Se amerikanske Netflix over hele verden. Dette er hvordan! | VPNOverview.com

Tror du at du allerede har sett alle show og filmer på Netflix? Tenk igjen! Netflix har vokst betydelig de siste par årene (og vil sannsynligvis fortsette å gjøre det) og er tilgjengelig i mange land. Imidlertid har hvert land en annen versjon av Netflix med sitt eget bibliotek med filmer og show. I denne artikkelen forklarer vi hvorfor dette er tilfelle, og hvordan du får tilgang til forskjellige Netflix-databaser. Det er ganske enkelt å få tilgang til filmene og seriene som Netflix tilbyr i et annet land. Vil du se den amerikanske versjonen av Netflix (som har det største antallet filmer og serier) selv om du ikke er i USA? Bli værende. Vi har en løsning for deg.


Med en VPN kan du enkelt omgå geografiske begrensninger på nettet. Dette gjelder for begrensninger håndhevet av Netflix også. Bare bruk en VPN-server som er lokalisert i et annet land, så får du se det lands versjonen av Netflix. Imidlertid er ikke alle VPN-leverandører i stand til å gi deg tilgang til alle favorittprogrammene dine. Du trenger en god VPN som aktivt prøver å komme seg rundt Netflix-blokkene. Tross alt prøver Netflix, som mange andre strømmetjenester, å forhindre VPN-brukere i å få tilgang til Netflix ved å blokkere IP-adresser fra VPN-servere. Likevel er det fortsatt VPN-er som kan omgå begrensningene håndhevet av Netflix. Nedenfor finner du de fire beste VPN-leverandørene for å se Netflix.

De 4 beste VPN-leverandørene for Netflix

Hvis du vil se den amerikanske versjonen av Netflix med en VPN, må du bruke en VPN-server i USA som ikke er blokkert av Netflix. På toppen av det må serveren være rask nok, så du slipper å vente på at videoer buffer. Etter å ha testet flere VPN-leverandører på flere funksjoner som er nødvendige for å se Netflix komfortabelt uten begrensninger, har vi kommet med topp 4 av de beste leverandørene for Netflix. Her er de:

1. Strøm Netflix raskt med ExpressVPN

ExpressVPN er en flott VPN for å se Netflix, spesielt på grunn av den høye hastigheten på serverne og tilkoblingene. Dette er spesielt nyttig for streaming, fordi det betyr at videoene dine ikke trenger å buffer kontinuerlig. Dessuten tilbyr ExpressVPN et stort antall servere i mange forskjellige land og har bygget et sterkt rykte gjennom årene. De tilbyr også god kundestøtte og brukervennlige applikasjoner for alle enheter.

ExpressVPN er ikke det billigste alternativet rundt, men det er en grunn til at det er øverst på listen uansett. I deres forsøk på å omgå Netflix geo-blokker, oppdaterer ExpressVPN stadig serverne sine, og sørger for at de alltid har servere tilgjengelig som lar deg få tilgang til Netflix hvor som helst i verden. Hvis Netflix ender opp med å blokkere deg, vil ExpressVPNs kundeservice hjelpe deg med å finne riktig server. Med andre ord vil det ikke være noe problem å se Netflix med denne VPN. Hvis du vil lese mer om denne leverandøren, kan du se på ExpressVPN-gjennomgangen vår.

2. Se Netflix med spesielle servere fra CyberGhost

CyberGhost er en perfekt VPN-leverandør når det gjelder å se Netflix. De tilbyr et stort antall servere fordelt på mer enn 60 land. På denne måten kan du velge hvilken versjon av Netflix, og hvilke viser og filmer du vil ha tilgang til. Dessuten er serverne deres ypperlige og vil ikke bremse forbindelsen din for mye. På grunn av de spesielle streamingalternativene til CyberGhosts VPN-programvare, kan du enkelt koble til en fungerende Netflix-server. CyberGhost-appen tilbyr en liste over spesielle servere som er optimalisert for alle slags strømmetjenester over hele verden. Dette betyr at du kan bruke CyberGhost til å se Netflix enkelt og raskt. Du trenger ikke å søke etter en fungerende server selv, som tilfellet er med de fleste andre VPN-er.

CyberGhost-appen er enkel å bruke og har til og med en spesifikk modus for strømming. Det er en flott app for begynnende VPN-brukere. Hvis du får problemer mens du streamer, kan du kontakte CyberGhosts gode kundeservice, så hjelper de deg. Alt i alt er CyberGhost definitivt en av de beste VPN-leverandørene hvis du vil se den amerikanske versjonen av Netflix. Finn ut mer om denne leverandøren i vår utvidede gjennomgang av CyberGhost.

3. Strøm enkelt Netflix med NordVPN

NordVPN er en veldig populær VPN-leverandør som fungerer godt med amerikanske Netflix. NordVPN jobber aktivt med tilgjengeligheten til Netflix. De har en spesiell Smart Play-funksjon, som gjør det veldig enkelt å besøke den amerikanske versjonen av Netflix. Smart Play-teknologien deres (en kryptert SMART-DNS-funksjon) gjør at den automatisk ser ut som om du er i USA når du surfer til Netflix-nettstedet. Etter at forbindelsen med det amerikanske Netflix er opprettet, vil ikke serverne bli omdirigert lenger. Denne funksjonen reduserer hastighetstapet som vanligvis skjer når du bruker en VPN. Tilsynelatende er det ganske vanskelig for Netflix å oppdage denne typen bypass.

Et stort pluss er at NordVPN er veldig rimelig for kvaliteten de tilbyr. NordVPN tilbyr også dedikerte IP-adresser og tilslørte servere, som begge gir ekstra “kamuflering” for VPN-tilkoblingen din. Dette kan komme godt med, fordi noen ganger blokkerer Netflix mange “vanlige” VPN-brukere samtidig (gjennom serverblokkering). Likevel vil en vanlig NordVPN-tilkobling allerede gi deg tilgang til amerikanske Netflix i de fleste tilfeller. Hvis Netflix ikke ser ut til å fungere, er det bare å oppdatere siden eller velge en annen server i de app. Er du nysgjerrig på denne leverandøren? Les alt om NordVPNs sikre og praktiske ekstraalternativer i vår NordVPN-gjennomgang.

4. Tilgang til forskjellige Netflix-biblioteker med Surfshark

Surfshark er en relativt ny leverandør som raskt steg til toppen av VPN-markedet. Programvaren deres er ekstremt brukervennlig, og hastighetene deres er også utmerket. Sjansene for at du vil ha etterslep på grunn av denne leverandøren er veldig små. Hvis du bruker Surfshark for å se Netflix, vil du kunne få tilgang til mange forskjellige versjoner av Netflix. Surfshark klarer å fjerne blokkeringen av femten forskjellige Netflix-biblioteker. Å bruke en nederlandsk server, for eksempel, vil gi deg tilgang til den nederlandske versjonen av plattformen, mens en amerikansk server vil gi deg Netflix USA. Hvis du besøker Netflix med en server som ikke kan fjerne blokkeringen av den lokale versjonen av plattformen, blir du automatisk sendt til det amerikanske Netflix.

Foruten tilgang til Netflix, har Surfshark mange ekstra alternativer som vil forbedre din online opplevelse. For eksempel bruker Surfshark ekstremt sikre protokoller og lar deg også laste ned torrenter anonymt. De tilbyr alle disse tjenestene til en utrolig overkommelig pris, noe som gjør det til en veldig verdig VPN. Det er noe annet som gjør Surfshark til en flott VPN for å se Netflix: med bare ett rimelig abonnement kan du koble et ubegrenset antall enheter. Med Surfshark kan du med andre ord se (amerikansk) Netflix på hvilken som helst enhet du ønsker! Les hele Surfshark-anmeldelsen vår for å lære mer om denne leverandøren.

Ulik innhold på Netflix

Netflix er en strømmetjeneste som tilbyr et stort antall filmer og serier. Som du kanskje vet, avhenger filmer og show du kan se på hvor du er i verden. Det er ingen overraskelse at den amerikanske Netflix tilbyr den største mengden innhold. De fleste andre land har bare tilgang til omtrent en tredjedel av den totale mengden Netflix-innhold. Dette er ikke fordi Netflix prøver å være slem mot kundene. Selskapet har faktisk kontrakter med distributører i alle land som de må hedre. Disse distributørene presser Netflix til å kontrollere hvor kunder kan få tilgang til bestemt innhold. Heldigvis kan du omgå disse begrensningene med en VPN.

Netflix-originaler, for eksempel 13 Reasons Why, Orange er New Black, og Crown sendes over hele verden. I disse tilfellene eier Netflix rettighetene og trenger ikke å forholde seg til en middelmann. Det samme er dessverre ikke sant for resten av serien og filmene den tilbyr. Her er et par serier og filmer som er tilgjengelige på den amerikanske versjonen av Netflix, men ikke overalt ellers i verden. For det første, her er noen serier:

 • Alle amerikanske
 • Greys anatomi
 • Nye jenten
 • Parker og rekreasjon
 • Portlandia
 • Privat praksis
 • Utbedre
 • Overnaturlig
 • The Office (US)
 • Skumringssonen
 • Twin Peaks

Netflix US har også mange filmer som ikke er tilgjengelige overalt:

 • En seriøs mann
 • Blå Valentin
 • Burning
 • Frances Ha
 • Guds eget land
 • Henne
 • Hook
 • Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
 • Inglorious Basterds
 • Jiro Dreams of Sushi (dokumentar)
 • Kill Bill (vol. 1 + 2)
 • Mary Poppins vender tilbake
 • Pans labyrint
 • Rosemary’s Baby
 • Stebrødre
 • Hundrefotreisen
 • Hummeren
 • Prinsessen og frosken

Det er flere måter å omgå områdebegrensninger for Netflix. Imidlertid prøver Netflix å bekjempe disse “avblokkerende triksene”. Derfor fungerer (alltid) noen av disse metodene ikke lenger. I våre øyne er en VPN den beste metoden for å se Netflix fritt og komfortabelt. En VPN gir også brukeren frihet, anonymitet og sikkerhet. Du kan finne de fire beste VPN-ene du kan se på Netflix øverst i denne artikkelen. Vi skal fortelle deg hvordan vi bestemte oss for disse fire, og hvorfor det er bedre å ikke bruke et gratis VPN. Til slutt beskriver vi også noen alternativer til en VPN, for eksempel bruk av en proxy eller Tor-nettleseren.

Hvor mange filmer og serier har Netflix?

Det er et nettsted som heter uNoGS som har en oppdatert database over Netflix-biblioteket i bestemte land. Ved å bruke disse dataene laget vi en graf som viser hvor mye innhold Netflix USA har sammenlignet med andre land:

Netflix Library Ulike land

Som du ser Netflix USA topper listen, fulgt tett av andre land med mange engelsktalende (Canada, Storbritannia, India og Australia). Ikke overraskende har land med mange innbyggere en tendens til å ha flere filmer og show tilgjengelig enn de med mindre innbyggere. For eksempel har Mexico (et spansktalende land) og Brasil (et portugisisk talende land) et større Netflix-bibliotek med show og filmer enn henholdsvis Spania og Portugal. Mange angelsaksiske land trosser denne regelen sammenlignet med deres ikke-engelsktalende kolleger, men som kan sees ovenfor. Australiere har mye mer innhold tilgjengelig for dem enn tyskere, selv om det bor mer enn tre ganger så mange mennesker i Tyskland.

Husk at filmene og seriene Netflix tilbyr til forskjellige land stadig endrer seg. Innhold legges til og fjernes hver dag, så tallene vil stadig svinge. Likevel vil forskjellene forbli. Generelt sett er USA-versjonen av Netflix på toppen som å ha det største biblioteket med mest innhold.

Hvorfor fungerer ikke Netflix med hver VPN?

Netflix fungerer ikke alltid når du bruker et VPN. Dette fordi selskapet aktivt prøver å stoppe folk når de prøver å omgå sine geografiske begrensninger. Som vi har nevnt, har Netflix lovlige kontrakter med produsenter og filmdistributører over hele verden, noe som betyr at en stor del av innholdet bare kan vises i bestemte land. Du finner ikke alle amerikanske serier og filmer på den britiske versjonen av Netflix, og ikke omvendt.
For å håndheve disse ‘reglene’ bruker Netflix stedet som er knyttet til IP-adressen din for å avgjøre om du skal få tilgang til bestemt innhold. Hvis du for eksempel bruker en tysk IP-adresse for å gå på nettet, får du se den tyske versjonen av Netflix når du logger på kontoen din. En VPN kan endre dette, fordi den endrer IP-adressen du bruker for å få tilgang til internett.

Netflix vet imidlertid at dette skjer. Derfor prøver de å finne ut IP-adressene som brukes av VPN-er, ved å se på trafikktall og deretter blokkere disse IP-adressene. I stedet for å kunne se hvilken som helst film eller serie på Netflix, får mange VPN-brukere derfor se en feilmelding, der de sier at de må slå av proxy-tilkoblings- / avblokkeringsverktøyet for å kunne bruke plattformen.

netflix-feil

Heldigvis prøver Netflix å gjøre showene og filmene tilgjengelige hvor som helst i verden. Dette vil bety at alle Netflix-brukere ville ha tilgang til nøyaktig de samme filmene og seriene i tide. Det vil imidlertid ta litt tid før vi når det punktet. Foreløpig vil en god VPN som ikke blokkeres av Netflix gi deg den største sjansen for å nå utenlandsk Netflix-innhold med kontoen din..

Bruke en VPN for å omgå geografiske begrensninger

Vi testet flere VPN-leverandører på følgende funksjoner og opprettet en topp 4 av de beste VPN-leverandørene for å se (amerikanske) Netflix.

Tilgang til Netflix

For å se Netflix, må en VPN-leverandør oppfylle flere krav. Som nevnt før, lukker Netflix inn denne typen tjenester. Netflix vil vise en feilmelding hvis de oppdager bruken av en VPN. Ikke alle VPN-leverandører prøver (og lykkes) å omgå denne begrensningen, så dette er den viktigste funksjonen vi testet på. Hvis vi ikke kunne se Netflix med en leverandør, inkluderte vi dem ikke i denne listen. Vær oppmerksom på at vi prøver å oppdatere så ofte som mulig, men siden dette er en pågående frem og tilbake mellom Netflix og VPN-tjenester, kan tilgjengeligheten av Netflix gjennom spesifikke servere og til og med leverandører endre seg ekstremt raskt.

Hastighet

VPN-skjoldEn annen funksjon som er viktig når du ser Netflix med en VPN er hastighet. Når du ser Netflix, vil du ikke vente til filmen eller episoden lastes inn. Dermed er hastighet veldig viktig for denne rangeringen. Å bruke en VPN kan gjøre forbindelsen tregere fordi internettrafikken ofte omdirigeres gjennom forskjellige land. Forståelig nok, jo større avstand mellom servere, desto langsommere er forbindelsen. Men mellom forskjellige tilbydere er det også store hastighetsforskjeller. Hos noen tilbydere kan du knapt merke forskjellen, men hos andre kan de lave hastighetene være ganske frustrerende.

Det samme gjelder stabiliteten i forbindelsen. Vår erfaring med hastigheten og stabiliteten til en forbindelse kan være litt annerledes enn din hvis du bor utenfor Europa. Heldigvis lar de fleste tilbydere deg teste tjenestene sine i en viss tid før du går til et abonnement.

Kundeservice

Fordi VPN-leverandørene stadig må finne måter rundt geo-blokkeringer, kan det skje at Netflix vil blokkere visse servere en leverandør bruker. Dette er øyeblikket som kundeservice blir viktig. Hvis leverandøren har en god kundeservice, vil de kunne veilede deg til en server som ennå ikke er blokkert av Netflix.

Dedikert IP-adresse

En annen tjeneste som noen tilbydere har, er en dedikert IP. Netflix oppdager hovedsakelig VPN IP-adresser når de ser at mange mennesker bruker Netflix fra samme IP-adresse samtidig. Med tjenesten til en dedikert IP vil VPN-leverandørene gi deg en personlig IP i for eksempel USA. Du vil være den eneste personen som bruker denne IP-adressen, og dermed sannsynligvis ikke forårsake mistanke med Netflix. Imidlertid koster denne funksjonen ofte ekstra og reduserer personvernet ditt litt.

Ulike enheter

Hvis du bruker Netflix omtrent like mye som vi (som er mye), liker du sannsynligvis å se filmer på forskjellige enheter også. Smart TV, bærbar PC, nettbrett og smarttelefon kan alle spille av Netflix-innhold. Men kan du også nå et fremmed lands Netflix-innhold der? Svaret er ja: noen VPN-er fungerer også på alle de forskjellige enhetene. Alle VPN-er vi anbefaler for Netflix har nyttige apper som enkelt kan lastes ned og installeres på smarttelefonen din, i tillegg til nettbrettet og smart-TV. Med andre ord kan du glede deg over et større tilbud av filmer og serier på hvilken enhet du eier: iPhone, iPad, Mac, Windows PC, Chromecast, Android TV og andre Android-enheter.

Gratis VPN å bruke med Netflix

Selv om det er noen gratis VPN-leverandører som lar deg omgå geo-begrensninger, anbefaler vi ikke å bruke disse. For det første kan gratis VPN-leverandører bruke informasjonen de får om deg for å selge til andre parter. De vil sannsynligvis være mer tilbøyelige til å gjøre dette enn betalte tjenester på grunn av det sterkere økonomiske insentivet. For det andre er det langt mer sannsynlig at de vil infisere PCen din med skadelig programvare fordi beskyttelsen og den interne sikkerheten deres kanskje mangler. Dessuten tilbyr de fleste av dem ingen kundeservice. Dette betyr at de ikke vil kunne hjelpe deg hvis du trenger hjelp til å få tilgang til amerikansk Netflix-innhold eller støter på andre problemer.

Betal mindre for Netflix-abonnementet ditt med et VPN

Hvis du ikke har et Netflix-abonnement ennå, kan du også bruke en VPN for å få en god rabatt. Vi undersøkte de forskjellige prisene på et Netflix-abonnement i forskjellige land. Ved å velge en VPN-server i et bestemt land, vil du kunne abonnere på Netflix som om du var i det landet. Dette påvirker ikke innholdet du vil kunne se på plattformen. Tross alt får du alltid se versjonen av Netflix som samsvarer med plasseringen din. Det har ikke noe å si om du abonnerte på Netflix fra Argentina eller Tyrkia: hvis du bruker en amerikansk IP-adresse for å få tilgang til Netflix, vil du fortsatt se alle filmer og filmer som er en del av den amerikanske katalogen..

For øyeblikket er det billigst å abonnere på Netflix med en tyrkisk IP-adresse. Hvis du lurer på hvordan du får dette til, kan du se på forskningen vår: Spar penger på Netflix. Der finner du alt du trenger å vite for å få et billig Netflix-abonnement ved hjelp av en VPN.

Andre fordeler ved å bruke en VPN

Å fjerne blokkering av landsspesifikt Netflix-innhold er ikke den eneste fordelen en VPN-tjeneste har å tilby. Det gir deg nesten komplett frihet på internett. Områdebegrensninger blir pålagt av strømmetjenester, men det er også land som begrenser internettilgangen til innbyggerne. Denne sensuren kan også omgås en VPN.

En VPN krypterer alle internettrafikkene dine. Det omdirigerer også all trafikk gjennom serverne deres. Disse funksjonene gjør det mye vanskeligere for hackere, myndigheter eller andre parter å få tilgang til noen av dine personlige data. På denne måten tilbyr en VPN sikkerhet at du kan bevege deg trygt på internett.

En annen viktig funksjon i en VPN er anonymitet det kan tilby deg. Fordi VPN omdirigerer trafikken din gjennom en annen IP-adresse, vil ingen se din egen IP-adresse. IP-adressen din er koblet til din beliggenhet og til slutt til din identitet. Ved å skjule din IP-adresse med et VPN er du mye mer anonym på nettet.

Alt i alt er en VPN nyttig for så mye mer enn bare å se det amerikanske Netflix-innholdet. Det gir deg mer frihet, sikkerhet og anonymitet på nettet. Hvis du er interessert i å lese om disse andre fordelene, kan du lese artikkelen vår om fordelene ved en VPN.

Andre metoder for å omgå områdebegrensninger: Proxy-servere og Tor

Tor Onion Router-logoenNoen vil si at du kan bruke en proxy-server eller Tor-nettleseren for å se den amerikanske Netflix. Vår erfaring er imidlertid at Netflix blokkerer bruken av de fleste proxy. Dessuten vil ikke tilkoblingen være like stabil og rask som med andre metoder, noe som betyr at lasting kan være veldig slitsom.

Tor fungerer som nettleser og fungerer ved å sende internettrafikken din via forskjellige servere over hele verden. Hver server vil tilby et annet lag med anonymitet. Fordi trafikken må reise gjennom så mange forskjellige “noder”, kan Tor også være treg. Dessuten kan du ikke sikre deg med Tor-nettleseren at exit-serveren (siste omdirigeringsknute) er lokalisert i USA. Dette betyr at det å prøve å få tilgang til amerikanske Netflix gjennom Tor ikke er mye mer enn en gamble med lave odds. Streaming av videoer på Netflix krever en god del datahastighet. Av denne grunn anbefaler vi i stedet bruk av en god VPN. Dessuten kan en VPN gi deg mye mer fordel enn å se på American Netflix, som dekket i forrige avsnitt.

Siste tanker

Den pågående søken fra distributører i filmbransjen for å forby ulovlig nedlasting og streaming betyr at noen ganger til og med personer med gyldig Netflix eller annet strømningsabonnement er målrettet mot blokader. Vår anbefaling akkurat nå ville være å bruke en VPN for å omgå begrensninger i området og se på amerikanske Netflix, eller andre versjoner av Netflix du liker å se på. Forhåpentligvis har denne artikkelen bidratt til å finne riktig VPN for deg. Vi vil fortsette å teste disse tjenestene på deres effektivitet og holde deg oppdatert!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map