Se NHL-hockey over hele verden: Finn ut hvordan! | VPNOverview

Ishockey er en av de mest populære idrettene i USA og Canada, og NHL blir sett av mange over hele kloden. NHL (National Hockey League) er den mest populære ishockeyligaen i USA og Canada. Imidlertid kan ishockey fans utenfor USA og Canada ha problemer med å få tilgang til en god live stream. Nedenfor kan du finne ut hvordan du kan se alle dine favoritt ishockey spill uansett hvor du er.


Hos de fleste tilbydere utenfor Nord-Amerika kan det være ganske vanskelig å se noe ishockey-spill. De amerikanske eller kanadiske selskapene som distribuerer rettighetene til kringkasting av spill vil bare tillate seere i USA eller Canada å se direktesendingene. Dette kan være veldig frustrerende hvis du vil se favorittlaget ditt, men du er et annet sted i verden.

Med et VPN (Virtual Private Network) kan du endre din virtuelle plassering og se på NHL fra hvor som helst i verden. Nedenfor kan du finne ut hvordan dette fungerer.

Når trenger du en VPN for å se NHL?

Det er flere grunner til at noen kan trenge en VPN for å se NHL. Dette er de vanligste:

 • Du bor utenfor USA eller Canada og vil se NHL.
 • Du er på ferie utenfor USA eller Canada og ønsker å se på NHL
 • Du vil se NHL gratis på en offentlig kanal utenfor ditt eget land

Hvordan kan jeg se NHL med en VPN?

Problemene nevnt over, har alle samme årsak; geografiske begrensninger. Dette betyr at bestemt innhold bare er tilgjengelig for seere i ett land eller noen få utvalgte land. Dette har ofte å gjøre med å dele ut rettigheter. Du må betale for rettighetene til å kringkaste sportsspill, og du må gjøre det hver for seg. Hvis en sport ikke får nok utsikt i et land, vil det ikke være interessant nok for kanaler å kjøpe rettighetene til å sende disse spillene.

På nettet vil nettsteder som streamer sportsspill sjekke din plassering for å se om du bør få lov til å se et spill eller ikke. De gjør dette ved å se på IP-adressen din.

Med en VPN kan du skjule din egen IP-adresse og erstatte den med en IP-adresse i for eksempel USA. Når du kobler deg til Internett med en VPN, gjør du det gjennom en VPN-server. Du kan ofte velge hvor du vil at denne serveren skal være, slik at du kan få tilgang til innholdet i det landet.

Hva mer gjør en VPN?

Bortsett fra det faktum at en VPN kan hjelpe deg å omgå geografiske begrensninger, beskytter den også personvernet ditt og anonymiserer dine online handlinger. Ingen hacker, myndigheter eller firma kan se hva du gjør på nettet eller spore det tilbake til deg.

VPN-tilkobling InternettSom nevnt tidligere kobler du til en VPN-server når du får tilgang til internett med en VPN. Du kan ofte velge en server i ditt eget land eller i et hvilket som helst annet land som VPN-leverandørene har servere i. All datatrafikken din omdirigeres gjennom denne serveren. Dessuten er alt kryptert slik at ingen kan hacke seg inn i det du gjør.

Fordi du kobler deg til Internett via denne eksterne serveren, tar du på IP-adressen til den serveren. Din egen IP-adresse forblir skjult, noe som anonymiserer alle dine online handlinger.

Dermed vil du med en VPN kunne se ditt favoritt ishockeyspill som bare sendes i et annet land. Men du vil også være helt anonym når du gjør det, og ingen, ikke engang internettleverandøren din, vil kunne se hva du gjør.

Forhindre NHL Blackouts med VPN

nhl spillereNoen ganger kan du ikke se et spill, selv om du er i USA og du har et abonnement på en kanal som sender NHL-spillene. De kaller dette en blackout, og det har med lokale kringkastingsrettigheter å gjøre.

Du har kanskje et abonnement med et stort nasjonalt nettverk, men rettighetene til et visst spill kan være i hendene på en lokal TV-stasjon. Hvis du befinner deg i området til denne lokale TV-stasjonene, vil du ikke kunne se spillet gjennom abonnementet ditt. De gjør dette fordi de vil presse deg til å se det på den lokale kanalen.

En blackout kan være veldig irriterende, heldigvis kan den løses med en VPN. Det eneste du trenger å gjøre er å koble til en VPN-server utenfor området til denne lokale TV-kanalen og se spillet live, med abonnementet ditt. I de fleste tilfeller kan du se på et spill senere.

NHL-nettstedet har en blackout-detektor, som viser deg om du vil bli gjenstand for en blackout.

Se Stanley Cup Worldwide

En viktig pris innen NHL er Stanley Cup. Av denne grunn er det mange mennesker utenfor USA og Canada som ønsker å se Stanley Cup-kampene. Dette er også mulig ved å koble til en server i USA eller Canada, med en VPN. Dessuten trenger du et abonnement på en av kanalene som sender disse spillene. For 2019/2020-spillene vil dette være: NBC, NBCSN, NHLN, USA-nettverk og CNBC.

De beste VPN-leverandørene for å se på NHL

Stanley cupHvis du vil se NHL-spillene med VPN, er det noen ting du må huske på. VPN-leverandøren må ha servere i USA og / eller Canada, helst flere gode servere som tilbyr en stabil forbindelse.

For å se spillene uten lag eller buffering, må forbindelsen med serveren være rask. Dette avhenger også av hvor du er i verden, men noen VPN-leverandører har betydelig raskere servere enn andre.

Sist, men ikke minst, trenger VPN-leverandøren å ha god sikkerhet på plass og være en allround god VPN. Nedenfor kan du se noen anbefalte VPN-leverandører for å se NHL.

ExpressVPN for NHL

ExpressVPN er en av de beste VPN-leverandørene der ute. Denne leverandøren har mange servere over hele verden, inkludert både USA og Canada. Serverne deres er veldig raske og tilbyr stabile tilkoblinger. ExpressVPN har høyest mulig kryptering for alle abonnementsplanene deres. Appene deres er brukervennlige og veldig enkle å installere og bruke. Alt dette gjør ExpressVPN til en perfekt VPN for å se på NHL.

På toppen av alt dette tilbyr ExpressVPN en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. På denne måten kan du teste ut tjenesten deres ved å se på Stanley Cup, og hvis det ikke er til din smak, vil du få pengene tilbake, ingen spørsmål.

IPVanish for NHL

IPVanish har muligens det raskeste nettverket av servere til alle VPN-leverandørene. Deres forbindelser er alltid stabile. En stor mengde av deres mange servere ligger i USA eller Canada, noe som gjør VPN-leverandøren ideell å se på NHL.

IPVanish har også sterke krypteringsmetoder, som vil sikre din online sikkerhet og anonymitet. Med deres 7-dagers pengene-tilbake-garanti kan du teste tjenesten deres ved å se favorittlaget ditt spille. Hvis du tross alt ikke liker denne VPN-en, kan du få pengene tilbake.

 VyprVPN for NHL

Vi kan også anbefale VyprVPN. Denne VPN-leverandøren tilbyr raske tilkoblingshastigheter og mer enn nok servere i USA. Totalt sett er de en trygg leverandør som administrerer sine egne servere for å beskytte ditt privatliv.

VyprVPN er en av de billigere VPN-tjenestene der ute. Pengene tilbake-garantien deres er bare tre dager, men dette er nok til å se et spill og se om det fungerer for deg.

NHL: Kanaler og arrangementer

Som nevnt ovenfor må du finne en kanal som sender NHL-spillene. Nedenfor finner du en liste over kanaler i forskjellige land og noen viktige NHL-arrangementer.

Kanaler og nettsteder som kringkaster NHL

 • NHL-logoFox Sports (Nederland)
 • NBC, CNBC, NBCSN, NHL Network og USA Network (USA)
 • CBC, Sportsnet og SN360 (Canada)
 • Premier Sports (Storbritannia)
 • Canal + (Frankrike)
 • Sport 1 (Tyskland, Østerrike og Sveits)
 • Viasat Sport (Skandinavia, de baltiske statene og deler av Øst-Europa)
 • ESPN BR (Brasil)

NHL Arrangementer

BegivenhetDato
Vanlig NHL-sesong2. oktober 2019 til 4. april 2020
All-star spillet25. januar 2020
Stanley Cup sluttspillEtter 4. april 2020
Stanley CupfinaleSlutten av mai til begynnelsen av juni 2020
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map