De 3 beste billige VPN-ene i 2020: Spar penger! | VPNoverview

Besten VPN


En VPN vil hjelpe deg med å surfe på internett trygt og anonymt. VPN-er krypterer internetttrafikken din, anonymiserer IP-adressen din bedre og hjelper deg med å komme deg rundt geografiske begrensninger på nettet. Dette er veldig nyttig, men å velge den beste VPN-en for deg er ikke en lett oppgave. Antall VPN-er på markedet er høyere enn noen gang, noe som gjør det vanskelig å ta det riktige valget.

Hver VPN-leverandør hevder å være den beste, den raskeste eller den sikreste. Fortsatt er det nok av forskjeller mellom dem. Gratis VPN-er er gode nok, men en betalt VPN gjør generelt en bedre jobb. Det er til og med ganske store prisgap mellom de forskjellige betalte VPN-ene. Selvfølgelig ønsker vi alle å få den beste VPN-tjenesten til den billigste prisen. Men hvilken VPN-leverandør tilbyr faktisk den beste avtalen? Vi har sett på det og laget vår egen topp 3 av de beste billige VPN-tjenestene.

Tre billige VPN-tjenester

De fleste VPN-er ber om en månedlig avgift fra kundene sine, slik at de kan vedlikeholde og forbedre tjenestene sine. Pengene de tjener kan for eksempel gå til å utvide servernettverket, forbedre kundestøtte eller oppdatere servere som fungerer med (amerikanske) Netflix. Delvis på grunn av denne månedlige betalingen, har premium VPN-er en bedre kvalitet enn gratis VPN-er.

Ingen vil betale for mye for VPN-en. Heldigvis trenger du ikke gjøre det. Det er mange billige VPN-er der som tilbyr god kvalitet til tross for de lave prisene. Disse leverandørene er ideelle for den gjennomsnittlige internettbrukeren som ønsker å øke sitt personvern og sikkerhet på nettet uten at det koster for mye. Etter undersøkelser fant vi at de følgende tre VPN-leverandørene er de billigste kvalitative VPN-ene på markedet akkurat nå.

RANK OG VPN
VÅR score
PRIS PER MÅNED
NETTSTED VPN-PROVIDER
1. Surfshark8.8$ 1,99Til Surfshark nettstedet
2. CyberGhost9.5$ 2,75Til nettstedet CyberGhost
3. PureVPN6.8$ 1,65Til nettstedet PureVPN

Resultatene vi har gitt disse forskjellige leverandørene er basert på våre detaljerte anmeldelser. Den oppgitte prisen per måned er den billigste prisen du kan få et abonnement på. Vanligvis er dette abonnement i et år eller lenger. For mer informasjon om disse billige VPN-ene, kan du lese de korte sammendragene nedenfor.

Surfshark

Surfshark er en veldig brukervennlig VPN. Som en relativt ny aktør på VPN-markedet prøver de å tiltrekke seg nye kunder med sine lave priser, høye nivåer av brukervennlighet og upåklagelig hastighet. Dessuten jobber Surfshark med Netflix og lar deg laste ned anonymt. Hvis du spør oss, er dette den beste VPN-en der ute når du har et stramt budsjett.

Som en vurderingsplattform har vi lite til ingenting å klage på når det gjelder Surfshark. Vi tror denne leverandøren raskt vil vokse til å bli en av de største VPN-leverandørene i verden. La oss bare be de holde prisene de samme på vei dit!

CyberGhost

CyberGhost startet en gang som en gratis VPN-tjeneste, selv om de siden har konvertert til et betalt system. Denne endringen har resultert i en enorm forbedring av tjenesten deres. CyberGhost er raskt og har et omfattende servernettverk. Dessuten fungerer det med amerikanske Netflix. CyberGhost er veldig sikker og mest av alt utrolig brukervennlig.

CyberGhosts VPN er veldig godt priset. I tillegg har denne premiumleverandøren en 30 dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er perfekt hvis du vil prøve ut en leverandør før du dedikerer deg til et langsiktig abonnement.

PureVPN

PureVPN er kanskje den billigste VPN-en for øyeblikket, hvis du ekskluderer alle gratis tjenester. Denne leverandøren tilbyr et stort servernettverk. Den har også spesialiserte streaming-servere, som du kan bruke til å se på favorittstrømmetjenestene dine. Et enkelt PureVPN-abonnement kan brukes på opptil fem enheter samtidig. Videre vil du ha en 31 dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd.

Vår grunn til å plassere PureVPN på nummer tre i vår liste over beste billige VPN-er, er historien. Tilbake i 2017 leverte PureVPN brukerlogger til FBI. Dette beviser at PureVPN holdt fast ved identifiserbare logger på brukerne. Siden den gang har mye endret seg for PureVPN. I 2019 har PureVPN blitt forelagt en uavhengig revisjon. Denne tilsynet viste at PureVPN ikke lenger fører noen logger som lar noen identifisere en spesifikk bruker og / eller deres online aktiviteter. På grunn av denne forbedringen av loggpolitikken deres, har vi besluttet å inkludere PureVPN i våre tre beste billige VPN-er. Det er ganske enkelt den billigste VPN-en der ute, som i dette spesifikke tilfellet overbeviser oss om å gi denne leverandøren fordelen med tvilen.

Billige VPN-er: hva trenger du å passe på?

Før du tar et bestemt valg, er det viktig å bestemme hva du vil ha av en VPN. Vil du ha en VPN som lar deg strømme eller laste ned torrenter raskt? Da trenger du en rask en. Vil du heller ha en VPN som handler om økt sikkerhet? Velg en VPN med sterke krypteringsnivåer, ingen loggføringspolicy og ingen sikkerhetsproblemer. Endelig kan det hende du trenger et VPN for hele familien. I så fall trenger du en tjeneste som er brukervennlig og kan brukes på mange enheter samtidig.

Hver anstendig VPN-tjeneste vil gi deg et visst nivå av sikkerhet, brukervennlighet og hastighet. Fortsatt er det mange forskjeller mellom tilbydere. Den ene VPN-en er kanskje mye tryggere enn den andre, men har også lavere hastigheter. Noen VPN-er tilbyr mange alternativer og ber om teknisk kunnskap fra brukerne sine, mens andre er installert på et øyeblikk og enkle å betjene. Det er derfor det er lurt å ha en følelse av hvilke funksjoner du vil at VPN-en skal ha. Les anmeldelser og prøv ut noen VPN-tjenester, hvis det er mulig. Hvis du leter etter en detaljert oversikt over de beste VPN-ene for dette øyeblikket, kan du også se på en annen artikkel av oss: de fem beste all-round VPN-ene.

Gratis eller betalt VPN?

VPN-skjoldBortsett fra betalte VPN-er, hvor billige de enn måtte være, har du kanskje fått noen gratis VPN-er. Det er et par ordentlige gratis VPN-er der, som du kan lese i artikkelen vår “Topp 5 gratis VPN-leverandører”. Likevel har de fleste gratis VPN-er visse begrensninger: selv den beste gratis VPN-en er langt fra perfekt. De har ofte fartsbegrensninger, en datagrense eller et begrenset servernettverk. Derfor er gratis VPN-er generelt nyttige hvis du ønsker å prøve ut et VPN. Imidlertid vil bruk av en gratis tjeneste intensivt eller i lengre tid raskt bli upraktisk.

Forskning har bevist at en stor del av gratis VPN-er som er tilgjengelige online, er upålitelige og utrygge. Hvis du bryr deg om din online sikkerhet, vil du sannsynligvis ikke ha noe å gjøre med disse (noen ganger falske) VPN-leverandørene. Vær alltid på vakt når du velger en gratis VPN. Sørg for å konsultere pålitelige anmeldelser, og hvis det er mulig, anbefaler vi deg å velge en (billig) premiumleverandør.

Avsluttende tanker: den beste billige VPN

Billige VPN-er er et utmerket valg for alle som planlegger å bruke en VPN regelmessig, men ikke ønsker å bruke for mye penger på det. Generelt er det bedre å velge en billig VPN fremfor en gratis. Siden det er så mange VPN-er på markedet, prøver noen leverandører å konkurrere ved å senke prisene. Dette er praktisk for deg som kunde, siden det betyr at du vil kunne få en flott VPN til en lavere pris. Siden alle har forskjellige ønsker når det kommer til VPN-en, er det vanskelig å velge en VPN-tjeneste og hevde det er den aller beste billige VPN-en i verden. Vi ville personlig valgt Surfshark, men du er kanskje ikke enig. Det er grunnen til at vi ønsker å forlate deg med de tre beste billige VPN-ene:

RANK OG VPN
VÅR score
PRIS PER MÅNED
NETTSTED VPN-PROVIDER
1. Surfshark8.8$ 1,99Til Surfshark nettstedet
2. CyberGhost9.5$ 2,75Til nettstedet CyberGhost
3. PureVPN6.8$ 1,65Til nettstedet PureVPN
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map