Hvordan se MLB World Series online | VPNOverview

Major League Baseball (MLB) World Series er en av de viktigste sportsbegivenhetene i året, så populær blant sportsfans på NFL Super Bowl eller UEFA Champions League.


Hvert år teller rundt 18 millioner amerikanere seg for å se mesterlagene i American League (AL) og National League (NL) gå mot hodet i et best-of-syv sluttspill som vil avgjøre hvem som vil vinne den ettertraktede Commissioner Trophy . Dessverre kan folk utenfor USA få problemer når de prøver å se spillene på nettet. Nedenfor kan du lese hvorfor dette skjer, og hvordan du kan gå rundt det.

World Series Popularity

World Series logoIkke overraskende genererer den viktigste hendelsen i baseballkalenderen mye inntekter. Merkeverdien av MLB World Series oversteg 124 millioner amerikanske dollar i 2017. I USA kommer mye av inntektene fra reklame og sponsing. Dette gjør at Fox Network kan kringkaste World Series gratis for amerikanske seere.

Siden den bare har rettighetene til å kringkaste World Series i fastlands-Amerika, bruker Fox geo-blokkering for å forhindre ikke-innbyggere fra å se på spillene. Fox geo-blokkerende programvare krever at du oppgir en gyldig amerikansk postnummer før du gir deg tilgang til dampen. Den sjekker deretter IP-adressen (Internet Protocol) for å bekrefte plasseringen din, og hindrer ikke-amerikanske IP-er fra å se strømmen

Utenfor USA tjener MBL mesteparten av inntektene sine for World Series som selger streaming-pakker som lar ikke-amerikanske borgere se på spillene. Dessverre kan disse streamingpakkene være kostbare og er ikke tilgjengelige i alle land.

Heldigvis, hvis du er en av de anslåtte 500 millioner baseballfans over hele verden, er det en måte å omgå Fox geoblokkering. Du kan se verdensserien gratis ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). I denne artikkelen kan du finne ut hvordan du bruker en VPN til å se World Series Online. Videre vil vi foreslå noen av de beste VPN-leverandørene å bruke.

Bruke en VPN for å se World Series Online

Geo-blokkering brukes til å begrense hvem som kan se spesifikt innhold basert på det geografiske området de bor i. Dette skyldes vanligvis at kringkastere eller nettverk bare har rettighetene til å vise programmer i visse land.

Når det gjelder World Series har Fox-nettverket ikke rettighetene til å kringkaste eller streame spillene utenfor USA. Seere som prøver å få tilgang til de streamet spillene via Fox Sports ’nettsted, blir bedt om å oppgi et gyldig amerikansk postnummer. Dette sjekkes deretter mot deres IP-adresse. Hvis IP-adressen indikerer at forbindelsen kommer fra utenfor USA, blokkeres betrakteren fra å se på strømmen.

En VPN kan brukes til å omgå geo-blokkering fordi den dirigerer Internett-trafikken din via en server som ligger i USA. Dette betyr at når IP-adressen din blir sjekket av Fox Sports ‘nettsted, vil den registrere seg som base i USA, slik at du kan se spillene gratis.

Hvorfor registrere deg på en VPN-tjeneste?

Fordelene ved å bruke en VPN går langt utover bare å se på World Series. En VPN tilbyr deg en rekke fordeler og alternativer som du kanskje ikke har vurdert.

 • Anonym surfing – I en alder av sporing av informasjonskapsler, målrettet annonsering og salg av personlige surfedata, kan ekte anonymitet på internett være utfordrende å oppnå. VPN-tjenester dirigerer internettrafikken din gjennom en kryptert VPN-tunnel. Dette er en av få måter du kan surfe på internett uten å bekymre deg for at nettleserdataene og vanene dine skal brytes eller selges.
 • Omkjøring online begrensninger – Hvis du bor i et land som rutinemessig blokkerer tilgang til bestemte nettsteder, tjenester eller sosiale medier, er en VPN en utmerket måte for deg å få tilgang til det begrensede innholdet. VPN-er kommer med den ekstra bonusen å skjule plasseringen din og kryptere trafikken. Dette gjør det langt vanskeligere for myndigheter eller sikkerhetstjenester å spore dine online aktiviteter.
 • Beskytter deg mot nettkriminalitet – De fleste vil bli overrasket over mengden personlig informasjon som nettkriminelle kan få fra bare hverdagens surfing og sosiale medievaner. Ved å skjule plasseringen din og kryptere dataene, hjelper en VPN med å holde deg trygg på internett og beskytte deg mot et bredt spekter av nettkriminalitet.

Hva er den beste VPN-en for streaming av serien i verden??

Å velge den beste VPN-en for å gi deg tilgang til World Series betyr å ta hensyn til en rekke viktige faktorer. Du trenger hvilken VPN-tjeneste du bruker for å kunne opprettholde en rask og stabil forbindelse. Ingenting kommer til å ødelegge din takknemlighet for den største hendelsen i baseball som en langsom og pirrende videostrøm.

Pris er også et hensyn. En av de mange grunnene til at folk bruker VPN-tjenester for å se World Series, er de betydelige kostnadene for internasjonale streamingpakker for MLB. Det er ikke mye poeng i å bruke en VPN-tjeneste som koster like mye som strømmetjenesten du ønsker å unngå å betale for.

Med disse faktorene i bakhodet er her våre forslag til de beste VPN-tjenestene du kan bruke til å se World Series.

NordVPN

NordVPN er en markedsledende leverandør av raske og sikre VPN-tjenester. De tilbyr en utmerket service til rimelige priser. Dessuten har NordVPN en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan teste tjenesten uten å forplikte deg til den.

NordVPN tilbyr tilkoblinger til et stort antall servere i USA. Dette betyr at tilgang til World Series-streamingdekningen ikke vil være noe problem. De er også kjent for deres sikkerhet og personvern. NordVPN bruker obfsproxy for å unngå Deep Packet Inspection og bruke en “no-logging” -policy for å holde surfingen din så anonym som mulig.

ExpressVPN

ExpressVPN tilbyr en utrolig brukervennlig opplevelse kombinert med raske tilkoblingshastigheter og et stort nettverk, med servere i 94 land. VPN-tjenesten deres gir en konstant høy tilkoblingshastighet til sine amerikanske servere. Dette betyr at du vil kunne streame World Series uten å bekymre deg for hopp eller lengde buffring.

I likhet med NordVPN, bruker ExpressVPN en “no-logging” -policy når det gjelder surfedataene dine. Nettstedet og programvaren deres er enkel og enkel å bruke. Dessuten er kundeserviceteamet alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle problemer du måtte ha

Surfshark

Surfshark er et utmerket valg å streame World Series på grunn av de raske tilkoblingene. Å omgå Foxs geo-blokkering vil ikke være noe problem når du bruker en av de mange amerikanske serverne. Deres utmerkede tilkoblingshastigheter vil sikre at du kan se World Series-spill uten problemer.

Prisene for Surfsharks abonnement er veldig rimelige. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med tjenesten deres, tilbyr de en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

MLB-kanaler og nettsteder

 • Fox Sports (Nederland)
 • Fox Sports & ESPN (USA)
 • MLB.TV (forskjellige steder)
 • Sports Net (Canada)
 • BT Sports (Storbritannia)
 • Viasat Sport en Sport1 US (Flere land i Europa)
 • ESPN (Australia)
 • Fox Sports Asia (Asia)
 • Shenzhen TV (Kina)

NPB-kanaler og nettsteder

 • DAZN (Japan)

MLB-arrangementer

Begivenhet
Dato
MLB-sesongen20. mars til 30. oktober 2019
Verdensserie22. oktober 2019
Spill 730. oktober 2019

NPB-arrangementer

Begivenhet
Dato
Climax Series4 til 15. oktober 2019

Siste tanker

Hvis du er en fan av baseball, vil du ikke gå glipp av sammenstøtet med titanene som er World Series. Det kan være veldig frustrerende å ikke kunne se kampene bare på grunn av hvor du bor.

Heldigvis kan du ved å velge riktig VPN-tjeneste omgå geo-blokkeringen som hindrer folk utenfor U.S.A. å se noen av de viktigste spillene i baseballkalenderen..

Med en VPN får du ikke bare tilgang til all World Series godhet. Det vil også tillate deg å surfe på internett uten å gi bort noen av dine personlige data. Dessuten er du beskyttet mot nettkriminalitet. Til slutt får du også full frihet og intet innhold vil være begrenset til deg. Det er en virkelig vinn-vinn-situasjon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me