Bekijk het WK voetbal, waar je ook bent! | VPNOverzicht

Of je het nu voetbal of voetbal noemt, dit geweldige spel is zonder twijfel de populairste sport ter wereld. Misschien wel het meest prestigieuze voetbalevenement is het WK voetbal. Het WK voetbal vindt soms in de zomer plaats, wat betekent dat sommigen van ons op vakantie zijn terwijl ons nationale team aan het spelen is. Helaas is het niet mogelijk om de wedstrijden vanaf elke vakantiebestemming te bekijken.


In sommige landen kopen de omroepnetwerken niet de rechten om het WK uit te zenden. Sommige netwerken kopen mogelijk de rechten voor sommige games, maar niet voor andere. Bovendien tonen online streamingdiensten de games niet aan alle online bezoekers. Ze controleren vanuit welke provincie u hun website bezoekt en bepalen of u het spel al dan niet mag bekijken. Dit betekent dat als je op vakantie bent in het verkeerde land of ergens woont waar voetbal geen populaire sport is, je het WK niet kunt kijken. Gelukkig is er één oplossing: een VPN! Hieronder lees je hoe je met een VPN naar het WK kunt kijken

Wanneer heb je een VPN nodig om naar het WK te kijken??

Er zijn verschillende redenen waarom u een VPN nodig heeft om de WK-wedstrijden te bekijken. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Mogelijk bevindt u zich in een land dat niet over de uitzendrechten beschikt voor de game die u wilt bekijken.
 • Misschien bevind je je in een land waar voetbalstreams volledig worden geblokkeerd.
 • Misschien kijk je liever naar een wedstrijd met commentaar in een specifieke taal

Wat doet een VPN?

VPN-verbinding InternetEen VPN (Virtual Private Network) is software waarmee u anoniem kunt blijven, beschermd kunt blijven en volledig op internet kunt surfen. Een VPN versleutelt al je internetverkeer en verbergt je IP-adres. Omdat al uw gegevens zijn versleuteld, kunnen derden niet traceren wat u online doet. Bovendien beschermt een VPN je tegen hackers, copyrightorganisaties en de overheid. Als je precies wilt weten hoe een VPN werkt, kun je een kijkje nemen in ons artikel waarin alle functies van een VPN worden uitgelegd.

Een van de belangrijkste kenmerken van een VPN is dat je hiermee geografische beperkingen kunt omzeilen. Zoals eerder uitgelegd, verbergt de VPN uw oorspronkelijke IP-adres. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, neemt u het IP-adres van die server over. VPN-providers hebben vaak servers over de hele wereld. Je kunt een server kiezen in een land waar je het WK wilt kijken. Wanneer u verbonden bent met deze server, neemt u een IP-adres aan waardoor het lijkt alsof u vanuit dat land verbinding maakt met internet. De online streamingdienst zal denken dat je hun stream van de wedstrijd mag bekijken en je toegang zal verlenen. Op deze manier kun je elke FIFA World Cup-wedstrijd bekijken die je leuk vindt.

De beste VPN-providers voor voetbal en het WK

voetbal spelersDus door een VPN te gebruiken, kunt u ervoor kiezen om overal ter wereld toegang te krijgen tot internet dat uw VPN-provider servers heeft. Op deze manier kunt u de wedstrijd van uw keuze online bekijken, waar u ook bent. Meestal zijn deze streams gratis, dus je hoeft niet te betalen om de wedstrijd te bekijken.

Het enige dat u hoeft te doen, is een goede VPN kiezen met een aantal van de volgende functies. Allereerst moet de VPN-provider servers hebben in het land waar je het WK wilt kijken. Als je bijvoorbeeld de wedstrijd met het BBC-commentaar wilt bekijken, heb je een VPN met servers in Groot-Brittannië nodig.

Ten tweede heb je een snelle verbinding nodig om ervoor te zorgen dat je stream niet achterblijft of moet bufferen. Je wilt voorkomen dat je stream op een cruciaal moment in de game buffert. Om deze reden is het ook belangrijk dat het VPN-netwerk stabiel is.

Ten slotte is de prijs van de VPN belangrijk. Gelukkig hoeft een goede VPN je niet te veel te kosten. We hebben een pagina waar u enkele gratis services kunt bekijken. We raden echter een van de premium VPN-providers aan, omdat deze altijd sneller en stabieler zijn. Als u niet weet waar u naar een goede VPN moet zoeken, hoeft u zich geen zorgen te maken, want we vermelden hieronder de beste VPN-providers voor het WK.

ExpressVPN om online voetbal te kijken

ExpressVPN is momenteel een van de beste VPN-providers. Ze hebben servers over de hele wereld, wat betekent dat je vanuit vrijwel elk land de WK-wedstrijden kunt bekijken. Alle ExpressVPN-servers zijn stabiel en bereiken geweldige verbindingssnelheden. Om deze reden is ExpressVPN een ideale VPN-provider om de FIFA World Cup-wedstrijden mee te bekijken.

ExpressVPN is veilig en gebruiksvriendelijk. Ze gebruiken de superveilige AES 256-bit encryptie. Hun software is zeer intuïtief, wat betekent dat je deze zelfs kunt gebruiken als je geen ervaring hebt met een VPN. Je kunt hun service op 3 apparaten tegelijk gebruiken en de software is beschikbaar voor alle grotere besturingssystemen, zoals Windows, Mac, iOS, Android en Linux. Bovendien kunt u ExpressVPN gratis proberen vanwege hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

CyberGhost om online voetbal te kijken

CyberGhost is een ideale VPN-provider als je de WK-wedstrijden wilt streamen. Ze hebben een groot aantal servers over de hele wereld en de verbindingssnelheid is perfect voor streaming. CyberGhost is echt een van de snelste VPN-providers op de markt. Hun software is beschikbaar voor alle bekende besturingssystemen en hun apps zijn gemakkelijk te gebruiken.

CyberGhost is, net als ExpressVPN, een zeer veilige optie die al uw online activiteiten beschermt tegen inmenging van derden. Ze zijn in veel opzichten geweldig, maar snelheid is zeker waar deze service opvalt. Dus als je een wedstrijd wilt kijken zonder enige vertraging of buffering, dan is CyberGhost de VPN-provider voor jou.

NordVPN om online voetbal te kijken

NordVPN staat bekend als een van de veiligste VPN-providers. Met NordVPN kunt u er zeker van zijn dat al uw privégegevens privé blijven. Geen enkele derde partij kan alles wat u online doet volgen. Bovendien is NordVPN gebruiksvriendelijk en haalt het behoorlijke snelheden. Ze hebben veel servers in landen waar het WK wordt uitgezonden, wat betekent dat je niet lang hoeft te zoeken naar de juiste server.

NordVPN biedt veel waar voor uw geld. Bovendien hebben ze ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie waarmee u hun service kunt testen voordat u zich volledig aan een abonnement verbindt.

WK-wedstrijden live bekijken met een VPN?

Als je eenmaal een VPN hebt gevonden die aan al je behoeften voldoet, moet je deze instellen zodat je de FIFA World Cup kunt bekijken. Hieronder leest u stap voor stap hoe u dit moet doen.

 1. Maak een VPN-account aan.
 2. Ga naar de website van je VPN-provider en log in.
 3. Download en installeer de VPN-software op uw apparaat (de meeste providers hebben een installatiewizard die al het werk voor u doet).
 4. Maak verbinding met een server in het land waar je het WK wilt kijken.
 5. Ga naar de streamingwebsite om de wedstrijd te bekijken. Als u verbinding heeft gemaakt met de juiste server, zal de website nu denken dat u toegang heeft tot hun inhoud. Je kunt nu de wedstrijd bekijken!

Andere streamingmogelijkheden van een VPN

Zoals je misschien hebt gelezen, kun je een VPN gebruiken om de FIFA World Cup-games overal ter wereld te streamen. Maar zoals je je misschien kunt voorstellen, zijn de mogelijkheden met een VPN eindeloos. Als inhoud beschikbaar is in een specifiek land, kunt u deze openen met een VPN. Dit kunnen sportgames zijn, maar ook shows, films en zelfs vroege toegang tot sommige games.

Veel mensen gebruiken VPN-verbindingen om de Amerikaanse inhoud te bekijken op streamingdiensten zoals Netflix. Als u op vakantie bent buiten uw eigen land, kunt u ook een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de streamingdiensten van uw eigen land. Op deze manier hoef je je favoriete shows niet te missen terwijl je weg bent.

Kanalen en websites die voetbal uitzenden

Er zijn over de hele wereld veel sportkanalen die het WK voetbal uitzenden. We raden u aan te zoeken naar een website die de wedstrijd streamt die u wilt zien met het commentaar van uw voorkeur. Zodra je dat hebt gedaan, kun je verbinding maken met een VPN-server in die provincie en beginnen met streamen.

WK-kalender

Helaas zullen we nog even moeten wachten voor het volgende WK. In 2022 ontmoeten de beste teams elkaar in Qatar om erachter te komen welk team het beste ter wereld is. Het toernooi vindt plaats van 21 november tot 18 december. Gelukkig is er altijd ergens voetbal. Bekijk bijvoorbeeld hoe je de Campions League kunt bekijken, waar je ook bent in de wereld.

Laatste gedachten

In dit artikel heb je kunnen lezen hoe je het WK online kunt kijken, waar je ook bent. Door een VPN te gebruiken, kun je doen alsof je in het land bent van waaruit je wilt streamen. Na het installeren van uw VPN maakt u eenvoudig verbinding met een server in het land van uw voorkeur en kunt u beginnen met kijken. Je kunt kiezen uit veel VPN-opties, maar we raden een van deze 5 aan. Geniet van de wedstrijden en misschien wint het beste team!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map