Tonton Bola Sepak NFL dalam talian, Di mana sahaja anda berada! | Tinjauan VPNO

Bola sepak Amerika mempunyai banyak peminat di luar A.S. Oleh kerana NFL (Liga Bola Sepak Nasional) adalah liga terpenting dalam bola sepak Amerika di seluruh dunia, peminat di seluruh dunia ingin menontonnya. Beberapa saluran sukan di luar A.S. menayangkan permainan penting di NFL. Namun, di beberapa negara mustahil untuk menonton di televisyen atau melalui siaran langsung. Di bawah ini anda akan mengetahui bagaimana anda dapat menonton NFL di mana sahaja anda berada.


Rangkaian Amerika yang menyiarkan permainan NFL hanya mempunyai hak pengedaran untuk mengalirkan permainan tersebut kepada penonton di A.S. Nasib baik, ada jalan penyelesaian sekatan geografi ini. Dengan penggunaan VPN (Virtual Private Network) anda boleh berpura-pura mengakses internet dari A.S. sedangkan anda sebenarnya berada di tempat lain.

Gunakan VPN untuk Menonton Bola Sepak Amerika Dalam Talian

Dengan VPN, anda boleh menyambung ke pelayan yang berada di seluruh dunia. Sekiranya anda menyambung ke pelayan di A.S. saluran sukan Amerika akan menganggap anda berada di A.S. Dengan cara ini, anda dapat menonton permainan NFL yang anda mahukan, termasuk Super Bowl. Anda perlu mempunyai akaun dengan saluran sukan Amerika. Ini kadangkala boleh mencabar jika anda tidak memiliki kad kredit Amerika. Salah satu cara adalah dengan mendapatkan akaun dengan Sling Television. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai cara ini berfungsi di bawah.

Tonton NFL dengan Sling TV

SlingTVSling TV adalah perkhidmatan streaming yang menyediakan akses ke kandungan beberapa saluran Amerika. Biasanya, anda memerlukan alamat atau kad kredit Amerika untuk mendapatkan langganan salah satu saluran ini. Walau bagaimanapun, langganan Sling TV boleh dibeli dengan kad hadiah. Kad hadiah ini boleh dibeli dengan PayPal, yang bermaksud anda boleh melakukan ini dari mana sahaja anda berada di dunia.

Dalam kombinasi dengan VPN, anda dapat menonton permainan NFL di akaun TV Sling anda. Perkhidmatan VPN akan memastikan bahawa Sling TV menganggap anda mengakses laman web mereka dari A.S..

Apa yang dilakukan oleh VPN?

VPN adalah perisian yang menyulitkan dan menganonimkan semua aktiviti dalam talian anda. Ini melindungi anda daripada penggodam dan orang lain yang mengikuti maklumat peribadi anda. Lebih-lebih lagi, semua data anda dienkripsi dan terowong VPN disiapkan, agar data anda dapat dilalui. Anda menyambung ke internet melalui pelayan penyedia VPN anda. Sebilangan besar penyedia mempunyai banyak pelayan di negara yang berbeza. Anda boleh menggunakan pelayan yang berbeza ini untuk memintas sekatan geografi.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan akses ke aliran Amerika, anda boleh menyambung ke pelayan di A.S. Anda akan menggunakan alamat IP Amerika dan laman web akan menganggap anda berada di A.S. Ini akan memberi anda akses ke kandungan mereka. Anda kini dapat menonton permainan pasukan NFL kegemaran anda.

Perkhidmatan VPN Terbaik untuk Menonton NFL

Pemain NFPenyedia VPN terbaik untuk menonton NFL mempunyai pelayan Amerika dan kelajuan yang hebat. Ini bermakna anda boleh mendapatkan akses ke saluran Amerika dan anda tidak akan mengalami sebarang kelewatan semasa permainan. Akhirnya, harga yang baik dan keramahan pengguna juga merupakan ciri penting dari VPN yang baik. Mengingat semua ini, kami memilih penyedia VPN berikut yang dapat digunakan untuk menonton NFL.

ExpressVPN untuk NFL

ExpressVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN terbaik buat masa ini. Pelayan mereka yang banyak menawarkan sambungan internet yang cepat dan stabil dan penyulitan mereka adalah yang terbaik.

Perisian yang mereka buat adalah mesra pengguna. Akan mudah bagi sesiapa sahaja untuk menyambung ke salah satu pelayan mereka dan membuat sambungan yang selamat untuk menonton NFL.

Dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, anda boleh mencuba perkhidmatan mereka dengan menonton, misalnya, Super Bowl. Sekiranya anda tidak menikmati perkhidmatan mereka, anda boleh mendapatkan wang anda kembali selepas permainan, tidak ada soalan yang diajukan.

IPVanish untuk NFL

IPVanish mungkin merupakan VPN terpantas di pasaran. Dengan berlangganan perkhidmatan mereka, anda tidak akan terganggu oleh kelewatan atau penyanggaan. Lebih-lebih lagi, IPVanish mempunyai sebilangan besar pelayan di seluruh dunia dan keselamatan yang baik.

IPVanish mempunyai jaminan wang kembali 7 hari dan rancangan harga berpatutan. Mengapa tidak mencubanya untuk mengalirkan permainan kegemaran anda dan melihat apakah anda menyukai perkhidmatan tersebut? IPVanish adalah pilihan yang murah untuk menonton NFL di saluran sukan Amerika dari mana sahaja anda berada di dunia.

CyberGhost untuk NFL

CyberGhost adalah penyedia VPN dengan keramahan pengguna premium dan yuran langganan yang rendah. Perkhidmatan VPN ini cepat, aman, dan dapat digunakan untuk membuka blokir setiap konten dalam talian.

Salah satu sebab terpenting orang memilih CyberGhost adalah harga rendah mereka.

Sebaik sahaja anda mendapat langganan, mereka juga menawarkan jaminan pulangan wang 30 hari, yang bermaksud anda boleh mendapatkan wang anda kembali jika anda tidak menyukai perkhidmatan mereka.

Cara Menonton NFL Dalam Talian dengan VPN

Logo NFL

Satu-satunya perkara yang anda perlukan untuk menonton NFL dalam talian, adalah langganan saluran sukan Amerika (atau Sling TV) dan VPN untuk menukar lokasi maya anda.

Beberapa permainan mungkin disiarkan di negara selain A.S. Dalam situasi ini, Anda juga dapat menggunakan VPN untuk mendapatkan akses ke aliran ini. Anda boleh menyambung ke pelayan di negara tempat anda ingin mendapatkan akses dan mendapatkan langganan saluran sukan yang menyiarkan NFL. Sekiranya anda ingin menonton keseluruhan liga tanpa ketinggalan permainan, kami mengesyorkan anda memeriksa sama ada saluran menyiarkan semua permainan atau hanya yang paling penting.

Setelah anda menghidupkan VPN dan menyambung ke pelayan yang betul, anda boleh masuk ke dalam talian untuk menonton NFL.

Saksikan Super Bowl di Mana sahaja di Dunia

Super Bowl adalah permainan yang paling penting di NFL. Di kebanyakan negara akan ada saluran sukan yang menyiarkan permainan ini secara langsung. Dengan VPN, anda boleh menonton permainan di saluran Amerika dengan komen yang luas. Lebih-lebih lagi, dengan percubaan percuma untuk penyedia VPN dan saluran sukan Amerika, anda bahkan dapat menonton Super Bowl secara percuma.

Saluran dan Acara NFL

NFL disiarkan di beberapa saluran dan laman web yang berbeza. Beberapa saluran bahkan memastikan semua orang dapat menonton permainan yang lebih besar, seperti Super Bowl, secara percuma. Di bawah ini anda boleh mendapatkan senarai beberapa saluran dan laman web yang menawarkan permainan NFL dan acara penting di NFL.

Saluran dan Laman Web yang Menyiarkan NFL

  • Fox Sports (Belanda)
  • Ziggo (Belanda)
  • ESPN (Amerika Syarikat)
  • Sling TV (Amerika Syarikat)
  • BBC iPlayer (United Kingdom)
  • Sukan Sky (United Kingdom)
  • Sukan 1 (Jerman, Austria, dan Switzerland)
  • NTV Plus (Rusia)
  • Viasat Sport (Skandinavia)

Acara

Acara
Tarikh
Musim NFL biasa5 September hingga 29 Disember 2019
Play-offbermula 4 Januari 2020
Pro Bowl (permainan semua bintang)26 Januari 2020
Super Bowl LIV2 Februari 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me