Se Copa América uansett hvor du er! | VPNOverview

fotballspillereI sommer finner den eldste internasjonale fotballturnering i verden igjen: Copa América 2020. Turneringen vil finne sted i vertslandene Argentina og Colombia fra 12. juni – 12. juli. Bortsett fra alle 10 CONMEBOL-land har Qatar og Australia vært invitert til å delta. Som alltid vil det være en spennende klokke fra åpningskampen i Argentina til finalen i Colombia. Derfor, som en ekte fotballfan, kan du ikke gå glipp av årets Copa! Men hva om du bor i utlandet eller på ferie og derfor ikke kan se kampene? Eller hva hvis du er en stor fotballfan som bor i USA eller Mexico, men virkelig ønsker å se årets Copa América? Les resten av denne artikkelen for å finne ut hvordan du kan se Copa América, uansett hvor du er.


Hvorfor det å se Copa América i utlandet kan være vanskelig eller umulig

I en ideell verden ville vi være i stand til å se hva vi vil uansett hvor vi er. Dessverre er dette ofte ikke tilfelle. Mange kringkastere og strømmetjenester er pålagt å blokkere bestemt innhold utenfor landet deres. Dette er en del av, og avhenger av avtalen de inngikk for å skaffe kringkastingsrettigheter for filmen, showet, sportsbegivenhet, etc. Hvis du for eksempel går til Globos SporTV, der mange Copa América-kamper sendes live, vil du finne ut at mange (sports) videoer bare er tilgjengelige hvis du er i Brasil. Det samme gjelder Fox Sports-appen, en annen populær måte å se Copa América live for mange fotballfans fra Sør-Amerika og utover. Tross alt er Fox Sports-appen bare tilgjengelig i Mexico, Argentina og Brasil.

Det siste du vil er å bli rammet av en slik geobegrensning under Copa! Tenk deg at du er i utlandet for ferier eller jobber, og du finner ut at du ikke kan se noen Copa-kamper, fordi strømmetjenesten blokkerer disse når du er i “feil” region! Heldigvis er det en veldig enkel måte å forhindre at dette skjer: å bruke en VPN. Ved å bruke en VPN kan du se på hvilket som helst innhold du ønsker, for eksempel Copa América, uansett hvor du er. Og du vet hva som er den beste delen? Det er raskt og enkelt å se Copa med en VPN. Likevel, hvis du ikke vet hvordan dette fungerer, ikke bekymre deg! For nedenfor har vi inkludert to enkle, trinnvise guider for deg å se Copa América med en VPN, uansett hvor du er. Den første guiden er for folk som vil bruke Globos SporTV, mens den andre er for Fox Sports App-brukere.

Enkel trinnvis guide for å se Copa América 2020 over hele verden med en VPN

Nedenfor finner du to enkle trinnvise guider for å se Copa América uansett hvor du er. VPN-en som brukes i disse guidene, og som vi anbefaler deg å bruke for å se på Copa, er NordVPN. Tross alt er denne VPN veldig rimelig, tilbyr gode streaminghastigheter og har noen veldig nyttige funksjoner for å fjerne blokkering av Copa América-kamper og annet geografisk begrenset innhold.

Den første guiden forklarer hvordan du kan se Copa América over hele verden på Globos SporTV. Den andre guiden er for streamere som vil bruke Fox Sports-appen.

Guide 1: Se Copa América over hele verden på SporTV

 1. Gå til NordVPN-nettstedet, velg ditt abonnement og sett opp kontoen din.
 2. Gå til NordVPN-appnedlastingssiden og velg riktig app for operativsystemet ditt.
 3. Etter å ha valgt operativsystemet ditt, klikk på nedlasting og følg installasjonsprosedyren. Ikke bekymre deg, instruksjoner vil bli gitt på skjermen under installasjonen.
 4. Åpne NordVPN-appen og logg inn med påloggingsinformasjon (brukernavn og passord)
 5. Koble til en brasiliansk NordVPN-server. Vi anbefaler å gjøre dette ved å bruke kartet til automatisk å koble deg til den raskeste serveren. Bildet nederst i denne guiden viser hvordan det skal se ut.
 6. Gå til Globo SporTV.
 7. Nå er det bare å navigere til kampen du vil se.
 8. Kos deg med kampen!

NordVPN-kart med brasiliansk server valgt

Merk: Vær oppmerksom på at du må ha en Globo-konto for å se Copa América-kamper live på SporTV.

Guide 2: Se Copa América over hele verden med Fox Sports App.

 1. Gå til NordVPN-nettstedet, velg ditt abonnement og sett opp kontoen din.
 2. Gå til NordVPN-appnedlastingssiden og velg riktig app for operativsystemet ditt.
 3. Etter å ha valgt operativsystemet ditt, klikk på nedlasting og følg installasjonsprosedyren. Ikke bekymre deg, instruksjoner vil bli gitt på skjermen under installasjonen.
 4. Åpne NordVPN-appen og logg inn med påloggingsinformasjon (brukernavn og passord)
 5. Koble til en argentinsk, meksikansk eller brasiliansk server (Fox Sports-appen fungerer i alle tre land).
 6. Åpne Fox Sports App, og hvis du ikke er logget inn, logg deg på med påloggingsinformasjon.
 7. Naviger til Copa América-kampen du vil se.
 8. Kos deg med å heie på favorittlaget ditt!

NordVPN kart med fem latinamerikanske servere, blant dem en brasiliansk, argentinsk og meksikansk server

Metoden ovenfor er en flott måte å se alle Copa América-kamper uansett hvor du er fra og hvor du er. Tross alt sender SporTV vanligvis bare Brasiliens Copa América-kamper og noen få andre som de eier kringkasterrettighetene for. Imidlertid kan du med Fox Sports-appen faktisk se alle Copa América-kamper live, noe som er flott for den harde fotballfan!

Merk: Vær oppmerksom på at du trenger tilgang til Fox Sports-appen for å bruke metoden ovenfor.

Copa América-strømmen blokkert av “VPN-blokk”

I disse dager bruker mange strømmetjenester noe vi liker å kalle “VPN-blokker”. Dette betyr at mange streaming-nettsteder og apper blokkerer VPN-brukere fra å få tilgang til innholdet. De gjør dette vanligvis på følgende måte: De vil merke store mengder trafikk til nettstedet sitt fra en IP-adresse. Dette er fordi vanligvis VPN-servere og deres IP-adresser deles av et stort antall brukere. Deretter blokkerer de denne IP-adressen og blokkerer alle brukere med den IP-adressen fra å få tilgang til innholdet.

Streamingtjenester kan endre retningslinjene for blokkering av VPN uten forvarsel, og du vet aldri hvilke servere som vil bli blokkert. Dette er grunnen til at det er bra å vite hvordan man kommer seg rundt VPN-blokker, hvis du opplever en. Tross alt, selvfølgelig vil du ikke lykkes med å sette opp en VPN-forbindelse for å se Copa América i utlandet, bare for å bli nektet tilgang til strømmetjenesten på grunn av en VPN-blokkering.

Å komme seg rundt VPN-blokker med NordVPN – 3 tips

NordVPN tilbyr noen få flotte funksjoner for å komme seg rundt VPN-blokker. For det første har NordVPN et stort antall servere, mer enn 5400. VPN-blokker innebærer alltid å blokkere spesifikke servere. Så hvis du merker at du ikke kan se kampen din på serveren du er på, kan du først prøve en annen. NordVPN har flere servere i mange land å velge mellom. Dette er den klart enkleste løsningen du kan prøve.

Den andre “VPN block unblock løsning” NordVPN tilbyr, bruker en dedikert IP-adresse. For en ekstra avgift kan NordVPN gi deg denne spesielle typen IP-adresse som, i motsetning til en vanlig VPN IP, bare brukes av deg. Fordi en dedikert IP-adresse bare brukes av deg, er det mye vanskeligere for en strømmetjeneste å oppdage at du bruker en VPN med en slik IP-adresse. Som sådan er det å få en dedikert IP med NordVPN den beste måten å sikre at du ikke blir blokkert av SporTV, Fox Sports App eller en annen strømmetjeneste når du prøver å se Copa América.

Til slutt tilbyr NordVPN også noe som heter obfuscated-servere, som er spesielle servere som gjør det mye vanskeligere for strømmetjenester å oppdage at du bruker en VPN. Imidlertid tilbyr NordVPN foreløpig bare disse spesielle serverne i noen få utvalgte land, for eksempel USA og Canada. Som sådan er denne siste funksjonen hovedsakelig nyttig for personer som bor i USA og har et ESPN + -abonnement, for eksempel. Hvis dette gjelder deg, kan du bruke en av Nords tilslørte servere i USA for å se Copa América på ESPN + i utlandet, hvis du står overfor en VPN-blokk. Vær imidlertid oppmerksom på at tilslørte servere kan redusere tilkoblingen din, og som sådan kan det ikke være bra for strømming.

Hvordan samsvarer en VPN som blokkerer Copa América

En VPN tilbyr noen få store fordeler. En av disse fordelene er å gi deg mer online frihet til å se hva du vil, uansett hvor du er. Dette er fordi en god VPN vanligvis har mange, mange servere over hele verden. Ved å koble til en server i et annet land enn den du er i, endrer du IP-adressen din til en IP fra det andre landet. Mange nettsteder og apper bruker IP-en din for å finne ut hvor du er. Dette betyr at du kan få strømmetjenester til å tro at du er i et land der tjenesten deres og innholdet du vil se er tilgjengelig med en VPN!

Avblokkere-med-en-VPN

Bortsett fra å tillate deg å se Copa América uansett hvor du er, gir en god VPN mange flere store fordeler, for eksempel å gi deg tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix. Hvis du vil lære mer om de mange fordelene som tilbys av en VPN, kan du sjekke artikkelen vår om dette emnet eller denne artikkelen.

Kan jeg ikke bruke en gratis VPN for å se Copa América?

Ovennevnte er et vanlig spørsmål. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke en gratis VPN for å streame Copa América 2020, av et par grunner.

For det første håndhever de fleste gratis VPN-er data- og / eller fartsgrenser. Dette betyr at når du har brukt en viss mengde internettdata, si 2 GB, kan du ikke bruke tjenesten lenger og vil ikke kunne se resten av spillet, hvis du ser på en Copa-kamp for eksempel. Dette er selvfølgelig det siste du ønsker. Hvis det er en fartsgrense, er du ofte bare i stand til å nå ganske lave hastigheter med en gratis VPN, som ikke er egnet for strømming. Dette kan bety at videoen din må buffer kontinuerlig og ødelegge seegleden din fullstendig.

For det andre, selv om du fant en flott gratis VPN som ikke håndhever data eller fartsgrenser, for eksempel ProtonVPN, vil du sannsynligvis fortsatt ha en treg forbindelse. Dette er fordi gratis VPN-er vanligvis tilbyr færre servere enn de betalte kollegene. Dette betyr at serverne ofte blir veldig overfylte, og demper dem betraktelig.

Det hender bare at problemene beskrevet ovenfor vanligvis er verst for streamere. Dette betyr at du sannsynligvis bør tenke deg om to ganger før du bestemmer deg for å streame Copa med en gratis VPN. I stedet anbefaler vi deg å se etter en god billig VPN. Dette fører oss til følgende.

Bonustips – Surfshark: det beste budsjett-VPN-en for å se Copa América

Hvis du vil se hver eneste Copa América-kamp uten å bryte banken, anbefaler vi Surfshark hjertelig. Surfshark er en av få superbillige premium-VPN-er, priset til bare $ 1,99 i måneden for det billigste abonnementet. Det tilbyr over tusen stabile, raske servere i 61 land. Blant disse er servere i Brasil, Chile, USA og Paraguay. Dette betyr at med Surfshark kan du enkelt komme deg rundt geobegrensninger i disse landene og se Copa på spansk, portugisisk eller engelsk, avhengig av strømmetjenesten din. På toppen av dette er Surfshark også en veldig trygg og brukervennlig VPN. Kort sagt, Surfshark er det riktige valget hvis du leter etter et budsjett-VPN for å se Copa América 2020!

Nok et tips: IP-adresser, som en VPN kan endre, brukes av mange nettsteder for å bestemme plasseringen din. Imidlertid er de ikke den eneste måten nettsteder kan finne ut hvor du er. En annen populær måte for nettsteder å gjøre det på er å bruke informasjonskapsler. En gang jeg brukte Surfshark for å få tilgang til en video på Globos SporTV for eksempel, dukket det opp en melding om at vi ikke var i riktig region (Brasil). Dette skjedde til tross for at den var koblet til en brasiliansk Surfshark-server. En smart ting å prøve i slike situasjoner er å prøve å få tilgang til videoen i et nytt inkognitovindu, slik at ingen informasjonskapsler vil bli brukt til å spore deg.

Copa América plan

Nå som du vet hvordan å se Copa América, vil du selvfølgelig vite når det finner sted! Derfor har vi inkludert en nyttig tabell som viser deg når de forskjellige kampene vil finne sted.

Scene
Dato
Land (hjemme)
Gruppetrinn12. juni 2020Argentina – Chile
Gruppetrinn13. juni 2020Australia – Uruguay
Colombia – Ecuador
Paraguay – Bolivia
Gruppetrinn14. juni 2020Peru – Qatar
Brasil – Venezuela
Gruppetrinn16. juni 2020Argentina – Uruguay
Chile – Bolivia
Gruppetrinn17. juni 2020Colombia – Venezuela
Paraguay – Australia
Gruppetrinn18. juni 2020Peru – Brasil
Ecuador – Qatar
Gruppetrinn20. juni 2020Argentina – Paraguay
Gruppetrinn21. juni 2020Colombia – Peru
Uruguay – Chile
Gruppetrinn22. juni 2020Australia – Bolivia
Venezuela – Ecuador
Gruppetrinn23. juni 2020Brasil – Qatar
Gruppetrinn25. juni 2020Chile – Paraguay
Gruppetrinn26. juni 2020Bolivia – Uruguay
Australia – Argentina
Gruppetrinn27. juni 2020Ecuador – Peru
Brasil – Colombia
Gruppetrinn28. juni 2020Qatar – Venezuela
Gruppetrinn30. juni 2020Chile – Australia
Uruguay – Paraguay
Bolivia – Argentina
Gruppetrinn1. juli 2020Ecuador – Brasil
Venezuela – Peru
Qatar – Colombia
Kvartfinale4. juli & 5, 2020Å være bestemt
Semifinaler8. juli 2020Å være bestemt
Kamp om 3. plass11. juli 2020Å være bestemt
Endelig12. juli 2020Å være bestemt

Copa América 2020: et ekte opptog for Sør-Amerika og videre

Årets Copa América finner sted fra 12. juni til 12. juli og vil være 47. gang turneringen arrangeres. I fjor ble turneringen vunnet av verten, Brasil. Per nå har ifølge bookmakere Argentina, Brasil og Colombia de beste sjansene for å vinne turneringen, i den rekkefølgen. I fotballverdenen er imidlertid alt mulig, og turneringen vil trolig forbli spennende og konkurrerende gjennomgående.

I år er Copa omstridt i Argentina og Colombia, noe som gjør dette til første gang noensinne turneringen blir arrangert av to land. Turneringen vil imidlertid ha innvirkning langt utenfor stadionene i Buenos Aires, Córdoba, Bogotá, Medellín og andre byer kampene skal spilles i. Turneringen vil være et sant opptog for 100-tallet av millioner fotballfans i Sør-Amerika og utover . Nettopp derfor har denne artikkelen som mål å forklare alle fotballfans hvordan de kan glede seg over alle Copas spill. Nå er det bare å glede seg over kampen!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me