Beste VPN-tjenester for Kodi. Sjekk våre Topp 5! | VPNoverview

kodi tv vpn


Kodi er et gratis program med åpen kildekode, opprinnelig skrevet for Xbox, men nå tilgjengelig på de fleste enheter. Den fungerer som et underholdningssenter som kombinerer alle medietjenestene dine. En VPN kan hjelpe deg med det gjennom en sikker tilkobling. Ved å kombinere Kodi med en VPN-tjeneste, kan du streame anonymt og bekymringsløst. Les alt om våre topp 5 av de beste VPN-leverandørene for Kodi.

Å bruke Kodi i kombinasjon med en VPN har flere fordeler. All streaming er anonym, du kan omgå geografiske begrensninger, og Internett-trafikken din er beskyttet av kryptering. En VPN tilbyr brukeren frihet, anonymitet og sikkerhet. Du kan lese alt om funksjonene til et VPN i vår artikkel med generell informasjon om bruken av en VPN.

Å installere en VPN er ikke en dårlig idé når du streamer med Kodi. En VPN kan hjelpe deg med å få tilgang til Netflix-innholdet i et annet land. Kodi lar deg sette sammen din egen samling av strømmetjenester, slik at du kan få tilgang til dem alle med applikasjonen deres. Noen tillegg i Kodi tilbyr innhold som ikke er deres å dele. For å sikre at ingen kan se hva du gjør på Kodi, kan du bruke en VPN for å beskytte din anonymitet. Men hva er de beste VPN-leverandørene å bruke i kombinasjon med Kodi? Vi presenterer deg for de 5 beste leverandørene som vi synes fungerer godt i kombinasjon med Kodi. Videre vil vi forklare hvordan du best kan bruke de to tjenestene sammen.

Hvilke VPN-tjenester som fungerer godt med Kodi?

Alle følgende VPN-leverandører fungerer godt sammen med Kodi. Videre garanterer de en trygg og anonym forbindelse.

1.ExpressVPN

Express VPN er øverst på de fleste av sammenligningslistene våre av en grunn. De har god kundeservice og et stort tilbud av servere over hele verden. De har kvalitetssikringstiltak på plass og sørger for at det alltid er en måte å få tilgang til det amerikanske Netflix-innholdet. Dermed er de perfekte for bruk i kombinasjon med Kodi. Etter vår erfaring er også hastigheten og stabiliteten i forbindelsen stor. Vi må merke deg at de er dyre for en VPN, men du får den beste kvaliteten til gjengjeld.

2. IPVanish

Etter vår mening har IPVanish den raskeste VPN-tilkoblingen. IPVanish har en utførlig guide på hjemmesiden deres som kan hjelpe deg med å sette opp applikasjonen deres slik at den fungerer bra med Kodi. For folk som liker å streame anonymt og trygt, tilbyr IPVanish den beste kombinasjonen av hastighet og sikkerhet. Prisene deres er ganske høye sammenlignet med andre VPN-er. Imidlertid har de ofte gode tilbud på hjemmesiden sin. Lær mer om vår erfaring med IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN har et veldig raskt nettverk som de administrerer selv. Denne leverandøren er en del av internett-konglomeratet Goldenפרm. På grunn av dette har de mange midler til å optimalisere tjenestene sine. Du kan ha tre samtidige forbindelser med det rimelige abonnementet.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN er en relativt ung, nederlandsk VPN-leverandør. De bygger raskt et navn for seg selv. GOOSEVPN tilbyr kvalitetsservere med en rask og stabil tilkobling. De har to typer abonnement. Vi vil anbefale deres ubegrensede plan. Det andre, billigere abonnementet har en grense på 50 GB, noe som ikke er ideelt hvis du vil streame mye filmer og serier. Vil du vite mer om denne nederlandske VPN-tjenesten? Les hele anmeldelsen vår av GOOSE VPN.

5. NordVPN

NordVPN har en enorm mengde servere i over 50 land. De bryr seg mye om sikkerhet, og på grunn av dette tilbyr de kvalitetssikkerhet og fører ikke logger. Internetthastighetene har blitt bedre og er nå perfekt for strømming. Du kan bruke ett abonnement på seks enheter samtidig. NordVPN er også en av de rimeligste premium VPN-ene på markedet.

Sett opp VPN for Kodi

I de fleste tilfeller vil det ikke være vanskelig å streame med Kodi gjennom en VPN-forbindelse. Når du har konfigurert abonnementet ditt med en VPN-leverandør og har installert programvaren deres, blir mesteparten av arbeidet gjort. VPN-leverandører gjør det ekstremt enkelt å installere applikasjonene sine. Så snart du har koblet deg til en av VPN-serverne, omdirigeres all trafikk gjennom den sikre tilkoblingen.

Alt du virkelig trenger å gjøre for å streame trygt og anonymt er Forsikre deg om at du først er koblet til VPN. I de fleste VPN-applikasjoner dreier det seg om å trykke på en knapp. Dette er det samme for datamaskinen, nettbrettet og smarttelefonen. Hvis du kobler deg til VPN før du åpner Kodi-applikasjonen, er du klar til å begynne å strømme trygt!

Hvis du vil ha tilgang til innholdet for en strømmetjeneste i et annet land, velger du det landet i VPN-applikasjonen. Når du er koblet til den serveren i et annet land, vil det virke som om du får tilgang til internett fra det aktuelle landet. De fleste leverandørene har god kundestøtte, så hvis du har problemer, kan du kontakte dem.

Installer et VPN på ruteren

Det kan være lurt å bruke Kodi på en smart-TV eller i kombinasjon med en mediaspiller som Google Chromecast eller Amazon Fire TV Stick. I disse tilfellene er det mulig å konfigurere VPN-tilkoblingen din gjennom ruteren, slik at alle enheter som er koblet til den ruteren, vil kunne glede seg over den sikre VPN-tilkoblingen. For dette formålet trenger du en ruter som støtter en VPN-tilkobling. Les alt om dette i vår artikkel om installasjon av et VPN på ruteren din.

Hvordan fungerer en VPN-illustrasjon

Siste tanker

Kodi er et fint program for å se filmer og serier på din bærbare, datamaskin, smarttelefon eller TV. Å kombinere Kodi med en VPN vil sikre at du er anonym og sikker. Dessuten gir det deg muligheten til å omgå geografiske begrensninger, og gi deg enda mer innhold. Hos en av de ovennevnte leverandørene kan du være sikker på at den vil fungere. Ta også en titt på de fem beste all-round VPN-leverandørene!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me