Ingin menonton acara UFC secara langsung? Ini caranya! | VPNOverview.com

UFC telah menikmati peningkatan populariti yang luar biasa selama dua dekad terakhir. Organisasi MMA utama dunia mempunyai berjuta-juta dan berjuta-juta peminat di seluruh dunia. “The octagon” telah menjadi istilah terkenal di kalangan peminat sukan ini. Di sinilah, menurut banyak orang, pemukul paling sukar, juruteknik BJJ paling licin dan ahli gusti terkuat bertemu untuk melihat siapa sebenarnya pejuang terbaik. Namun, sebahagian dari kegembiraan adalah mencari jawapan untuk soalan ini secara langsung, tepat ketika pergaduhan itu berlaku. Tidak 3 hari kemudian di laman web berita MMA, disertakan dengan klip pertarungan 90 saat yang anda mahukan anda saksikan secara langsung.


Itulah sebabnya kami menulis artikel ini. Untuk memberitahu anda tentang cara menonton sebarang acara UFC secara percuma. Bagaimana mungkin ini mungkin anda tanyakan? Jawapan ringkasnya adalah dengan menggunakan perisian yang ringkas namun sangat berkesan yang disebut VPN.

Di beberapa negara menonton acara UFC secara langsung boleh menjadi urusan yang mahal. Cukup fikirkan PPV (bayar per tontonan) yang boleh dibeli di AS misalnya. Pada yang lain tidak ada caj PPV, tetapi langganan bulanan yang diperlukan untuk menonton acara UFC secara langsung. Fikirkan BTsports di UK misalnya. Namun, dengan menggunakan VPN, anda dapat dengan mudah mengakses perkhidmatan streaming Belanda percuma yang disebut kijk.nl, yang sebenarnya menyiarkan semua acara UFC secara langsung. Dengan melayari laman web ini sambil menggunakan VPN, anda dapat menyaksikan pejuang UFC kegemaran anda menggunakannya secara percuma! Baca bagaimana ini berfungsi di bawah.

Menonton UFC secara percuma – bagaimana VPN akan membantu saya?

Sangat mudah. VPN (Virtual Private Network) menawarkan banyak kelebihan kepada penggunanya berkaitan dengan privasi, keselamatan dalam talian dan kebebasan internet. Salah satunya adalah kenyataan bahawa VPN mengubah alamat IP anda. Lagipun, semasa menggunakan VPN, anda menyambung ke pelayan VPN. Pelayan ini mempunyai alamat IP sendiri, yang diberikan ke rangkaian atau peranti anda setelah anda menyambung ke sana. Ini bukan sahaja dapat meningkatkan privasi dalam talian anda, kerana ia membantu “menyembunyikan” identiti dalam talian anda. Ini juga membantu anda untuk mengatasi sekatan geografi.

Laman web dan aplikasi menggunakan, antara lain, alamat IP anda untuk menentukan lokasi geografi anda. Dengan kata lain, jika anda berada di AS, tetapi anda tersambung ke pelayan VPN Belanda (dengan alamat IP Belanda), laman web yang anda lawati akan menganggap anda berada di Belanda. Laman web streaming percuma kijk.nl, di mana anda dapat menstrimkan acara UFC, biasanya hanya boleh diakses dari Belanda. Namun, dengan menukar “alamat IP-AS” anda, dalam contoh ini, ke alamat Belanda, laman web akan berfikir anda berada di Belanda. Hasilnya, anda kini dapat mengaksesnya dan menonton semua acara UFC secara langsung!

Penyedia VPN mana yang harus saya pilih untuk menonton UFC secara percuma?

Sudah tentu ini adalah masalah keutamaan peribadi. Walau bagaimanapun, terdapat sekurang-kurangnya dua syarat yang harus dipenuhi oleh VPN untuk bekerja dengan kaedah kami untuk menonton UFC secara percuma. Pertama, ia mesti mempunyai pelayan yang pantas dan stabil. Kedua, perlu mempunyai pelayan di Belanda. Oleh itu, kami sangat mengesyorkan NordVPN untuk menonton UFC secara percuma. VPN ini benar-benar menyesuaikan pendekatan pelayan berkelajuan tinggi selama bertahun-tahun, dengan sebilangan besar pelayan cepat dan stabil (5000+ di 60+ negara). Lebih-lebih lagi, NordVPN mempunyai banyak pelayan di Belanda.

Spesifikasi NordVPN

 • Sambungan serentak: 6
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistem operasi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protokol: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Dasar pembalakan: Tiada balak
 • Pelayan: 5400+ pelayan di 57 negara
 • Harga: Dari $ 3,49 sebulan
 • Jaminan wang dikembalikan: 30 hari

Terbaik untuk

Telefon Pintar

Satu lagi perkara baik mengenai NordVPN ialah ia menawarkan beberapa tindakan balas terhadap sekatan VPN yang semakin banyak digunakan oleh laman web untuk menyekat pengguna VPN. Setakat ini, kami tidak menemui bahawa kijk.nl menyekat pengguna VPN. Namun perlu diperhatikan bahawa kami melakukan ujian dari pejabat kami di Belanda. Sebaliknya, anda mungkin menjangkakan bahawa kami mungkin disekat ketika menggunakan VPN. Walau apa pun, NordVPN menawarkan alamat IP khusus dan pelayan yang tidak jelas. Kedua-dua ini membantu memerangi sekatan VPN. Jadi, walaupun kijk.nl mula menggunakan blok VPN, dengan NordVPN anda sudah bersedia! Itulah sebabnya VPN ini hanya menandakan semua kotak untuk menonton UFC secara percuma.

Sekarang baca untuk panduan langkah demi langkah cepat mengenai cara menggunakan (Nord) VPN untuk menonton UFC secara percuma!

Panduan langkah demi langkah: tonton UFC secara percuma dengan VPN

 1. Dapatkan langganan pada VPN yang bagus. Seperti yang telah disebutkan, kami sangat mengesyorkan NordVPN. Tetapi mana-mana penyedia yang anda pilih, cari pelayan yang cepat dan stabil dan sekurang-kurangnya satu, tetapi lebih baik lagi, pelayan di Belanda.
 2. Muat turun perisian atau aplikasi VPN pada peranti serasi apa pun yang anda mahu tonton UFC. Sekiranya anda memilih NordVPN sebagai penyedia anda dan mahukan bantuan dalam hal ini, lihat ulasan NordVPN kami. Sekiranya anda memilih pembekal lain atau tidak pasti mengenai prosedur pemasangan pada peranti anda, lihat ulasan atau panduan pemasangan VPN kami yang lain.
 3. Buka aplikasi VPN dan sambungkan ke pelayan Belanda.
 4. Melayari laman web berikut: kijk.nl
 5. Di sebelah ikon carian, di medan carian kelabu, taipkan nama acara yang ingin anda tonton (dengan cara ini anda juga dapat menyaksikan pergaduhan sebelumnya secara percuma!). Akan ada beberapa cadangan yang boleh anda pilih. Klik pada kandungan yang ingin anda tonton. Anda mungkin tidak perlu mencarinya. Sekiranya anda ingin menonton acara UFC secara langsung, ada kemungkinan besar ia hanya ada di laman utama laman web. Sekiranya anda hanya boleh mengkliknya dan mula streaming!
 6. Nikmati pergaduhan hebat!

Pilihan VPN lain untuk menonton UFC secara percuma

Walaupun kami mengesyorkan NordVPN untuk menonton UFC secara percuma, ada beberapa penyedia VPN hebat lain di luar sana yang mampu menangani tugas ini.

Sekiranya anda ingin menjimatkan sejumlah wang (yang mungkin demikian, kerana anda membaca artikel ini), anda boleh memilih untuk menggunakan Surfshark. Surfshark adalah penyedia VPN berkualiti tinggi dengan rangkaian besar pelayan yang boleh dipercayai dan pantas yang menawarkan nilai hebat. Dengan hanya $ 1.99 sebulan untuk langganan 2 tahun, boleh dikatakan penyedia VPN berkualiti tinggi termurah di luar sana dengan jumlah yang cukup tinggi. Itu sedikit lebih sedikit daripada harga satu bayar per tontonan UFC selama dua tahun tanpa menyekat aliran acara UFC percuma dan semua kelebihan lain yang dapat ditawarkan oleh VPN kepada anda.

Sebaliknya, jika anda mempunyai sedikit lebih banyak wang untuk dibelanjakan untuk VPN dan mahukan krim mutlak tanaman VPN, kami mengesyorkan anda mencuba ExpressVPN. ExpressVPN dianggap sebagai salah satu yang terbaik, jika bukan VPN terbaik sekarang. Express mempunyai rangkaian pelayan yang sangat besar dengan lebih daripada 3000 pelayan di 94 negara dan banyak sambungan berkelajuan tinggi. Juga, sebilangan besar negara di mana ExpressVPN menjadi tuan rumah pelayan bermaksud, selain daripada menonton UFC secara percuma, anda juga dapat membebaskan banyak kandungan terhad geo yang lain. Terapi ini dengan kelajuan streaming tinggi Express dan anda mempunyai VPN yang mampu memenuhi semua keperluan penyekat blokir video anda.

Akhir sekali, jika keramahan pengguna adalah yang paling anda hargai dalam perisian atau aplikasi, kami mengesyorkan anda CyberGhost. VPN yang terkenal di dunia ini, selain daripada rangkaian pelayannya yang luas, sangat terkenal dengan antara muka, laman web yang mesra pengguna dan pasukan sokongan pelanggan yang sangat membantu. Oleh itu, CyberGhost sangat sesuai untuk pengguna VPN pertama kali.

Acara UFC akan datang

Sudah tentu, setelah anda mengetahui cara menonton pejuang UFC kegemaran anda secara percuma, langkah seterusnya adalah menentukan acara yang ingin anda tonton! Walaupun di sini kami membuat anda dilindungi. Di bawah ini anda akan mendapat gambaran keseluruhan ringkas mengenai semua acara yang dianjurkan oleh UFC pada tahun ini.

Acara
Tarikh & Masa
UFC Fight Night: Magomedsharipov lwn Kattar9 november 2019, 22:00 waktu tempatan
UFC Fight Night: Błachowicz lwn Jacaré16 november 2019 22:00 waktu tempatan
UFC di ESPN: Overeem vs Rozenstruik7 disember 2019 22:00 waktu tempatan
UFC 245: Usman lwn Covington14 disember 2019 22:00 waktu tempatan
UFC Fight Night: Ortega vs. Korea Zombie21 disember 2019 22:00 waktu tempatan
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me