Se Copa Libertadores 2020 i utlandet og over hele verden! | VPNOverview

fotballspillereHvis du er fotballfan, vet du sannsynligvis at Copa Libertadores 2020 allerede er i gang! Som alltid lover denne Copa å være et absolutt opptog for fotballfans i Sør-Amerika og utover.


Men tenk deg dette: Du er i utlandet for fritid eller forretning, og du finner ut at Copa Libertadores-strømmen din ikke fungerer. Du får en melding om at “du ikke er i riktig region for å se på dette innholdet” eller noe lignende. Dessverre er dette noe som skjer ganske ofte og kan skje med deg, avhengig av strømmetjenesten din. I dette tilfellet kan noe som kalles en geobegrensning (det er hva disse geografiske begrensningene kalles) virkelig ødelegge sjansen din for å heie på favorittlaget ditt.

Heldigvis er det en enkel måte å omgå disse blokkene: ved å bruke en VPN. Les resten av denne artikkelen for å finne ut hvordan du ser på Copa Libertadores, uansett hvor du er, ved hjelp av en VPN. Vi inkluderte også nyttige guider som du kan følge, hvis du trenger mer hjelp med dette.

Hvorfor kan det være komplisert eller umulig å se Copa Libertadores i utlandet?

Hvis vi levde i en utopi, ville vi kunne se hva vi vil, hvor vi vil, uten geobegrensninger. Vi lever imidlertid på planeten Jorden, der geobegrensninger er altfor vanlige. Dette er fordi kringkastere og strømmetjenester er bundet av regler om hvor de kan tilby bestemt innhold. Disse reglene er en del av og avhenger av avtalen kringkasteren og distributøren har sammen.

Derfor kan du for eksempel bare bruke Fox Sports App – en populær måte å se Copa Libertadores på – i Brasil, Argentina og Mexico. På samme måte er mye innhold på Globos SporTV bare tilgjengelig i Brasil. Dette betyr at hvis du vil bruke en av disse tjenestene for å se på Copa Libertadores utenfor disse landene, er du ute av hell. Med mindre du selvfølgelig leser over, bruker du programvare som kan omgå geo-begrensninger, for eksempel en VPN.

En VPN er en effektiv og enkel måte å endre din “virtuelle” beliggenhet og se på alle Copa Libertadores-match fra hvor som helst i verden! Å bruke en VPN til dette og andre formål er enkelt og raskt. For folk som har ingen eller liten tidligere erfaring med VPN-er og ønsker å vite nøyaktig hvordan dette gjøres, inkluderte vi imidlertid to enkle å følge trinn-for-trinn-guider nedenfor, en for Globo SporTV og en for Fox Sports-appen.

Enkel guide for å se Copa Libertadores hvor som helst med en VPN – SporTV & Fox Sports

VPN som brukes i begge guider nedenfor, og som vi anbefaler deg å bruke for å se Copa Libertadores over hele verden, er NordVPN. Tross alt er dette en veldig rimelig VPN med gode strømningshastigheter og noen veldig nyttige funksjoner for å fjerne blokkering av Copa Libertadores-kamper med de fleste store strømmetjenester.

Guide 1: Se Copa Libertadores over hele verden på SporTV

 1. Gå til NordVPNs hjemmeside og abonner på VPN-tjenesten deres.
 2. Gå til nedlastingssiden og last ned NordVPN-appen som er kompatibel med operativsystemet ditt ved å klikke på et av ikonene øverst.
 3. Klikk på nedlasting og følg installasjonsprosedyren.
 4. Åpne NordVPN-appen og logg inn med brukernavn og passord. Ta en titt på innboksen din. Du skal ha mottatt en e-post fra NordVPN med instruksjoner om hvordan du logger inn på appen.
 5. Koble til en brasiliansk NordVPN-server for å få tilgang til alt SporTV-innhold, inkludert Copa Libertadores-kamper.
 6. Gå til Globo SporTV som du normalt vil og naviger til Copa Libertadores-strømmen du vil se.

NordVPN-kart med brasiliansk server valgt

Merk: Vær oppmerksom på at du trenger en Globo-konto for å bruke denne metoden.

Guide 2: Se Copa Libertadores med Fox Sports App

 1. Gå til NordVPNs hjemmeside og abonner på VPN-tjenesten deres.
 2. Gå til nedlastingssiden og last ned NordVPN-appen som er kompatibel med operativsystemet ditt ved å klikke på et av ikonene øverst.
 3. Klikk på nedlasting og følg installasjonsprosedyren.
 4. Åpne NordVPN-appen og logg inn.
 5. Koble til en brasiliansk, argentinsk eller meksikansk NordVPN-server.
 6. Gå til Fox Sports App og logg inn.
 7. Naviger til Copa Libertadores-kampen du vil se og nyt spillet!

NordVPN kart med fem latinamerikanske servere, blant dem en brasiliansk, argentinsk og meksikansk server

Merk: Vær oppmerksom på at metoden beskrevet ovenfor for å fungere, du trenger en Fox Sports-konto.

Copa Libertadores-strømmen blokkert av “VPN-blokk”

Mange strømmet nettsteder og apper har i det siste vist en tendens til å ansette noe vi liker å kalle “VPN-blokker”. Dette betyr at disse strømmetjenestene blokkerer VPN-brukere fra å se på innholdet. Hvis du er en VPN-bruker, kan du se en melding som ser ut som følgende:

netflix-feil

Dette bestemte skjermbildet kommer fra Netflix, men ideen er den samme. En streamingtjeneste kan oppdage at du bruker et VPN (unblocker) og nekter deg tilgang til innholdet. De kan gjøre dette hvis de oppdager et stort antall brukere med samme IP-adresse. Til streamingtjenesten signaliserer dette at disse brukerne kommer fra samme server, sannsynligvis en proxy- eller VPN-server. Deretter blokkerer de ganske enkelt denne IP-adressen de merker at de får mye trafikk fra.

Ovennevnte betyr ikke at alle VPN-er og VPN-servere er blokkert av strømmetjenester, langt fra det. Som sådan kan det hende du ikke legger merke til noe annet når du ser Copa Libertadores i utlandet med en VPN på Fox Sports eller SporTV, for eksempel (bortsett fra at det fungerer). Imidlertid endrer strømmetjenester ofte retningslinjene dine angående VPN-er uten varsel. Derfor er det bra å vite hvordan man kommer seg rundt VPN-blokker, bare i tilfelle. Derfor har vi inkludert tre tips for hvordan du gjør dette med NordVPN.

Omgå VPN-blokker med NordVPN

NordVPN tilbyr noen veldig nyttige funksjoner som hjelper deg med å komme deg rundt VPN-blokker. For det første tilbyr NordVPN et veldig stort antall servere over hele verden (5400+). Siden VPN-blokker alltid innebærer å blokkere spesifikke VPN-servere, kan du ganske enkelt prøve en annen NordVPN-server hvis du støter på en VPN-blokk. Dette kan løse problemet. Dette er den klart enkleste og problemfri løsningen du kan prøve.

For det andre tilbyr NordVPN en spesiell avblokkeringsfunksjon som mange andre leverandører ikke: en dedikert IP-adresse. En dedikert IP er forskjellig fra en “standard VPN IP-adresse”. Tross alt blir en vanlig VPN IP delt av mange VPN-brukere. Som sådan kan strømmetjenester merke mye trafikk som kommer fra en slik IP, og bare blokkere IP-adressen. Med en dedikert IP-adresse vil du ikke møte dette problemet, fordi denne IP-en bare brukes av deg. Dette er grunnen til å få en dedikert IP-adresse med NordVPN (mot en ekstra avgift) er den beste og sikreste måten å fjerne blokkering av Copa Libertadores-kamper, uten å bekymre deg for VPN-blokkering.

Endelig tilbyr NordVPN også en funksjon (uten ekstra gebyr!) Kalt “tilslørt servere”. Dette er servere som er mye vanskeligere for nettsteder og apper å identifisere som VPN-servere. Dessverre, som det ser ut, tilbyr NordVPN bare disse spesielle serverne i noen få utvalgte land, for eksempel USA og Canada. Som sådan er denne funksjonen hovedsakelig nyttig for personer som er bosatt i USA og har et ESPN + -abonnement, for eksempel. Hvis du er en av disse personene, kan du bruke en av NordVPNs tilslørte servere i USA for å fjerne blokkeringen av Copa Libertadores-kamper utenfor USA med din ESPN + -konto, hvis du står overfor en VPN-blokk. Vær oppmerksom på at obfuscated-servere, på grunn av deres obfuscation-teknologi, kan bremse forbindelsen din ganske mye. Som sådan er de kanskje ikke den mest passende typen servere for streaming.

Hvordan opphører en VPN som blokkerer Copa Libertadores?

En av de store fordelene med en VPN, er dens evne til å endre din IP-adresse til en utenlandsk IP-adresse med bare et klikk på en knapp. Mange nettsteder og apper, for eksempel SporTV og Fox Sports-appen, bruker IP-adressen din for å bestemme plasseringen din. Ved å bruke en VPN for å endre denne IP-adressen, kan du endre stedet du ser ut til å være i. Med andre ord kan du være en brasiliansk eller argentinsk bosatt som for tiden er i USA for jobb eller ferie. La oss si at du vil bruke SporTV (hvis du er brasiliansk) eller Fox Sports-abonnementet ditt (hvis du er argentinsk) for å se Copa Libertadores. Ved å koble til en brasiliansk eller argentinsk VPN-server, vil Rede Globo eller Fox tro at du er i Brasil eller Argentina. Dette betyr at du vil ha tilgang til alt av Globos og Fox Sports videoinnhold, inkludert Copa Libertadores!

Avblokkere-med-en-VPN

Å gi deg verdensomspennende tilgang til Copa Libertadores er imidlertid ikke den eneste fordelen en VPN tilbyr. En god VPN tilbyr faktisk en rekke fordeler, for eksempel tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix, mer privatliv og økt internetsikkerhet. Hvis du vil lære mer om alle disse fordelene, kan du sjekke artikkelen vår om fordelene en VPN gir.

Kan jeg se Copa Libertadores med en gratis VPN?

Vi forstår det meste som å spare penger og ønsker derfor å vite om de kan se Copa Libertadores med en gratis VPN. Dessverre er gratis VPN-er vanligvis ikke egnet til å se på Copa Libertadores. Nedenfor forklarer vi hvorfor dette er tilfelle.

Gratis VPN-er er ofte uegnet for strømming

Vi anbefaler generelt å ikke bruke gratis VPN-er, spesielt for streaming. Dette er fordi ofte gratis VPN-er håndhever data- og / eller fartsgrenser. Datagrenser refererer til følgende: mange gratis VPN-er vil avbryte forbindelsen din etter at du har brukt en viss datamengde. Med HideMe kan du for eksempel bruke maksimalt 2 GB, med TunnelBear 1,5 GB, med ZoogVPN 2 GB, osv. Fartsgrenser er ganske selvforklarende: gratis VPN-er vil ofte bare la deg bruke en (streaming) hastighet som er ( mye) lavere enn din faktiske internetthastighet. Begge sakene berører streamere av Copa Libertadores mye. Å koste en hel fotballkamp koster tross alt mye internettdata. Det siste du ønsker er å gå tom for data halvveis i kampen og ikke kunne se resten, fordi din gratis VPN-leverandør avbryter forbindelsen. Du vil heller ikke gå glipp av mål og ferdighetstrekk på grunn av lange lastetider.

Gratis VPN-er har begrensede serverplasseringer

Det er en annen grunn til at vi ikke anbefaler å bruke en gratis VPN for å se på Copa Libertadores. Ofte har gratis VPN-er et veldig begrenset antall servere tilgjengelig. Det er ganske uvanlig at en eller flere av disse begrensede serverne er i Sør-Amerika. Imidlertid vil mange som ønsker å se Copa Libertadores, spesielt med kommentarer på sitt eget språk, trenge tilgang til en server i Brasil, Argentina, Mexico (for Fox Sports), Colombia eller et annet CONMEBOL-land. Dette er fordi strømmetjenester fra disse landene – spesielt videoer av Copa Libertadores – ofte bare vil fungere hvis disse tjenestene “tror” du er i det “riktige” landet. Dette forklarte vi allerede ovenfor. Som sådan er de begrensede serverplasseringene som tilbys av de fleste gratis VPN-er en annen grunn til at vi anbefaler å gå med et betalt VPN i stedet. Vi forstår imidlertid at alle liker å spare penger. Derfor opprettet vi en liste over de beste billige VPN-ene akkurat nå. Dette fører oss til følgende.

Bonustips – Se Copa Libertadores med det beste budsjett-VPN: Surfshark

Å kalle Surfshark som et budsjett-VPN er ikke helt rettferdig. Selv om det billigste abonnementet kommer til en rimelig $ 1,99 i måneden, føles Surfshark som en premium VPN. Det er tross alt over 1000 servere med servere i blant annet Brasil, Chile og Paraguay. Som sådan er Surfshark en flott VPN for folk fra de og andre land som ønsker å heie på sin nasjonale side. Men det stopper ikke der. Hvis du har et Fox Sports-abonnement, kan du bruke Surfshark til å koble deg til en brasiliansk server (Fox Sports-appen fungerer bare i Brasil, Argentina og Mexico) og se på hver eneste Copa Libertadores-kamp. I alle fall er Surfshark et flott alternativ å se på Copa Libertadores, uansett hvor du er, uten å bryte banken!

Nok et tips: IP-adresser, som en VPN endrer, brukes av mange nettsteder og apper for å bestemme hvor du er. Å analysere IP-en din er imidlertid ikke den eneste måten et nettsted har til å bestemme plasseringen din. En annen populær måte for nettsteder å gjøre dette på er med informasjonskapsler. Som eksempel: en gang jeg brukte Surfshark for å prøve å se en geobegrenset fotballhøydepunktvideo på Globo SporTV, dukket det opp en melding om at vi ikke var i riktig region (Brasil). Dette skjedde selv om vi var koblet til en brasiliansk Surfshark-server. Dette kan ha skjedd fordi vi en stund før besøkte SporTV uten VPN. Da vi gjorde dette, kan det hende at SporTV hadde injisert en informasjonskapsel i nettleseren vår. En smart ting å prøve i slike situasjoner er å prøve å få tilgang til videoen i et nytt inkognitovindu, slik at ingen informasjonskapsler vil bli brukt til å spore deg.

Copa Libertadores plan

Nå som du vet hvordan du kan se Copa Libertadores over hele verden, vil du tydeligvis vite når kampene og forskjellige etapper finner sted. Derfor inkluderte vi en tabell med de forskjellige stadiene i Copa Libertadores som disse er kjent så langt og datoene de finner sted.

Scene
Dato
Første runde1. januar – 30. januar (Allerede fullført)
Andre runde4. februar – 14. februar (Allerede fullført)
Gruppespill3. mars – 8. mai
Endelig21. november

Copa Libertadores 2020: et ekte fotballopptog for Sør-Amerika og resten av verden

CONMEBOL Copa Libertadores 2020 blir den 61. utgaven av turneringen, som finner sted fra 1. januar til 21. november, da finalen skal spilles på Maracanã i Rio de Janeiro. I fjor (i 2019) oppnådde det brasilianske fotballaget til Flamengo sin andre Copa Libertadores-tittel, noe som gjorde dem til de regjerende mesterne. Årets utgave er garantert nok et opptog for fotballfans over hele Sør-Amerika og resten av verden. Derfor bestemte vi oss for å skrive denne artikkelen og hjelpe deg med å se turneringen uansett hvor du er med en VPN. Kos deg med å heie på favorittlaget ditt!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me