoals de Super Bowl, gratis kan bekijken. Hieronder vindt u een lijst met enkele kanalen en websites die de NFL-spellen en de belangrijke evenementen in de NFL aanbieden.

Kanalen en websites die de NFL uitzenden

  • Fox Sports (Nederland)
  • Ziggo (Nederland)
  • ESPN (Verenigde Staten)
  • Sling TV (Verenigde Staten)
  • BBC iPlayer (Verenigd Koninkrijk)
  • Sky Sports (Verenigd Koninkrijk)
  • Sport 1 (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)
  • NTV Plus (Rusland)
  • Viasat Sport (Scandinavië)

Evenementen

Evenement
Datum
Regelmatig NFL-seizoen5 september t / m 29 december 2019
Play-offsstart op 4 januari 2020
Pro Bowl (all-star game)26 januari 2020
Super Bowl LIV2 februari 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me