Finn ut hvordan du bruker en VPN med din Fire TV Stick her!

Amazon Fire TV Stick kombinerer alle favorittstrømmetjenestene dine ett sted. Med pinnen kan du gjøre din vanlige TV til en Smart TV. For å øke denne bekvemmeligheten enda mer kan du bruke Fire TV Stick i kombinasjon med en VPN. En VPN sørger for at du kan streame anonymt og trygt og lar deg se geo-blokkert innhold.

Hvorfor bruke en VPN med Amazon Fire TV Stick

En tjeneste som Amazon Fire TV Stick er ideell for å samle alle streamingtjenester på TV-en din. Imidlertid må du huske at dette bruker internett akkurat som dine andre enheter. Med internett må vi alltid ta hensyn til personvernet og anonymiteten vår. Med en VPN kan du sikre din online aktivitet og få frihet og anonymitet.

Omkjøring av geografiske begrensninger

Sannsynligvis den viktigste funksjonen i en VPN for film- og musikkelskere er muligheten til å omgå geo-blokkert materiale. Streamingtjenester som Netflix, HBO og Hulu har lagt geografiske begrensninger på noen materialer. De må gjøre dette på grunn av kontraktene de har med distributører i forskjellige land. Så du kan kanskje ikke se en bestemt film i landet ditt, mens du skulle kunne se den hvis du skulle reise til USA. Med en VPN kan du endre din virtuelle beliggenhet og late som om du har tilgang til internett fra et annet land. Av denne grunn liker folk å bruke en VPN for å få tilgang til dette geo-blokkerte materialet.

Anonymitet og sikkerhet

Den viktigste funksjonen i en VPN er beskyttelsen er tilbud. VPN-programvaren krypterer all din online trafikk og sikrer at ingen har tilgang til dine personlige data. Dessuten er IP-adressen din som er fingeravtrykket til din online aktivitet skjult. Når du bruker en VPN, påtar du deg IP-adressen til VPN-serveren du er koblet til. Ingen vil se den virkelige IP-adressen din. Dermed vil ingen være i stand til å koble din online aktivitet til din internettforbindelse, beliggenhet og til slutt person. Du kan være helt anonym. Finn ut alt du noen gang ønsket å vite i vår omfattende artikkel om bruk av VPN.

Hva du skal se etter i en VPN-leverandør for Amazon Fire TV Stick

Hver VPN-leverandør tilbyr en litt annen pakke med funksjoner. Noen leverandører er fokusert på den generelle internettbrukeren, og andre er mer fokuserte på die-harde spillere. For å finne ut hva VPN-leverandører går bra med bruken av en Amazon Fire TV Stick er det flere ting du må huske på.


Først av alt er hastigheten og stabiliteten til forbindelsen viktig. Når du strømmer medier, ønsker du ikke å vente en time på at filmen skal lastes inn. Hastighet er noe å passe på fordi noen leverandører bremser forbindelsen din på grunn av høye sikkerhetstiltak som omdirigerer internett. Heldigvis er det mange tilbydere som nesten ikke bremser forbindelsen din. Hvis du vil bruke en VPN til mye streaming, er dette disse leverandørene du må se etter.

For det andre, hvis du bruker VPN-en til å omgå geografiske begrensninger, trenger du en god del servere i forskjellige land, slik at du kan bytte mellom lokasjoner. Dermed er antall severs og stedene deres noe å se etter når du leter etter en VPN. Det meste av tiden vil noen få forskjellige land å få kontakt med, nok til å se på alt du liker. Imidlertid kan det være at du ser etter TV fra et bestemt land. Hvis dette er tilfelle, er det lurt å sjekke på forhånd om en leverandør har en server i det landet.

Endelig er leverandørens overordnede kvalitet av stor betydning for streamingopplevelsen din. Kvaliteten på deres beskyttelse, kundeservice og apper er alle viktige for den overordnede brukervennligheten en leverandør har å tilby. Vi testet alle disse funksjonene mye, slik at du ikke trenger å gjøre dette selv.

Viktig: Mens en VPN kan gi deg tilgang til geo-blokkert materiale på noen strømmetjenester, må du ha et abonnement på disse tjenestene til å begynne med.

De beste VPN-leverandørene for Amazon Fire TV Stick

Ved å huske på hastighet, servere og over all kvalitet hos leverandørene kan vi anbefale følgende to tjenester for bruk i kombinasjon med Amazon Fire TV Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er en av våre favorittleverandører å bruke i kombinasjon med Amazon Fire TV Stick. Den har sterk 256-bits kryptering og god kundestøtte. Appen deres er veldig brukervennlig og tilgjengelig for Amazon Fire TV Stick, som er ideell for installasjons- og konfigurasjonsformål.

Hastigheten på forbindelsene deres er så høy at du knapt vil merke noen forskjell med din vanlige hastighet. Dette gjør det enkelt å streame og se på filmer, serier og musikk uten etterslep.

Med over 1700 servere i mer enn 90 forskjellige land, vil du alltid kunne finne en server som kan fjerne blokkeringen av favorittvideoene dine.

På grunn av den store kvaliteten er ExpressVPN litt dyrere enn din vanlige VPN-tjeneste.

2. Privat Internett-tilgang

Privat internettilgang (PIA) er et perfekt alternativ hvis du er ute etter en rimeligere tjeneste. PIA er kjent for sin store beskyttelse av personvernet ditt og fører ikke logger av noe slag.

De har mer enn 3000 servere i 25 forskjellige land, noe som skal være nok til å passe til alle streamingbehovene dine. Hastigheten og stabiliteten til forbindelsen deres er god nok til å strømme uten forsinkelse.

Installere en VPN for din Fire TV Stick

Det er flere forskjellige måter å installere en VPN på din Amazon Fire TV Stick. Ta en titt på vår detaljerte guide som forklarer hvordan du kan gjøre det. Du vil se at det er noen apper du kan installere direkte på Fire TV Stick. I de fleste tilfeller er dette imidlertid ikke mulig. Du må installere VPN på ruteren din eller på en virtuell ruter på din PC eller Mac. Fordelen med disse siste metodene er at alle hjemmenhetene dine blir beskyttet. Etter at du har installert en VPN, vil du kunne streame fritt, anonymt og sikkert med Fire TV Stick.

Amazon Fire Stick Set Up Illustrasjon

Siste tanker

Å kombinere funksjonalitetene til Amazon Fire TV Stick med funksjonene i en VPN-tjeneste er en fin måte å streame film og musikk anonymt på. VPN vil tillate deg å omgå geografiske begrensninger og gjøre det gjennom en kryptert forbindelse. Hvis du ser på mengden servere og hastigheten og stabiliteten til tilkoblingen, vil det hjelpe deg å finne den rette leverandøren med det formål å streame. ExpressVPN og PIA er begge et godt alternativ å streame på din Fire TV Stick ubekymret.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me