Glory Kickboxing: strøm det gratis med en VPN! | VPNOverview.com

Hvis du er en ekte kickboksentusiast, er sjansen stor for at du ofte har lurt på hvordan du kan se denne spennende sporten gratis. Unødvendig å si, dette går enda mer for (uten tvil) den fremste organisasjonen i sporten, Glory Kickboxing. Selvfølgelig vil du ikke gå glipp av den spektakulære hovedbegivenheten Collision 2: Verhoeven vs. Hari som for eksempel avslutter Glory’s year. En stor del av det utrolig berømte og vellykkede K-1-prosjektet og kampflytteren ble slått sammen med Glory, noe som forklarte en del av denne organisasjonens popularitet.


Imidlertid kan herlighet PPV-er være ganske kostbar. Det er ikke sikkert at alle kan forplikte seg til å betale $ 10 i måneden for UFC-kamppass, for å se alle Glory-hendelser live. Uansett kan det se ganske kostbart å se på favorittidretten din. Nettopp derfor har vi skrevet denne artikkelen. For å fortelle deg om en måte å se Glory Kickboxing på gratis. Ikke bekymre deg, det er enkelt, virkelig! Alt du trenger er en enhet med internettforbindelse og et praktisk programvare, kalt VPN (Virtual Private Network).

Ser gratis på Glory med en VPN – hvordan fungerer det?

En god VPN tilbyr sine brukere mange fordeler. En av de viktigste fordelene det gir er muligheten til å endre IP-adressen din, til og med til en adresse som tilhører en server i et helt annet land enn den du befinner deg i. Siden IP-adressen din er en av de viktigste måtene for nettsteder for å fortelle hvor du er, dette betyr at en VPN kan hjelpe deg med å endre din “virtuelle plassering”.

Med andre ord, du kan være i USA, men koble til en nederlandsk VPN-server. Som sådan vil nettsteder du besøker, tro at du er i Nederland. Noe som er flott, fordi det bare skjer slik at det er en gratis nederlandsk strømmetjeneste, kalt kijk.nl, som overfører alle Glory kickboxing-arrangementer live. Normalt er dette nettstedet bare tilgjengelig for folk i Nederland. Men som vi nettopp har sett, kan du bruke en VPN til å omgå denne geobegrensningen ved å navigere til den med en nederlandsk IP-adresse!

Hva er den beste VPN-en for å se Glory (K-1) gratis?

Hvilken VPN som er den riktige for deg, vil selvfølgelig i noen grad være et spørsmål om personlig preferanse. Imidlertid er det fremdeles noen ting alle bør huske på når de velger en VPN å se Glory Kickboxing med. Først bør du sørge for at VPN-leverandøren du velger tilbyr raske og stabile tilkoblinger. Tross alt er dette helt essensielt når du streamer. Spesielt med en fartsfylt sport som kickboksing. For det andre, for at metoden beskrevet i denne teksten skal fungere, trenger du en VPN med servere i Nederland. Derfor anbefaler vi NordVPN å se Glory gratis. Tross alt tilbyr Nord et stort antall stabile og raske VPN-servere i Nederland, som du kan bytte manuelt mellom. Dette betyr at hvis en server blir for overfylt og mister litt av stabiliteten og hastigheten, kan du enkelt velge en annen.

Spesifikasjoner NordVPN

 • Samtidige tilkoblinger: 6
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Operativsystemer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoller: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Logg politikk: Ingen logger
 • servere: 5400+ servere i 57 land
 • Pris: Fra 3,49 dollar i måneden
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Best for

Smartphone

En annen grunn til at NordVPN er et godt valg å se Glory Kickboxing gratis, har alt å gjøre med noen av sine spesielle funksjoner. Dette er fordi NordVPN tilbyr to funksjoner som hjelper å omgå såkalte VPN-blokkeringer. Dette begrepet refererer til det faktum at flere og flere nettsteder aktivt blokkerer VPN-brukere fra å få tilgang til nettstedet sitt. Imidlertid er det noen funksjoner som hjelper til å motvirke (ingen ordspill ment) disse blokkadene, for eksempel en dedikert IP-adresse og tilslørte servere. NordVPN tilbyr begge disse funksjonene.

For å oppsummere, merker NordVPN bare alle boksene som en flott VPN for å se Glory Kickboxing gratis.

Selvfølgelig er det andre VPN-er som også er bra for å se (Glory) kickboxing. Vi kommer til det senere. Men først fortsetter du å lese nedenfor for en enkel trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan se ære gratis med en VPN.

Se herlighet gratis: en trinnvis guide

 1. Få et abonnement hos en god og pålitelig VPN-leverandør. Vi anbefaler virkelig NordVPN, som nevnt tidligere. Men uansett hvilken leverandør du velger, sørg for at den har raske, stabile servere og minst en, men helst mye mer, servere i Nederland.
 2. Last ned VPN-appen på enheten du vil se kickboksing på. Hvis du har valgt NordVPN som leverandøren din og vil ha litt hjelp med dette, kan du se på vår NordVPN-gjennomgang. Hvis du valgte en annen leverandør eller er usikker på installasjonsprosedyren på enheten din, kan du se på våre andre VPN-anmeldelser eller installasjonsveiledninger.
 3. Åpne VPN-appen og koble til en nederlandsk server.
 4. Surf til følgende nettsted: kijk.nl
 5. Ved siden av søkeikonet skriver du navnet på hendelsen du vil se i det grå søkefeltet (på denne måten kan du også se komplette tidligere kamper gratis!). Det vil være noen få forslag som du kan velge mellom. Klikk på innholdet du vil se. Du trenger kanskje ikke engang å søke etter det. Hvis du vil se et live UFC-arrangement, er det en god sjanse for at det bare vil være på hjemmesiden til nettstedet. I så fall kan du bare klikke på den og begynne å strømme!
 6. Kos deg med flotte kamper!

Andre VPN-alternativer for å se Glory Kickboxing gratis

Som nevnt før, anbefaler vi NordVPN å se Glory Kickboxing gratis. Men akkurat som alle veier fører til Roma, er det også forskjellige måter, dvs. VPN-er, for å nå den virtuelle Glory-ringen.

Hvis du har et budsjett (som kan være tilfelle siden du leser denne artikkelen), men fremdeles leter etter en VPN som tilbyr gode hastigheter og strømming av kickboxing-kamper, kan du prøve Surfshark. Surfshark er en av de sjeldne leverandørene som ser ut til å trosse ordtaket “du får det du betaler for”. Til bare 1,99 dollar er Surfshark muligens den billigste premium VPN-leverandøren vi noen gang har vurdert. Likevel tilbyr den stabile forbindelser med mer enn 1000 VPN-servere, en veldig brukervennlig app / programvare, og viktigst av alt for denne metoden, servere i Nederland.

På den annen side, hvis du har litt mer penger å bruke på en VPN (noe som også kan være tilfelle siden du sparer penger ved å bruke denne metoden), og vil ha en VPN som gir mulighet for feilfri streaming, anbefaler vi ExpressVPN. Gitt, VPN kan virke litt på den dyre siden for noen, men igjen, det er prisen du betaler for det som, etter vår mening, er den beste VPN-en av 2019. ExpressVPN tilbyr over 3000 severs i 94 forskjellige land, veldig stabilt ultra raske tilkoblinger og en rekke nyttige ekstrafunksjoner, som delt tunneling, Netflix-kompatibilitet og Onion over VPN-evnen.

Hvis du ønsker å se på alle VPN-alternativene som er tilgjengelige for deg, kan du gjerne se på det praktiske VPN-sammenligningsverktøyet ved å klikke på knappen nedenfor.

Kommende Glory Kickboxing-arrangementer

Nå som du vet hvordan du kan se Glory gratis, vil du selvfølgelig vite nøyaktig hva som skjer og når. Derfor inkluderte vi et bord som viser deg nøyaktig når favorittkjemperne dine skal leke den ut.

Begivenhet
Dato
GLORY 71 Chicago – MEKSEN vs. VAN SOESTFredag ​​22. nov 2019
GLORY 72 Chicago PETCH vs. VANNOSTRANDLørdag 23. november 2019
HÆRLIGHET 73 SHENZHEN GRIGORIAN vs. GASHILørdag 07. desember 2019
KOLLISJON 2 VERHOEVEN vs. HARILørdag 21. desember 2019
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me