Bekijk Boxing Online waar je ook bent! | VPNOverzicht

Boksen is een extreem populaire sport die kijkers van over de hele wereld trekt. Het probleem is dat boksen niet in elk land zo populair is. Dit betekent dat boksenthousiasten (zoals ik) uit bepaalde landen moeite hebben om naar hun favoriete gevechten te kijken. Gelukkig is er een manier om boksen te bekijken, waar je ook bent: gebruik een VPN.

Gebruik een VPN om online boksen te bekijken

Vanwege tv-rechten kunnen bokswedstrijden alleen in bepaalde delen van de wereld worden vertoond. Om deze wedstrijden vanaf een andere locatie te bekijken, heb je twee dingen nodig: een website die het gevecht uitzendt en een VPN.

Je hebt een VPN nodig omdat gevechten meestal alleen in bepaalde landen kunnen worden getoond. Als u zich buiten dit land bevindt, kunt u geen toegang krijgen tot kanalen die deze strijd tonen, zelfs niet online. Met een VPN kunt u uw virtuele locatie wijzigen door verbinding te maken met een server in een ander land. Dit betekent dat je toegang hebt tot streams in dat land.

Bijvoorbeeld: ik woon in nederland. De uitzendrechten voor een aankomend gevecht dat ik wil zien, worden gehouden door een bedrijf in de VS en niet door een Nederlands bedrijf. Dit betekent dat ik het gevecht niet kan zien, zelfs niet als ik verbinding maak met de website van de Amerikaanse omroep. Ik krijg een bericht dat ik de stream niet kan bekijken omdat ik niet op de juiste locatie ben. Met behulp van een VPN kan ik verbinding maken met een server in de VS en ik kan de website laten geloven dat ik daadwerkelijk in de VS ben. Dit zal de inhoud deblokkeren en ik kan de bokswedstrijd bekijken zonder problemen tegen te komen.

Wil je meer weten over wat een VPN is en wat de voordelen zijn? Bekijk dit artikel dat we hebben geschreven waarin we je alles vertellen over VPN-services.


Wanneer heb je een VPN nodig om boksen te bekijken?

Er zijn bepaalde situaties waarin je een VPN nodig hebt om boksen te bekijken. De meest voorkomende zijn:

 • Je bent buiten een land dat een bepaald gevecht uitzendt.
 • Je bent op vakantie, maar je wilt het gevecht bekijken met commentaar in je eigen taal.
 • Je hebt een abonnement op een bepaalde bokswebsite zoals Showtime, maar je bent momenteel niet op de juiste locatie.
 • Je wilt gratis boksen online bekijken (meer hierover later in het artikel)

De beste VPN-services om boksen te bekijken

Als je boksen wilt bekijken met een VPN, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet de VPN een server hebben in het land dat het gevecht uitzendt dat je wilt zien. Ten tweede wil je een VPN die goede snelheden behoudt, zodat je gevechten niet veel buffering nodig hebben. En tot slot wil je een VPN die gebruiksvriendelijk en niet zo duur is. Met deze dingen in gedachten hebben we een lijst gemaakt met geweldige VPN-providers die perfect zijn om online boksen te bekijken.

ExpressVPN voor boksen

ExpressVPN is waarschijnlijk de beste VPN die momenteel op de markt is. Deze premium VPN-service heeft ongelooflijke snelheden, biedt goede bescherming en heeft meer dan 3000 servers wereldwijd. Maak dit af met een intuïtieve interface, speciale software voor bijna elk denkbaar apparaat en een geld-terug-garantie van 30 dagen en je hebt de perfecte VPN om online boksen te bekijken.

Surfshark voor boksen

Surfshark is mogelijk een van de snelste VPN’s die we ooit zijn tegengekomen. Dit maakt deze geweldige VPN-service zeer geschikt voor het bekijken van online boksen. Nooit meer zult u problemen hebben met het laden van streams of het bufferen van video’s. Bovendien heeft Surfshark een groot aantal servers over de hele wereld en is het redelijk geprijsd. Met Surfshark mis je niets van de actie.

CyberGhost voor boksen

CyberGhost staat op deze lijst omdat het een van de goedkopere VPN-services is. Dit betekent echter niet dat het slecht is. Integendeel, CyberGhost is niet alleen erg goedkoop, maar ook een van de betere VPN’s die er zijn. De kracht van CyberGhost ligt in de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en de enorme pool van servers wereldwijd. Naast dat het goedkoop is, heeft CyberGhost een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit maakt CyberGhost een geweldige VPN om mee te boksen.

Hoe stel ik een VPN in om online boksen te bekijken?

Zoals we eerder vermeldden, heb je een website nodig die boksen uitzendt en een VPN om boksen van over de hele wereld te bekijken. De website kan PPV (pay-per-view) of gratis zijn (daarover later meer) en de VPN moet worden opgezet. Dit is meestal vrij eenvoudig, maar voor degenen onder u die problemen hebben met het opzetten van een VPN, hebben we een paar tips gegeven over het opzetten van een VPN op verschillende apparaten en besturingssystemen:

 • Een VPN installeren op je router
 • Een VPN installeren op je Smart TV
 • Een VPN installeren op je Amazon Fire TV Stick
 • Een VPN installeren op je Android TV

Voor meer algemene apparaten en besturingssystemen zoals smartphones, Windows en iOS kunt u meestal bepaalde software of apps downloaden en installeren. Bovendien werkt de installatieprocedure hetzelfde als elk ander type software of app.

Bekijk gratis boksen met een VPN

bokserWe hebben hier in de loop van dit artikel op gezinspeeld, maar nu is het eindelijk tijd om je te vertellen hoe je gratis boksen kunt bekijken met een VPN. Meestal kun je een bokswedstrijd bekijken via een PPV-website of een website die eigendom is van een omroep. Voor beide is een eenmalige betaling of een abonnement vereist om toegang te krijgen.

Gelukkig zijn er ook websites die (meestal wettelijk) gratis boksen laten zien. Deze websites bevinden zich in landen als Pakistan, Egypte of Saoedi-Arabië. Met een VPN kunt u verbinding maken met een server in een van deze landen. Op deze manier kunt u uw favoriete gevechten helemaal gratis bekijken, vooral als de wedstrijd die u wilt zien binnen de gratis proefperiode van uw VPN-service valt.

Bokskanalen en -wedstrijden

Er zijn verschillende websites en kanalen die je kunt gebruiken om boksen te bekijken. Sommige hiervan zijn betaald, andere zijn gratis. Hieronder vindt u een lijst met een aantal kanalen en websites die boksen uitzenden en een lijst met aankomende boksevenementen. U hoeft dus alleen maar uw VPN in te schakelen (kies er een uit onze top 5-lijst), ga naar een van deze sites en geniet van het gevecht!

Kanalen en websites die boksen uitzenden

 • Sky Sports (Verenigd Koninkrijk)
 • DAZN (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Canada, Japan)
 • Showtime (VS)
 • ESPN (meerdere landen)
 • beIN SPORTS (meerdere landen)
 • HBO (VS)
 • Estrella TV (USA in het Spaans)
 • Box Nation (Verenigd Koninkrijk)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me