Hvordan se BBC iPlayer Utenfor Storbritannia | VPNOverview

Det kan være en utfordring å se BBC iPlayer når du ikke er i Storbritannia. Hvis det er en BBC-serie eller -program du ønsker å se på nettet, kan du oppleve at du ikke får tilgang til BBC iPlayer. Heldigvis er det en måte å enkelt få tilgang til BBC iPlayer uansett hvor du er i verden. Se alle favorittseriene, dokumentarene og nyhetssendingene dine ved å sikre forbindelsen din og omdirigere nettrafikken din med en VPN. Denne artikkelen vil forklare nøyaktig hvordan du gjør det.

Se BBC iPlayer Utenfor Storbritannia med en VPN

BBC iPlayer-logoVPN står for Virtual Private Network. En VPN oppretter en skjermet tunnel mellom enheten din og internett. Som et resultat vil ingen kunne se hvor du er og hvilke nettsteder du besøker. Hvis du konfigurerer VPN på riktig måte, noe som er veldig enkelt å gjøre, vil BBC iPlayer ikke kunne se at du ikke er i Storbritannia, så du kan ganske enkelt få tilgang.

En VPN gir mer online personvern, sikkerhet og frihet. Når det gjelder BBC iPlayer er sistnevnte spesielt viktig. En VPN gir deg friheten til å se favorittprogrammene dine hvor som helst i verden. Dette er mulig, fordi en VPN skjuler IP-adressen din. I stedet har du tildelt IP-adressen til VPN-serveren du bruker.

På grunn av dette vil det være enkelt å se BBC iPlayer fra hvor som helst i verden med en VPN-tilkobling. Alt du trenger er et abonnement på en god og pålitelig VPN-leverandør med servere i Storbritannia. VPN-leverandører jobber vanligvis med enkle apper og programvare som lar deg gjøre internettforbindelsen din anonym. De fleste VPN-er har programvare du kan bruke på alle enhetene dine, fra Mac til Windows og iPhone til Android. Når du har en god VPN, vil du kunne se BBC iPlayer på kort tid.

Se BBC iPlayer med en VPN: En rask trinnvis plan

Vil du se BBC iPlayer med en gang, uten å faktisk være i Storbritannia? Du trenger en VPN for det. Her er en kort trinn-for-trinn-guide som gir deg gratis tilgang i løpet av få minutter.


  1. Få et abonnement med en god VPN-leverandør og Opprett en konto. En leverandør vi anbefaler er NordVPN. Du kan også bla ned til listen over beste VPN-er for BBC iPlayer, eller gå rett over til de fem beste VPN-ene for dette øyeblikket..
  2. Last ned VPN-programvaren på enheten du vil bruke til å se BBC iPlayer. Dette kan være på Mac- eller Windows-datamaskinen din, men også på iPhone- eller Android-smarttelefonen.
  3. Logg deg på VPN-programvaren med kontoen du opprettet i trinn 1. I de fleste tilfeller er alt du trenger å gjøre å fylle ut brukernavn og passord.
  4. Velg en VPN-server i Storbritannia og koble til VPN. Å klikke på serverens plassering ofte er nok. I andre tilfeller kan det hende du må klikke på ‘on’ -knappen i VPN-programvaren.
  5. Gå til nettstedet til BBC iPlayer og strøm til hjertet ditt!

De beste VPN-ene for BBC iPlayer

Ikke alle VPN-leverandører er egnet til å se BBC iPlayer med. Først av alt trenger du en VPN med servere i Storbritannia. Utenom det, kan det være lurt å velge en VPN-leverandør som tilbyr anstendige hastigheter, slik at du ikke trenger å vente på at showet skal bufres mens du streamer. Til slutt er det viktig at VPN du velger har programvare som samsvarer med operativsystemet ditt, for eksempel Windows eller iOS.

Her er en liste over VPN-leverandører vi anbefaler for å se BBC iPlayer.

ExpressVPN: rask strømming uten buffring

ExpressVPN er uten tvil den beste VPN-leverandøren for BBC iPlayer. De tilbyr servere forskjellige steder i Storbritannia, slik at du enkelt kan bytte til en annen hvis en server ikke fungerer. I tillegg til at dette gir deg mange valgmuligheter, er alle servere også veldig raske: ExpressVPN var den ubestridte vinneren av hastighetstestene våre. Denne topphastigheten gjør ExpressVPN til en passende leverandør for streaming generelt, ikke bare for BBC iPlayer. Også streaming med Kodi, for eksempel, er enkelt med ExpressVPN.

ExpressVPN er tilgjengelig for Windows, Mac, Android, iOS og Linux og har 30 dager pengene tilbake-garanti. Videre kan du bruke tjenesten på opptil fem enheter samtidig.

NordVPN: dedikerte servere for BBC iPlayer

NordVPN har tusenvis av servere, inkludert mange i Storbritannia. Ikke alle disse serverne fungerer med BBC iPlayer, men nye blir ofte lagt til. Derfor, kanskje med litt blikk, vil du alltid finne en server som fungerer, selv om iPlayer blokkerer noen av dem. Videre tilbyr NordVPN spesielle servere du kan bruke for å aktivere nedlastingsfunksjonen til BBC iPlayer. Dette er følgende britiske servere: 481, 483, 717-720, 745-752, 757-764, 974-977, 1022-1025, 1044-1045. For å velge en av disse serverne, gå til listen over serverplasseringer i NordVPN-programvaren og klikk på de tre punktene bak “Storbritannia”.

NordVPN er en ganske rask VPN og fungerer for Windows, Mac, iOS og Android så vel som Linux. I tillegg tilbyr NordVPN en 30 dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan bruke dette til å prøve ut tjenesten før du skaffer deg et langsiktig abonnement.

Andre leverandører: CyberGhost og Surfshark

Ulike andre VPN-leverandører prøver å gjøre BBC iPlayer tilgjengelig også for brukerne sine. På testingstidspunktet fungerte imidlertid ikke disse for oss. IP-adressene til VPN-servere endres ofte en gang i blant, fordi leverandører fortsetter å legge til nye servere og erstatte gamle. Dette betyr at det er en sjanse for at leverandørene nedenfor vil jobbe snart igjen.

Først av alt er det CyberGhost. Tidligere var CyberGhost kjent som en av de bedre gratis VPN-tjenestene, men den har siden blitt en betalt tjeneste. Fortsatt er CyberGhost et veldig greit alternativ. De tilbyr spesialiserte servere for alle slags streamingtjenester, inkludert Netflix USA, Disney Plus og, selvfølgelig, BBC iPlayer. Selv om denne VPN ikke kunne oppheve blokkeringen av BBC iPlayer for oss i det øyeblikket vi tester, jobber de med dette problemet og en fungerende server burde være oppe snart.

Det andre alternativet som dessverre ikke fungerte for oss for øyeblikket er Surfshark. Surfshark er et billig og godt alternativ til dyrere VPN-tjenester, for eksempel ExpressVPN. I mange tilfeller er Surfshark perfekt for streaming. Når det gjelder Netflix, for eksempel, gir denne leverandøren deg tilgang til forskjellige biblioteker over hele verden. Vi forventer at Surfshark snart vil kunne fjerne blokkeringen av BBC iPlayer igjen.

BBC iPlayer Begrensninger forklart

Kanskje lurer du på hvorfor du fortsetter å løpe inn i de geografiske begrensningene når du besøker BBC iPlayer. Sannheten er denne: BBC har rettighetene til å kringkaste visse serier og filmer i Storbritannia. Hvis folk fra utenfor Storbritannia prøver å se disse programmene, får de ikke tilgang til BBC iPlayer. Andre steder i verden har andre TV-stasjoner rettighetene til disse seriene og programmene, så BBC kan ikke vise dem for deg.

BBC sjekker IP-adressen din for å bestemme hvor du befinner deg når du besøker deres iPlayer. Hvis IP-adressen din ligger utenfor Storbritannia, blir du nektet tilgang. Det er her en VPN trinn i: den endrer IP-adressen din slik at BBC tror du er i Storbritannia. Med andre ord vil du kunne komme deg rundt blokken og få tilgang til innholdet du ønsker uansett.

Avblokkere-med-en-VPN

Dette fungerer ikke bare for BBC iPlayer. Det er mange online plattformer, tjenester og nettsteder som bare er tilgjengelige fra bestemte steder. Kanskje bruker landet du bor i sensur for å gjemme bort store deler av internett. I slike tilfeller kan en VPN også hjelpe. Du kan bruke den til å få tilgang til Facebook, for eksempel, eller for å se fotballkamper hvor som helst i verden. Som nevnt tidligere kan en VPN også gi deg tilgang til et større Netflix-bibliotek.

Avsluttende tanker: Se BBC iPlayer med en VPN

Både NordVPN og ExpressVPN fungerer perfekt med BBC iPlayer. Når du bruker en av disse VPN-ene, vil du kunne se alle favorittseriene dine, som Eastenders, Masterchef og Peaky Blinders, på BBC iPlayer. Andre leverandører, som Surfshark og CyberGhost, lover også å gi tilgang til BBC iPlayer, selv om disse tjenestene ikke fungerte for oss da vi testet dem. Vær oppmerksom på at disse VPN-ene kan være i stand til å gi deg tilgang, men det er ikke garantert å fungere. Hvis du heller vil se etter en god VPN for å se BBC-innhold selv, kan du se på VPN-vurderingene våre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me