Glory Kickboxing: streaming secara percuma dengan VPN! | VPNOverview.com

Sekiranya anda seorang peminat kickboxing sebenar, kemungkinan anda sering tertanya-tanya bagaimana menonton sukan menarik ini secara percuma. Tidak perlu dikatakan, ini lebih penting lagi untuk (boleh dibilang) organisasi utama dalam sukan ini, Glory Kickboxing. Sudah tentu, anda tidak mahu ketinggalan dalam acara utama Collision 2: Verhoeven vs Hari yang menakjubkan yang menutup tahun Glory, misalnya. Sebahagian besar dari projek K-1 dan daftar pesawat tempur yang sangat terkenal dan berjaya digabungkan dengan Glory, menjelaskan sebahagian daripada populariti organisasi ini.


Walau bagaimanapun, PPV Glory boleh menjadi sangat mahal. Juga, tidak semua orang dapat berkomitmen untuk membayar $ 10 sebulan untuk UFC fight pass, untuk menyaksikan semua acara Glory secara langsung. Bagaimanapun, menonton sukan kegemaran anda boleh menjadi sangat mahal. Itulah sebabnya kami menulis artikel ini. Untuk memberitahu anda tentang cara menonton Glory Kickboxing secara percuma. Jangan bimbang, sungguh mudah! Yang anda perlukan hanyalah peranti dengan sambungan internet dan perisian yang berguna, yang disebut VPN (Virtual Private Network).

Menonton Glory secara percuma dengan VPN – bagaimana ia berfungsi?

VPN yang baik menawarkan banyak kelebihan kepada penggunanya. Salah satu kelebihan utama yang ditawarkannya adalah kemampuan untuk menukar alamat IP anda, bahkan ke alamat milik pelayan di negara yang sama sekali berbeza dengan yang anda gunakan. Oleh kerana alamat IP anda adalah salah satu cara utama untuk laman web untuk mengetahui di mana anda berada, ini bermaksud VPN dapat membantu anda mengubah “lokasi maya” anda.

Dengan kata lain, anda mungkin berada di AS, tetapi sambungkan ke pelayan VPN Belanda. Oleh itu, laman web yang anda lawati akan menganggap anda berada di Belanda. Yang bagus, kerana kebetulan ada perkhidmatan streaming Belanda percuma, yang disebut kijk.nl, yang menghantar semua acara kickboxing Glory secara langsung. Biasanya laman web ini hanya dapat diakses oleh orang-orang di Belanda. Tetapi seperti yang baru saja kita lihat, Anda dapat menggunakan VPN untuk memintas batasan geo ini, dengan menavigasi ke sana dengan alamat IP Belanda!

Apa VPN terbaik untuk menonton Glory (K-1) secara percuma?

Sudah tentu, VPN mana yang tepat untuk anda, akan menjadi masalah pilihan peribadi. Namun, masih ada beberapa perkara yang harus diperhatikan oleh semua orang ketika memilih VPN untuk menonton Glory Kickboxing. Pertama, anda harus memastikan penyedia VPN yang anda pilih menawarkan sambungan cepat dan stabil. Lagipun, ini sangat mustahak semasa streaming. Terutama dengan sukan laju seperti kickboxing. Kedua, agar kaedah yang dijelaskan dalam teks ini berfungsi, anda memerlukan VPN dengan pelayan di Belanda. Inilah sebabnya mengapa kami mengesyorkan NordVPN untuk menonton Glory secara percuma. Bagaimanapun, Nord menawarkan sebilangan besar pelayan VPN stabil dan pantas di Belanda, di mana anda boleh menukar secara manual. Ini bermaksud bahawa jika pelayan terlalu ramai dan kehilangan kestabilan dan kelajuannya, anda boleh memilih yang lain dengan mudah.

Spesifikasi NordVPN

 • Sambungan serentak: 6
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistem operasi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protokol: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Dasar pembalakan: Tiada balak
 • Pelayan: 5400+ pelayan di 57 negara
 • Harga: Dari $ 3,49 sebulan
 • Jaminan wang dikembalikan: 30 hari

Terbaik untuk

Telefon Pintar

Sebab lain NordVPN adalah pilihan tepat untuk menonton Glory Kickboxing secara percuma, mempunyai kaitan dengan beberapa ciri khasnya. Ini kerana NordVPN menawarkan dua ciri yang membantu memotong apa yang disebut sekatan VPN. Istilah ini merujuk kepada fakta bahawa semakin banyak laman web secara aktif menyekat pengguna VPN daripada mengakses laman web mereka. Namun, ada beberapa ciri yang membantu mengatasi (tidak ada yang dimaksudkan) sekatan ini, seperti alamat IP khusus dan pelayan yang tidak jelas. NordVPN menawarkan kedua-dua ciri ini.

Ringkasnya, NordVPN hanya menandakan semua kotak sebagai VPN yang hebat untuk menonton Glory Kickboxing secara percuma.

Sudah tentu, ada VPN lain yang juga bagus untuk menonton (Glory) kickboxing. Kita akan sampai kemudian. Tetapi pertama, teruskan membaca di bawah ini untuk panduan langkah demi langkah ringkas mengenai cara menonton kemuliaan secara percuma dengan VPN.

Tonton Glory secara percuma: panduan langkah demi langkah

 1. Dapatkan langganan dengan penyedia VPN yang baik dan boleh dipercayai. Kami sangat mengesyorkan NordVPN, seperti yang disebutkan sebelumnya. Tetapi mana-mana pembekal yang anda pilih, pastikan ia mempunyai pelayan yang cepat dan stabil dan sekurang-kurangnya satu, tetapi lebih baik lagi, pelayan di Belanda.
 2. Muat turun aplikasi VPN pada peranti yang ingin anda tonton kickboxing. Sekiranya anda memilih NordVPN sebagai penyedia anda dan mahukan bantuan dalam hal ini, lihat ulasan NordVPN kami. Sekiranya anda memilih pembekal lain atau tidak pasti mengenai prosedur pemasangan pada peranti anda, lihat ulasan atau panduan pemasangan VPN kami yang lain.
 3. Buka aplikasi VPN dan sambungkan ke pelayan Belanda.
 4. Melayari laman web berikut: kijk.nl
 5. Di sebelah ikon carian, di medan carian kelabu, taipkan nama acara yang ingin anda tonton (dengan cara ini anda juga dapat menyaksikan pergaduhan sebelumnya secara percuma!). Akan ada beberapa cadangan yang boleh anda pilih. Klik pada kandungan yang ingin anda tonton. Anda mungkin tidak perlu mencarinya. Sekiranya anda ingin menonton acara UFC secara langsung, ada kemungkinan besar ia hanya ada di laman utama laman web. Sekiranya anda hanya boleh mengkliknya dan mula streaming!
 6. Nikmati pergaduhan hebat!

Pilihan VPN lain untuk menonton Glory Kickboxing secara percuma

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, kami mengesyorkan NordVPN untuk menonton Glory Kickboxing secara percuma. Namun, seperti semua jalan menuju ke Rom, ada juga cara yang berbeza, iaitu VPN, untuk mencapai cincin Kemuliaan maya.

Sekiranya anda mempunyai anggaran (yang mungkin berlaku sejak anda membaca artikel ini), tetapi masih mencari VPN yang menawarkan kelajuan dan aliran pertandingan kickboxing yang baik, cubalah Surfshark. Surfshark adalah salah satu penyedia langka yang nampaknya menentang pepatah “anda mendapat apa yang anda bayar”. Dengan hanya $ 1.99 Surfshark mungkin penyedia VPN premium termurah yang pernah kami tinjau. Walaupun begitu, ia menawarkan sambungan yang stabil dengan lebih daripada 1000 pelayan VPN, aplikasi / perisian yang sangat mesra pengguna dan, yang paling penting untuk kaedah ini, pelayan di Belanda.

Sebaliknya, jika anda mempunyai lebih banyak wang untuk dibelanjakan untuk VPN (yang mungkin juga berlaku kerana anda menjimatkan wang dengan menggunakan kaedah ini), dan menginginkan VPN yang membolehkan streaming tanpa cacat, kami mengesyorkan ExpressVPN. Memang, VPN ini nampaknya agak mahal bagi beberapa pihak, tetapi sekali lagi, itulah harga yang anda bayar untuk apa, menurut kami, VPN terbaik tahun 2019. ExpressVPN menawarkan lebih dari 3000 pengawal di 94 negara yang berbeza, sangat stabil sambungan yang sangat pantas dan pelbagai ciri tambahan yang berguna, seperti split-tunneling, keserasian Netflix dan keupayaan Onion over VPNnya.

Sekiranya anda ingin melihat semua pilihan VPN yang tersedia untuk anda, jangan ragu untuk melihat alat perbandingan VPN kami yang berguna dengan mengklik butang di bawah.

Acara Glick Kickboxing yang akan datang

Sudah tentu, setelah anda mengetahui bagaimana menonton Glory secara percuma, anda pasti ingin mengetahui dengan tepat peristiwa yang akan datang dan kapan. Oleh itu, kami menyertakan jadual yang menunjukkan dengan tepat kapan pejuang kegemaran anda akan mengeluarkannya.

Acara
Tarikh
GLORY 71 Chicago – MEKSEN lwn VAN SOESTJumaat, 22 Nov 2019
GLORY 72 Chicago PETCH lwn VANNOSTRANDSabtu, 23 Nov 2019
GLORY 73 SHENZHEN GRIGORIAN lwn GASHISabtu, 07 Dis 2019
PENGUMPULAN 2 VERHOEVEN lwn HARISabtu, 21 Dis 2019
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me