Bekijk American Netflix Worldwide. Dit is hoe! | VPNOverview.com

Denk je dat je elke show en film al op Netflix hebt gezien? Denk nog eens na! Netflix is ​​de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid (en zal dit waarschijnlijk blijven doen) en is in veel landen beschikbaar. Elk land heeft echter een andere versie van Netflix met een eigen bibliotheek met films en shows. In dit artikel leggen we uit waarom dit het geval is en hoe je toegang hebt tot verschillende Netflix-databases. Het is vrij eenvoudig om toegang te krijgen tot de films en series die Netflix in een ander land aanbiedt. Wil je de Amerikaanse versie van Netflix (met het grootste aantal films en series) bekijken, zelfs als je niet in de VS bent? Blijven hangen. We hebben een oplossing voor je.


Met een VPN kunt u gemakkelijk online geografische beperkingen omzeilen. Dit geldt ook voor beperkingen die door Netflix worden opgelegd. Gebruik gewoon een VPN-server die zich in een ander land bevindt en u kunt de versie van Netflix van dat land bekijken. Niet alle VPN-providers zijn echter in staat om u toegang te geven tot al uw favoriete programma’s. Je hebt een goede VPN nodig die actief probeert de Netflix-blokken te omzeilen. Netflix probeert immers, net als veel andere streamingdiensten, te voorkomen dat VPN-gebruikers toegang krijgen tot Netflix door IP-adressen van VPN-servers te blokkeren. Desalniettemin zijn er nog steeds VPN’s die de door Netflix opgelegde beperkingen kunnen omzeilen. Hieronder vind je de vier beste VPN-providers om Netflix te kijken.

De 4 beste VPN-providers voor Netflix

Als je de Amerikaanse versie van Netflix met een VPN wilt bekijken, moet je een VPN-server in de VS gebruiken die niet door Netflix wordt geblokkeerd. Bovendien moet de server snel genoeg zijn, dus je hoeft niet te wachten tot video’s zijn gebufferd. Na het testen van meerdere VPN-providers op verschillende functies die nodig zijn om Netflix comfortabel en zonder beperkingen te bekijken, hebben we een top 4 van de beste providers voor Netflix bedacht. Daar zijn ze:

1. Stream Netflix snel met ExpressVPN

ExpressVPN is een geweldige VPN om Netflix te kijken, vooral vanwege de hoge snelheid van de servers en verbindingen. Dit is vooral handig voor streaming, omdat het betekent dat je video’s niet constant hoeven te bufferen. Bovendien biedt ExpressVPN een groot aantal servers in veel verschillende landen en heeft het door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd. Ze bieden ook geweldige klantenondersteuning en gebruiksvriendelijke applicaties voor alle apparaten.

ExpressVPN is niet de goedkoopste optie, maar er is een reden waarom het bovenaan onze lijst staat, hoe dan ook. In hun pogingen om de geoblokken van Netflix te omzeilen, werkt ExpressVPN voortdurend hun servers bij, zodat ze altijd servers beschikbaar hebben waarmee je overal ter wereld toegang hebt tot Netflix. Als Netflix je uiteindelijk blokkeert, zal de klantenservice van ExpressVPN je helpen de juiste server te vinden. Met andere woorden, Netflix kijken met deze VPN is geen probleem. Als je meer wilt lezen over deze provider, bekijk dan onze ExpressVPN-review.

2. Bekijk Netflix met de speciale servers van CyberGhost

CyberGhost is een perfecte VPN-provider als het gaat om Netflix kijken. Ze bieden een groot aantal servers verspreid over meer dan 60 landen. Op deze manier kunt u kiezen welke versie van Netflix en welke shows en films u wilt openen. Bovendien zijn hun servers uitstekend en zullen ze uw verbinding niet teveel vertragen. Door de speciale streamingopties van CyberGhost’s VPN-software kun je eenvoudig verbinding maken met een werkende Netflix-server. De CyberGhost-app biedt een lijst met speciale servers die zijn geoptimaliseerd voor allerlei soorten streamingdiensten over de hele wereld. Dit betekent dat je CyberGhost kunt gebruiken om Netflix gemakkelijk en snel te bekijken. U hoeft niet zelf naar een werkende server te zoeken, zoals bij de meeste andere VPN’s het geval is.

De CyberGhost-app is gemakkelijk te gebruiken en heeft zelfs een specifieke modus voor streaming. Het is een geweldige app voor beginnende VPN-gebruikers. Als je tijdens het streamen problemen tegenkomt, kun je contact opnemen met de geweldige klantenservice van CyberGhost en zij zullen je helpen. Al met al is CyberGhost zeker een van de beste VPN-providers als je de Amerikaanse versie van Netflix wilt kijken. Lees meer over deze provider in onze uitgebreide review van CyberGhost.

3. Stream eenvoudig Netflix met NordVPN

NordVPN is een zeer populaire VPN-provider die goed werkt met Amerikaanse Netflix. NordVPN werkt actief aan de toegankelijkheid van Netflix. Ze hebben een speciale Smart Play-functie, waardoor het heel gemakkelijk is om de Amerikaanse versie van Netflix te bezoeken. Hun Smart Play-technologie (een versleutelde SMART-DNS-functie) laat het automatisch lijken alsof je in de VS bent wanneer je naar de Netflix-website surft. Nadat de verbinding met de Amerikaanse Netflix tot stand is gebracht, worden de servers niet meer omgeleid. Deze functie vermindert het snelheidsverlies dat gewoonlijk optreedt wanneer u een VPN gebruikt. Blijkbaar is het voor Netflix vrij moeilijk om dit type bypass te detecteren.

Een groot pluspunt is dat NordVPN zeer betaalbaar is voor de kwaliteit die ze bieden. NordVPN biedt ook speciale IP-adressen en verduisterde servers, die beide zorgen voor extra “camouflage” voor uw VPN-verbinding. Dit kan handig zijn, omdat Netflix soms veel ‘gewone’ VPN-gebruikers tegelijk blokkeert (door serverblokkering). Toch geeft een normale NordVPN-verbinding je in de meeste gevallen al toegang tot de Amerikaanse Netflix. Als Netflix niet lijkt te werken, vernieuw dan de pagina of selecteer een andere server in de app. Ben je benieuwd naar deze provider? Lees alles over de veilige en handige extra opties van NordVPN in onze NordVPN-recensie.

4. Toegang tot verschillende Netflix-bibliotheken met Surfshark

Surfshark is een relatief nieuwe provider die snel de top van de VPN-markt bereikte. Hun software is uiterst gebruiksvriendelijk en hun snelheden zijn ook uitstekend. De kans dat u door deze provider vertraging oploopt, is erg klein. Als je Surfshark gebruikt om Netflix te kijken, heb je toegang tot veel verschillende versies van Netflix. Surfshark kan vijftien verschillende Netflix-bibliotheken deblokkeren. Als u bijvoorbeeld een Nederlandse server gebruikt, krijgt u toegang tot de Nederlandse versie van het platform, terwijl u op een Amerikaanse server Netflix USA krijgt. Als je Netflix bezoekt met een server die de lokale versie van het platform niet kan deblokkeren, word je automatisch doorgestuurd naar de Amerikaanse Netflix.

Naast toegang tot Netflix heeft Surfshark veel extra opties die je online ervaring zullen verbeteren. Surfshark gebruikt bijvoorbeeld extreem veilige protocollen en stelt u in staat om ook anoniem torrents te downloaden. Ze bieden al deze services voor een ongelooflijk betaalbare prijs, waardoor het een zeer waardevolle VPN is. Er is nog iets dat Surfshark tot een geweldige VPN maakt om Netflix te kijken: met slechts één betaalbaar abonnement kun je een onbeperkt aantal apparaten verbinden. Met andere woorden, met Surfshark kunnen jij en je hele gezin (Amerikaanse) Netflix kijken op elk apparaat dat je maar wilt! Lees onze volledige Surfshark-recensie voor meer informatie over deze provider.

Verschillende inhoud op Netflix

Netflix is ​​een streamingdienst die een groot aantal films en series aanbiedt. Zoals u wellicht weet, hangen de films en shows die u kunt bekijken af ​​van waar u zich in de wereld bevindt. Het is geen verrassing dat de Amerikaanse Netflix de meeste inhoud biedt. De meeste andere landen hebben slechts toegang tot ongeveer een derde van de totale hoeveelheid Netflix-inhoud. Dit komt niet omdat Netflix probeert gemeen te zijn voor haar klanten. Het bedrijf heeft eigenlijk contracten met distributeurs in elk land dat ze moeten nakomen. Deze distributeurs pushen Netflix om te bepalen waar klanten toegang hebben tot bepaalde inhoud. Gelukkig kun je deze beperkingen omzeilen met een VPN.

Netflix-originelen, zoals 13 Reasons Why, Orange is the New Black en de Crown worden over de hele wereld uitgezonden. In deze gevallen bezit Netflix de rechten en heeft het geen last van een tussenpersoon. Hetzelfde geldt helaas niet voor de rest van de serie en films die het biedt. Hier zijn een paar series en films die beschikbaar zijn op de Amerikaanse versie van Netflix, maar niet overal ter wereld. Ten eerste zijn hier enkele series:

 • Allemaal Amerikaans
 • Grey’s Anatomy
 • Nieuw meisje
 • Parken en recreatie
 • Portlandia
 • Prive praktijk
 • Rectificeren
 • Bovennatuurlijk
 • The Office (Verenigde Staten)
 • De Twilight Zone
 • Twin Peaks

Netflix US heeft ook veel films die niet overal beschikbaar zijn:

 • Een serieuze man
 • Blauwe Valentijn
 • Brandend
 • Frances Ha
 • God’s eigen land
 • Haar
 • Haak
 • Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
 • Roemruchte Basterds
 • Jiro Dreams of Sushi (documentaire)
 • Kill Bill (vol. 1 + 2)
 • Mary Poppins komt terug
 • Het labyrint van Pan
 • Rosemary’s Baby
 • Stap broers
 • The Hundred-Foot Journey
 • De kreeft
 • De prinses en de Kikker

Er zijn verschillende manieren om gebiedsbeperkingen voor Netflix te omzeilen. Netflix probeert echter deze “deblokkerende trucs” te bestrijden. Daarom werken sommige van deze methoden niet (altijd) meer. In onze ogen is een VPN de beste methode om Netflix vrij en comfortabel te bekijken. Een VPN biedt de gebruiker ook vrijheid, anonimiteit en veiligheid. Bovenaan dit artikel vind je de vier beste VPN’s waarmee je Netflix kunt kijken. We vertellen je hoe we deze vier hebben gekozen en waarom het beter is om geen gratis VPN te gebruiken. Ten slotte beschrijven we ook enkele alternatieven voor een VPN, zoals het gebruik van een proxy of de Tor-browser.

Hoeveel films en series heeft Netflix?

Er is een site genaamd uNoGS die een up-to-date database van de Netflix-bibliotheek in specifieke landen bijhoudt. Met behulp van deze gegevens hebben we een grafiek gemaakt die laat zien hoeveel inhoud Netflix USA heeft vergeleken met andere landen:

Netflix-bibliotheek verschillende landen

Zoals je kunt zien staat Netflix USA bovenaan de lijst, op de voet gevolgd door andere landen met veel Engelssprekenden (Canada, VK, India en Australië). Het is niet verrassend dat landen met veel inwoners over het algemeen meer films en shows beschikbaar hebben dan landen met minder inwoners. Zo hebben Mexico (een Spaanssprekend land) en Brazilië (een Portugees sprekend land) een grotere Netflix-bibliotheek met shows en films dan respectievelijk Spanje en Portugal. Veel Angelsaksische landen tarten deze regel in vergelijking met hun niet-Engels sprekende tegenhangers, zoals hierboven te zien is. Australiërs hebben veel meer inhoud tot hun beschikking dan Duitsers, ook al wonen er meer dan driemaal zoveel mensen in Duitsland.

Houd er rekening mee dat de films en series die Netflix in verschillende landen aanbiedt, voortdurend veranderen. Inhoud wordt elke dag toegevoegd en verwijderd, dus de aantallen zullen constant fluctueren. Toch blijven de verschillen bestaan. Over het algemeen komt de Amerikaanse versie van Netflix bovenaan als de grootste bibliotheek met de meeste inhoud.

Waarom werkt Netflix niet met elke VPN?

Netflix werkt niet altijd wanneer je een VPN gebruikt. Dit komt omdat het bedrijf actief probeert mensen te stoppen wanneer ze hun geografische beperkingen proberen te omzeilen. Zoals we al zeiden, heeft Netflix juridische contracten met producenten en filmdistributeurs over de hele wereld, wat betekent dat een groot deel van hun inhoud alleen in specifieke landen kan worden vertoond. Je zult niet alle Amerikaanse series en films vinden op de Britse versie van Netflix, en ook niet andersom.
Om deze ‘regels’ af te dwingen, gebruikt Netflix de locatie die aan je IP-adres is gekoppeld om te bepalen of je toegang moet krijgen tot bepaalde inhoud. Als je bijvoorbeeld een Duits IP-adres gebruikt om online te gaan, krijg je de Duitse versie van Netflix te zien wanneer je inlogt op je account. Een VPN kan dit veranderen, omdat het het IP-adres verandert dat u gebruikt om toegang te krijgen tot internet.

Netflix weet echter dat dit gebeurt. Daarom proberen ze de IP-adressen van VPN’s te achterhalen door naar verkeersnummers te kijken en vervolgens deze IP-adressen te blokkeren. In plaats van films of series op Netflix te kunnen bekijken, krijgen veel VPN-gebruikers daarom een ​​foutmelding te zien waarin staat dat ze hun proxy-verbinding / deblokkeringstool moeten uitschakelen om het platform te kunnen gebruiken.

netflix-fout

Gelukkig probeert Netflix zijn shows en films overal ter wereld toegankelijk te maken. Dit zou betekenen dat alle Netflix-gebruikers op tijd toegang zouden hebben tot exact dezelfde films en series. Het duurt echter even voordat we dat punt hebben bereikt. Voorlopig geeft een goede VPN die niet wordt geblokkeerd door Netflix je de grootste kans om buitenlandse Netflix-inhoud te bereiken met je account.

Een VPN gebruiken om geografische beperkingen te omzeilen

We hebben verschillende VPN-providers getest op de volgende functies en een top 4 gemaakt van de beste VPN-providers voor het bekijken van (Amerikaanse) Netflix.

Toegang tot Netflix

Om Netflix te kunnen kijken, moet een VPN-provider aan verschillende vereisten voldoen. Zoals eerder vermeld, komt Netflix dichterbij bij dit soort services. Netflix geeft een foutmelding weer als ze het gebruik van een VPN detecteren. Niet alle VPN-providers proberen (en slagen) om deze beperking te omzeilen, dus dit is de belangrijkste functie die we hebben getest. Als we Netflix niet met een provider konden bekijken, hebben we ze niet in deze lijst opgenomen. Houd er rekening mee dat we proberen zo vaak mogelijk bij te werken, maar aangezien dit een voortdurend heen en weer is tussen Netflix- en VPN-services, kan de beschikbaarheid van Netflix via specifieke servers en zelfs providers extreem snel veranderen.

Snelheid

VPN-schildEen andere functie die belangrijk is bij het kijken naar Netflix met een VPN, is snelheid. Als je Netflix kijkt, wil je niet wachten tot je film of aflevering is geladen. Snelheid is dus erg belangrijk voor deze ranking. Het gebruik van een VPN kan uw verbinding langzamer maken omdat uw internetverkeer vaak wordt omgeleid via verschillende landen. Het is begrijpelijk dat hoe groter de afstand tussen servers, hoe langzamer de verbinding. Maar tussen verschillende providers zijn er ook grote snelheidsverschillen. Bij sommige providers merk je het verschil nauwelijks, maar bij andere kunnen de lage snelheden behoorlijk frustrerend zijn.

Hetzelfde geldt voor de stabiliteit van de verbinding. Onze ervaring met de snelheid en de stabiliteit van een verbinding kan iets anders zijn dan die van u als u buiten Europa woont. Gelukkig staan ​​de meeste providers je toe om hun diensten een bepaalde tijd te testen voordat je een abonnement neemt.

Klantenservice

Omdat de VPN-providers constant manieren moeten vinden om geoblokkades te omzeilen, kan het voorkomen dat Netflix bepaalde servers blokkeert die een provider gebruikt. Dit is het moment waarop klantenservice belangrijk wordt. Als de provider een goede klantenservice heeft, kunnen ze je naar een server leiden die nog niet door Netflix is ​​geblokkeerd.

Speciaal IP-adres

Een andere service die sommige providers hebben, is een speciale IP. Netflix ontdekt vooral VPN IP-adressen wanneer ze zien dat veel mensen Netflix tegelijkertijd vanaf hetzelfde IP-adres gebruiken. Met de service van een dedicated IP geven de VPN-providers u een persoonlijk IP-adres in bijvoorbeeld de VS. U bent de enige persoon die dat IP-adres gebruikt en veroorzaakt waarschijnlijk geen argwaan bij Netflix. Deze functie kost echter vaak extra en vermindert uw privacy enigszins.

Verschillende apparaten

Als je Netflix net zoveel gebruikt als wij (wat veel is), kijk je waarschijnlijk ook graag naar films op verschillende apparaten. Je smart tv, laptop, tablet en smartphone kunnen allemaal Netflix-inhoud afspelen. Maar kun je daar ook de Netflix-inhoud van een ander land bereiken? Het antwoord is ja: sommige VPN’s werken ook op al die verschillende apparaten. Alle VPN’s die we aanbevelen voor Netflix hebben handige apps die eenvoudig kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op je smartphone, je tablet en smart tv. Met andere woorden, u kunt genieten van een groter aanbod aan films en series op elk apparaat dat u bezit: iPhone, iPad, Mac, Windows-pc, Chromecast, Android TV en andere Android-apparaten.

Gratis VPN om te gebruiken met Netflix

Hoewel er enkele gratis VPN-providers zijn waarmee u geografische beperkingen kunt omzeilen, raden we u af deze te gebruiken. Allereerst kunnen gratis VPN-providers de informatie die ze over u verzamelen, gebruiken om aan andere partijen te verkopen. Ze zullen dit waarschijnlijk eerder doen dan betaalde diensten, vanwege de sterkere financiële prikkel. Ten tweede is het veel waarschijnlijker dat ze uw pc met malware zullen infecteren, omdat hun bescherming en interne beveiliging mogelijk ontbreken. Bovendien bieden de meeste van hen geen klantenservice. Dit betekent dat ze je niet kunnen helpen als je hulp nodig hebt om toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix-inhoud of als je andere problemen tegenkomt.

Betaal minder voor uw Netflix-abonnement met een VPN

Als je nog geen Netflix-abonnement hebt, kun je ook een VPN gebruiken om een ​​mooie korting te krijgen. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende prijzen van een Netflix-abonnement in verschillende landen. Door een VPN-server in een bepaald land te kiezen, kun je je abonneren op Netflix alsof je in dat land bent. Dit heeft geen invloed op de inhoud die u op het platform kunt zien. Je krijgt immers altijd de versie van Netflix te zien die overeenkomt met jouw locatie. Het maakt niet uit of je je hebt geabonneerd op Netflix vanuit Argentinië of Turkije: als je een Amerikaans IP-adres gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix, krijg je nog steeds alle films en films te zien die deel uitmaken van de Amerikaanse catalogus.

Momenteel is het het goedkoopst om je te abonneren op Netflix met een Turks IP-adres. Als je je afvraagt ​​hoe je dit voor elkaar kunt krijgen, kun je ons onderzoek eens bekijken: geld besparen op Netflix. Daar vind je alles wat je moet weten om met een VPN een goedkoop Netflix-abonnement te krijgen.

Andere voordelen van het gebruik van een VPN

Het deblokkeren van landspecifieke Netflix-inhoud is niet het enige voordeel dat een VPN-service te bieden heeft. Het biedt u bijna compleet vrijheid op het internet. Gebiedsbeperkingen worden opgelegd door streamingdiensten, maar er zijn ook landen die de internettoegang van hun burgers beperken. Dit soort censuur kan ook worden omzeild met een VPN.

Een VPN versleutelt al je internetverkeer. Het leidt ook al het verkeer via hun servers om. Deze functies maken het veel moeilijker voor hackers, overheden of andere partijen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Op deze manier biedt een VPN de veiligheid dat u zich veilig op internet kunt verplaatsen.

Een ander belangrijk kenmerk van een VPN is de anonimiteit het kan je bieden. Omdat de VPN uw verkeer omleidt naar een ander IP-adres, zal niemand uw eigen IP-adres zien. Uw IP-adres is gekoppeld aan uw locatie en uiteindelijk aan uw identiteit. Door uw IP-adres te verbergen met een VPN bent u online veel anoniemer.

Al met al is een VPN nuttig voor zoveel meer dan alleen het bekijken van de Amerikaanse Netflix-inhoud. Het biedt u online meer vrijheid, veiligheid en anonimiteit. Als u geïnteresseerd bent in het lezen van deze andere voordelen, kunt u ons artikel lezen over de voordelen van een VPN.

Andere methoden om gebiedsbeperkingen te omzeilen: proxyservers en Tor

Tor The Onion Router LogoSommigen zullen zeggen dat je een proxyserver of de Tor-browser kunt gebruiken om de Amerikaanse Netflix te bekijken. Onze ervaring is echter dat Netflix het gebruik van de meeste proxy’s blokkeert. Bovendien zal de verbinding niet zo stabiel en snel zijn als bij andere methoden, wat betekent dat laden erg vermoeiend kan zijn.

Tor functioneert als een browser en werkt door uw internetverkeer via verschillende servers over de hele wereld te verzenden. Elke server biedt een andere laag anonimiteit. Omdat het verkeer door zoveel verschillende “knooppunten” moet reizen, kan Tor ook traag zijn. Bovendien kunt u er met de Tor-browser niet voor zorgen dat de exit-server (laatste herrouteringsknooppunt) zich in de VS bevindt. Dit betekent dat het proberen om toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix via Tor niet veel meer is dan een gok met lage kansen. Het streamen van video’s op Netflix vereist een behoorlijke hoeveelheid datasnelheid. Om deze reden raden we het gebruik van een goede VPN aan. Bovendien kan een VPN je veel meer voordelen bieden dan alleen het kijken naar Amerikaanse Netflix, zoals beschreven in de vorige sectie.

Laatste gedachten

De voortdurende zoektocht van distributeurs in de filmindustrie om illegaal downloaden en streamen te verbieden, betekent dat soms zelfs mensen met een geldig Netflix- of ander streamingabonnement het doelwit zijn van blokkades. Onze aanbeveling op dit moment zou zijn om een ​​VPN te gebruiken om gebiedsbeperkingen te omzeilen en om de Amerikaanse Netflix of een andere versie van Netflix die je graag bekijkt te bekijken. Hopelijk heeft dit artikel geholpen om de juiste VPN voor jou te vinden. We zullen deze services blijven testen op hun effectiviteit en u op de hoogte houden!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map