Beste VPN-services voor Kodi. Bekijk onze Top 5! | VPNoverzicht

kodi tv vpn


Kodi is een gratis en open-source applicatie, oorspronkelijk geschreven voor Xbox maar nu beschikbaar op de meeste apparaten. Het functioneert als een entertainmentcentrum dat al uw mediaservices combineert. Een VPN kan je daarbij helpen via een beveiligde verbinding. Door Kodi te combineren met een VPN-service kun je anoniem en zorgeloos streamen. Lees alles over onze top 5 van de beste VPN-providers voor Kodi.

Kodi gebruiken in combinatie met een VPN heeft verschillende voordelen. Al uw streaming is anoniem, u kunt geografische beperkingen omzeilen en uw internetverkeer wordt beschermd door codering. Een VPN biedt de gebruiker vrijheid, anonimiteit en veiligheid. U leest alles over de functies van een VPN in ons artikel met algemene informatie over het gebruik van een VPN.

Het installeren van een VPN is geen slecht idee wanneer je met Kodi streamt. Een VPN kan u helpen toegang te krijgen tot de Netflix-inhoud in een ander land. Met Kodi kun je je eigen verzameling streamingdiensten samenstellen, zodat je ze allemaal kunt openen met hun applicatie. Sommige add-ons in Kodi bieden inhoud aan die niet van hen is om te delen. Om ervoor te zorgen dat niemand kan zien wat je doet op Kodi, kun je een VPN gebruiken om je anonimiteit te beschermen. Maar wat zijn de beste VPN-providers om te gebruiken in combinatie met Kodi? We presenteren u een top 5 van providers waarvan wij denken dat ze goed werken in combinatie met Kodi. Bovendien leggen we uit hoe u de twee diensten het beste samen kunt gebruiken.

Welke VPN-services werken goed met Kodi?

Alle volgende VPN-providers werken goed samen met Kodi. Bovendien garanderen ze een veilige en anonieme verbinding.

1.ExpressVPN

Express VPN staat niet voor niets bovenaan de meeste van onze vergelijkingslijsten. Ze hebben een geweldige klantenservice en een groot aanbod aan servers over de hele wereld. Ze hebben hoogwaardige beveiligingsmaatregelen getroffen en zorgen ervoor dat er altijd een manier is om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-inhoud. Ze zijn dus perfect om te gebruiken in combinatie met Kodi. In onze ervaring is de snelheid en de stabiliteit van de verbinding ook geweldig. We moeten er rekening mee houden dat ze duur zijn voor een VPN, maar je krijgt er wel de beste kwaliteit voor terug.

2. IPVanish

Naar onze mening heeft IPVanish de snelste VPN-verbinding. IPVanish heeft een uitgebreide handleiding op hun website die u kan helpen bij het instellen van hun applicatie, zodat deze goed werkt met Kodi. Voor mensen die anoniem en veilig willen streamen, biedt IPVanish de beste combinatie van snelheid en beveiliging. Hun prijzen zijn vrij hoog in vergelijking met andere VPN’s. Ze hebben echter vaak geweldige aanbiedingen op hun website. Lees meer over onze ervaring met IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN heeft een zeer snel netwerk dat ze zelf beheren. Deze provider maakt deel uit van het internetconglomeraat Goldenfrog. Hierdoor hebben ze veel middelen om hun dienstverlening te optimaliseren. U kunt drie gelijktijdige verbindingen hebben met hun betaalbare abonnement.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN is een relatief jonge, Nederlandse VPN-provider. Ze bouwen snel een naam voor zichzelf op. GOOSEVPN biedt kwaliteitsservers met een snelle en stabiele verbinding. Ze hebben twee soorten abonnementen. We raden hun onbeperkt abonnement aan. Het andere, goedkopere, abonnement heeft een limiet van 50 GB, wat niet ideaal is als je veel films en series wilt streamen. Meer weten over deze Nederlandse VPN-dienst? Lees onze volledige recensie van GOOSE VPN.

5. NordVPN

NordVPN heeft een enorm aantal servers in meer dan 50 landen. Ze geven veel om veiligheid en bieden daarom kwaliteitsbeveiliging en houden geen logboeken bij. De internetsnelheden zijn beter geworden en is nu perfect om te streamen. Je kunt één abonnement op zes apparaten tegelijk gebruiken. NordVPN is ook een van de meest betaalbare premium VPN’s op de markt.

Stel uw VPN in voor Kodi

In de meeste gevallen zal het niet moeilijk zijn om met Kodi te streamen via een VPN-verbinding. Wanneer u uw abonnement bij een VPN-provider heeft opgezet en hun software hebt geïnstalleerd, is het meeste werk gedaan. VPN-providers maken het uiterst eenvoudig om hun applicaties te installeren. Zodra u verbinding heeft gemaakt met een van de VPN-servers, wordt al uw verkeer omgeleid via die beveiligde verbinding.

Het enige dat u echt hoeft te doen om veilig en anoniem te streamen, is zorg ervoor dat je eerst verbonden bent met de VPN. Bij de meeste VPN-toepassingen is dit een kwestie van één druk op de knop. Dit is hetzelfde voor uw computer, tablet en smartphone. Als u verbinding maakt met uw VPN voordat u uw Kodi-applicatie opent, bent u klaar om veilig te beginnen met streamen!

Als je toegang wilt tot de inhoud van een streamingdienst in een ander land, selecteer je dat land in je VPN-applicatie. Wanneer u in een ander land met die server bent verbonden, lijkt het alsof u vanuit dat land toegang tot internet heeft. De meeste providers hebben geweldige klantenondersteuning, dus als u problemen ondervindt, kunt u contact met hen opnemen.

Installeer een VPN op uw router

Misschien wil je Kodi gebruiken op een smart-tv of in combinatie met een mediaspeler zoals Google Chromecast of Amazon Fire TV Stick. In deze gevallen is het mogelijk om uw VPN-verbinding via uw router in te stellen, zodat alle apparaten die op die router zijn aangesloten, kunnen genieten van de beveiligde VPN-verbinding. Hiervoor heb je wel een router nodig die een VPN-verbinding ondersteunt. Lees er alles over in ons artikel over het installeren van een VPN op je router.

Hoe werkt een VPN illustratie

Laatste gedachten

Kodi is een leuke applicatie om films en series op je laptop, computer, smartphone of televisie te kijken. Door Kodi te combineren met een VPN, bent u anoniem en veilig. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen, waardoor u nog meer inhoud krijgt. Bij een van de bovengenoemde providers weet je zeker dat het werkt. Bekijk ook onze top 5 allround beste VPN-providers!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me