Se Rugby Online, uansett hvor du er! | VPNOverview

Rugby er en tøff sport med mange fans over hele verden. Selv om det er lett å se rugby på TV i land som konkurrerer i Six Nations (England, Frankrike, Italia, Irland, Skottland og Wales) eller Rugby Championship (Argentina, Australia, New Zealand og Sør-Afrika), kan være vanskelig å streame spillene i resten av verden. Heldigvis finnes det måter å se rugby på nett, uansett hvor du er i verden. Den enkleste måten å gjøre dette på, er med en VPN.


Hvorfor trenger du en VPN for å se Rugby

Du trenger kanskje en VPN for å se rugby hvis en av følgende ting gjelder deg.

 • Hvis rugbyspillet du vil se ikke blir sendt i landet ditt.
 • Hvis du er på ferie i et land hvor de ikke lufter rugby-spill.
 • Hvis du for eksempel har et abonnement på en engelsk kanal som sender rugby, men du ikke er i England.

For å sikre at du kan se rugbyspill kan du installere en VPN for å omgå geografiske begrensninger.

De beste VPN-leverandørene for å se på rugby

For å se rugby online med en VPN er det viktig at VPN-leverandøren har nok servere i land der rugby sendes på TV. Dessuten må hastigheten på forbindelsen med VPN-serveren være høy nok slik at du kan se et spill uten etterslep. Til slutt vil du ha en god VPN som er brukervennlig og sikker. Med tanke på disse funksjonene kan vi anbefale følgende VPN-leverandører for å se rugby online.

ExpressVPN for Rugby

ExpressVPN er en flott premium VPN-leverandør med utmerket kundeservice. Denne leverandøren vil sørge for at du er trygg og ikke vil merke noen tilkoblingsproblemer. Med deres fantastiske servernettverk vil du alltid kunne finne en server i det landet du ønsker. På denne måten vil det være enkelt å se rugbyspill på nettet.

ExpressVPN er en relativt kostbar VPN, men dette er fornuftig fordi du får den beste kombinasjonen av hastighet, sikkerhet og brukervennlighet. Du kan prøve ut denne VPN-en med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

IPVanish for Rugby

IPVanish er kanskje den raskeste VPN-en for online streaming. De har også et godt tilbud av servere og er relativt billige. Disse funksjonene sikrer at det blir enkelt å se alle rugby-spillene du ønsker online.

Hvis du fortsatt er usikker, kan du prøve ut IPVanish med 7-dagers pengene-tilbake-garanti. Denne garantien er også ideell hvis du bare vil se et spesifikt rugbyspill.

NordVPN for Rugby

Sikkerhetsmessig er NordVPN en av de beste VPN-leverandørene. Dessuten er det en brukervennlig og ganske rask VPN med mange servere. Fremfor alt har NordVPN en veldig god pris som er ideell hvis du bare vil bruke en VPN for å se rugby.

NordVPN er en VPN som tilbyr god valuta for pengene du bruker. Alle abonnementsplanene deres har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan teste tjenesten før du går inn.

Hva gjør en VPN??

VPN-tilkobling InternettEt VPN (Virtual Private Network) er programvare som øker din online sikkerhet og personvern. VPN krypterer all Internett-trafikken din, slik at ingen kan forstå det. Dermed vil ikke tredjeparter kunne registrere hva du gjør på nettet.

Med en VPN kobler du deg til internett via eksterne servere og tar på deg IP-adressen til den serveren. IP-adressen er fingeravtrykket til internettforbindelsen din og brukes til å finne ut hvor i verden du er. Ved å ta på deg IP-adressen til VPN-serveren kan du late som du er et sted du ikke er.

Hvis innhold, som en rugby-kamp, ​​er geo-blokkert, kan du komme deg rundt dette med en VPN. Nettstedene som sender spillene ofte har bare lov til å vise innholdet til brukere i bestemte land. Med en VPN kan du late som du er i et av disse landene uten å være der.

Slik ser du Rugby Online med en VPN

For å kunne se rugby online fra hvor som helst i verden, trenger du to ting. Først må du finne et nettsted hvor du kan streame spillet eller se det tilbake. For det andre trenger du en VPN for å late som du er i det landet nettstedet sender ut spillene i. For eksempel, hvis du har en konto hos den amerikanske kringkasteren NBC, men du ikke er i USA, må du bruke en VPN for å koble til en amerikansk server. Dessuten er det mange kanaler som sender rugby-spill gratis. I disse tilfellene trenger du bare en VPN.

Se Rugby online gratis

rugbyspillerRugby er en av få idretter som kan streames online gratis. Spesielt i land der rugby er populært, blir spillene sendt direkte. Du trenger ikke nødvendigvis et abonnement på kanalen som sender spillene for å kunne se det. Du trenger bare en VPN for å endre den virtuelle plasseringen din, slik at nettstedet tror du har tilgang til innholdet.

Det er noen gratis VPN-tjenester, men de er ikke like gode som de betalte versjonene. Med gratis VPN-tjenester begrenser de ofte data, hastighet og sikkerhet. Hvis du virkelig ønsker å se rugby online gratis, vil vi anbefale å bruke prøveperioder eller tilbakebetalingstid for betalte VPN-tjenester, som de som er nevnt over.

Se Six Nations Championship Online

Six Nation Championship er den viktigste rugbyturneringen på den nordlige halvkule. De seks nasjonene som konkurrerer er Frankrike, England, Wales, Skottland, Irland og Italia. Siden 2000 konkurrerer disse landene om det ettertraktede Championship Trophy. England har flest seire til sitt navn, men i 2018 slaktet Irland konkurransen. Du kan se Six Nation Championship online (gratis) med en VPN.

Se Rugby Championship Online

Rugby Championship er den viktigste rugbykonkurransen på den sørlige halvkule. Argentina, Australia, New Zealand og Sør-Afrika har konkurrert med hverandre siden 2012. I likhet med Six Nation Championship kan du se Rugby Championship online (gratis) med en VPN.

Se Rugby World Cup Online

Rugby-VM i 2019 finner sted i Japan. De beste lagene fra hele verden vil konkurrere for å se hvem som vil gå seireren hjem. Landene som deltar vil også sende kampene, men i andre land kan det ikke alltid være tilfelle. Du kan gå til din lokale irske pub for å se på, men hvis du vil være hjemme og streame kampene, trenger du kanskje en VPN for å gjøre det.

Kanaler og nettsteder som kringkaster rugby

Nedenfor kan du finne en oversikt over nettsteder som sender rugby-spill. Noen er gratis, og for andre trenger du et abonnement.

Rugby-kanaler (stort sett gratis)

 • BBC iPlayer (Storbritannia)
 • 7Plus (Australia)
 • CBC (Canada)
 • CCTV (Kina)
 • Canal + en FranceTV (Frankrike)
 • ARD en ZDF (Tyskland)
 • RTE (Irland)

Rugbykanaler (vanligvis betalt)

 • NBC (USA)
 • Rede Globo (Brasil)
 • NTV Plus (Russland)
 • Sky TV (New-Zealand)
 • Rugby Pass (flere land der rugby er populært)

6 nasjoner plan 2020

De 6 nasjonene er på igjen. Vil du se om Wales ender med å vinne igjen denne gangen? Sjekk spillplanen nedenfor for alle viktige datoer.

Dato
Spill
Lørdag 1. februarWales-Italia
Irland-Skottland
Søndag 2. februarFrankrike-England
Lørdag 8. februarIrland-Wales
Skottland-England
Søndag 9. februarFrankrike-Italia
Lørdag 22. februarItalia-Skottland
Wales-France
Søndag 23. februarEngland-Irland
Lørdag 7. marsIrland-Italia
England-Wales
Søndag 8. marsSkottland-France
Lørdag 14 marsWales-Skottland
Italia-England
Frankrike-Irland
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me