Se FIFA verdensmesterskap, uansett hvor du er! | VPNOverview

Enten du kaller det fotball eller fotball, dette fantastiske spillet er uten tvil den mest populære sporten i verden. Det kanskje mest prestisjefylte fotballarrangementet er FIFA verdensmesterskap. VM foregår noen ganger i løpet av sommeren, noe som betyr at noen av oss kan være på ferie mens landslaget vårt spiller. Dessverre vil det ikke være mulig å se spillene fra alle feriedestinasjoner.


I noen land kjøper kringkastingsnettverkene ikke rettighetene til å kringkaste verdensmesterskapet. Noen nettverk kan kjøpe rettighetene til noen spill, men ikke til andre. Dessuten viser ikke strømmetjenester på nettet spillene for alle besøkende online. De sjekker hvilket fylke du besøker nettstedet deres fra, og bestemmer om du har lov til å se spillet eller ikke. Dette betyr at hvis du er på ferie i feil land eller bor et sted der fotball ikke er en populær idrett, vil du ikke kunne se verdensmesterskapet. Heldigvis er det én løsning: en VPN! Nedenfor kan du lese hvordan du kan bruke en VPN til å se verdensmesterskapet

Når trenger du en VPN for å se verdensmesterskapet?

Det er flere grunner til at du kan trenge en VPN for å se VM-kampene. Dette er de vanligste:

 • Du befinner deg kanskje i et land som ikke har kringkasterrettigheter for spillet du vil se.
 • Kanskje befinner du deg i et land der fotballstrømmer er helt blokkert.
 • Du vil kanskje se en kamp med kommentarer på et bestemt språk

Hva gjør en VPN??

VPN-tilkobling InternettEn VPN (Virtual Private Network) er programvare som lar deg være anonym, beskyttes og surfe på internett helt ubegrenset. En VPN krypterer all Internett-trafikken din og skjuler IP-adressen din. Siden alle dataene dine er kryptert, vil ikke tredjeparter kunne spore hva du gjør på nettet. Videre beskytter en VPN deg mot hackere, opphavsrettsorganisasjoner og myndighetene. Hvis du vil vite nøyaktig hvordan en VPN fungerer, kan du se på artikkelen vår som forklarer alle funksjonene til en VPN.

En av de viktigste funksjonene i en VPN er at du kan omgå geografiske begrensninger med den. Som forklart før, skjuler VPN din opprinnelige IP-adresse. Når du kobler til en VPN-server, tar du på IP-adressen til den serveren. VPN-leverandører har ofte servere over hele verden. Du kan velge en server i et land du vil se verdensmesterskapet fra. Når du er koblet til denne serveren, tar du på en IP-adresse som gjør at det ser ut som om du får tilgang til internett fra det landet. Den elektroniske strømmetjenesten vil tro at du har lov til å se deres strøm av kampen og gi deg tilgang. På denne måten vil du kunne se hvilken som helst FIFA verdensmesterskapkamp du liker.

De beste VPN-leverandørene for fotball og verdensmesterskapet

fotballspillereSå ved å bruke en VPN kan du velge å få tilgang til internett hvor som helst i verden som VPN-leverandøren din har servere. På denne måten kan du se kampen du ønsker på nettet, uansett hvor du er. Oftest er disse strømningene gratis, så du slipper å betale for å se kampen.

Alt du trenger å gjøre er å velge en god VPN som har noen av følgende funksjoner. Først av alt VPN-leverandøren må ha servere i landet du vil se verdensmesterskapet fra. For eksempel, hvis du vil se kampen med BBC-kommentaren, trenger du en VPN med servere i Storbritannia.

For det andre trenger du en rask tilkobling for å forsikre deg om at strømmen din ikke blir utsatt eller må bufres. Du vil forhindre at strømmen din buffres i et avgjørende øyeblikk i spillet. Av denne grunn er det også viktig at VPN-nettverket er stabilt.

Endelig er prisen på VPN viktig. Heldigvis trenger ikke en god VPN å koste deg for mye. Vi har en side hvor du kan sjekke ut noen gratis tjenester. Vi vil imidlertid anbefale en av de premium VPN-leverandørene fordi disse alltid er raskere og mer stabile. Hvis du ikke vet hvor du skal se etter en god VPN, ikke bekymre deg fordi vi viser de beste VPN-leverandørene for verdensmesterskapet nedenfor.

ExpressVPN for å se fotball på nettet

ExpressVPN er en av de beste VPN-leverandørene for øyeblikket. De har servere over hele verden, noe som betyr at du kan se verdensmesterskapkampene fra praktisk talt alle land. Alle ExpressVPN-servere er stabile og vil nå store tilkoblingshastigheter. Av denne grunn er ExpressVPN en ideell VPN-leverandør å se FIFA verdensmesterskap-spill med.

ExpressVPN er trygt og brukervennlig. De bruker den supersikre AES 256-bit-krypteringen. Programvaren deres er svært intuitiv, noe som betyr at du kan bruke den selv om du ikke har erfaring med VPN. Du kan bruke tjenesten deres på 3 enheter samtidig, og programvaren er tilgjengelig for alle større operativsystemer, for eksempel Windows, Mac, iOS, Android og Linux. Dessuten kan du prøve ExpressVPN gratis på grunn av deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

CyberGhost for å se fotball på nettet

CyberGhost er en ideell VPN-leverandør hvis du vil streame verdensmesterskapet. De har et stort antall servere over hele verden og tilkoblingshastigheten er perfekt for streaming. CyberGhost er virkelig en av de raskeste VPN-leverandørene på markedet. Programvaren deres er tilgjengelig for alle de mest kjente operativsystemene, og appene deres er enkle å bruke.

CyberGhost, i likhet med ExpressVPN, er et veldig trygt alternativ som vil beskytte alle dine online aktiviteter mot interferens fra tredjepart. De er flotte på mange måter, men hastigheten er definitivt der denne tjenesten skiller seg ut. Så hvis du vil se en kamp uten lag eller buffering, så er CyberGhost VPN-leverandøren for deg.

NordVPN for å se fotball på nettet

NordVPN er kjent som en av de tryggeste VPN-leverandørene. Med NordVPN kan du være trygg på at all din private informasjon forblir privat. Ingen tredjepart vil kunne spore noe du gjør online. Dessuten er NordVPN brukervennlig og vil nå anstendige hastigheter. De har mange servere i land der FIFA World Cup sendes, noe som betyr at du ikke trenger å søke lenge etter den rette serveren.

NordVPN tilbyr god valuta for pengene du bruker. På toppen av det har de også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som lar deg teste tjenesten deres før du forplikter deg fullt til et abonnement.

Slik ser du VM-kamper live med en VPN?

Når du har funnet en VPN som passer til alle dine behov, må du konfigurere den slik at du kan se FIFA verdensmesterskap. Nedenfor kan du lese hvordan du gjør dette trinn for trinn.

 1. Opprett en VPN-konto.
 2. Gå til nettstedet til VPN-leverandøren din og logg inn.
 3. Last ned og installer VPN-programvaren på enheten din (de fleste leverandører har en installasjonsveiviser som vil gjøre alt arbeidet for deg).
 4. Koble til en server i landet du vil se verdensmesterskapet fra.
 5. Gå til streamingnettstedet for å se kampen. Hvis du har koblet til riktig server, vil nettstedet nå tro at du har tilgang til innholdet. Du kan nå se kampen!

Andre strømningsmuligheter for en VPN

Som du kanskje har lest, kan du bruke en VPN til å streame FIFA verdensmesterskap fra hvor som helst i verden. Men som du kanskje forestiller deg, mulighetene med en VPN er uendelige. Hvis innhold er tilgjengelig i ett spesifikt land, kan du få tilgang til det med en VPN. Dette kan være sportsspill, men også show, filmer og til og med tidlig tilgang til noen spill.

Mange bruker VPN-tilkoblinger for å se det amerikanske innholdet på strømmetjenester som Netflix. Hvis du er på ferie utenfor ditt eget land, kan du også bruke en VPN for å få tilgang til strømmetjenestene i ditt eget land. På denne måten slipper du å gå glipp av favorittprogrammene dine mens du er borte.

Kanaler og nettsteder som kringkaster fotball

Det er mange sportskanaler over hele verden som kringkaster FIFA verdensmesterskap. Vi anbefaler at du ser etter et nettsted som streamer kampen du vil se, med kommentaren du foretrekker. Når du har gjort det, kan du koble til en VPN-server i det fylket og begynne å streame.

VM-kalender

Dessverre må vi vente en god stund før neste verdensmesterskap. I 2022 møtes de beste lagene i Qatar for å finne ut hvilket lag som er det beste i verden. Turneringen vil finne sted fra 21. november til 18. desember. Heldigvis er det alltid fotball på et sted. Sjekk for eksempel hvordan du kan se Campions League uansett hvor du er i verden.

Siste tanker

I denne artikkelen har du kunnet lese hvordan du kan se verdensmesterskapet online hvor enn du er. Ved å bruke en VPN kan du late som du er i landet du vil streame fra. Etter å ha installert VPN kobler du ganske enkelt til en server i det foretrukne landet ditt, og du kan begynne å se på det. Du kan velge mellom mange VPN-alternativer, men vi vil anbefale et av disse. 5. Kos deg med kampene og kan det beste laget vinne!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map