Bästa VPN-tjänster för Kodi. Kolla in våra topp 5! | VPNoverview

kodi tv vpn


Kodi är ett gratisprogram med öppen källkod, ursprungligen skrivet för Xbox men nu tillgängligt på de flesta enheter. Det fungerar som ett underhållningscenter som kombinerar alla dina medietjänster. En VPN kan hjälpa dig genom en säker anslutning. Om du kombinerar Kodi med en VPN-tjänst kan du strömma anonymt och bekymmersfritt. Läs allt om våra topp 5 av de bästa VPN-leverantörerna för Kodi.

Att använda Kodi i kombination med ett VPN har flera fördelar. All din streaming är anonym, du kan kringgå geografiska begränsningar och din internettrafik är skyddad av kryptering. En VPN erbjuder användaren frihet, anonymitet och säkerhet. Du kan läsa allt om funktionerna hos ett VPN i vår artikel med allmän information om användningen av ett VPN.

Att installera ett VPN är inte en dålig idé när du strömmar med Kodi. En VPN kan hjälpa dig få tillgång till Netflix-innehållet i ett annat land. Kodi låter dig sätta ihop din egen samling av streamingtjänster så att du kan komma åt dem alla med deras applikation. Vissa tillägg i Kodi erbjuder innehåll som inte är till dem att dela. För att se till att ingen kan se vad du gör på Kodi kan du använda ett VPN för att skydda din anonymitet. Men vilka är de bästa VPN-leverantörerna att använda i kombination med Kodi? Vi presenterar en topp-5 av leverantörer som vi tycker fungerar bra i kombination med Kodi. Dessutom förklarar vi hur du bäst kan använda de två tjänsterna tillsammans.

Vilka VPN-tjänster fungerar bra med Kodi?

Alla följande VPN-leverantörer fungerar bra tillsammans med Kodi. Dessutom garanterar de en säker och anonym anslutning.

1.ExpressVPN

Express VPN är högst upp i de flesta av våra jämförelselistor av en anledning. De har utmärkt kundservice och ett stort utbud av servrar över hela världen. De har kvalitetssäkerhetsåtgärder på plats och ser till att det alltid finns ett sätt att få tillgång till det amerikanska Netflix-innehållet. Således är de perfekta att använda i kombination med Kodi. Enligt vår erfarenhet är anslutningshastigheten och stabiliteten också stor. Vi måste notera att de är dyra för ett VPN men du får den bästa kvaliteten i gengäld.

2. IPVanish

Enligt vår åsikt har IPVanish den snabbaste VPN-anslutningen. IPVanish har en detaljerad guide på deras webbplats som kan hjälpa dig att konfigurera deras applikation så att det fungerar bra med Kodi. För människor som gillar att strömma anonymt och säkert, erbjuder IPVanish den bästa kombinationen av hastighet och säkerhet. Priserna är ganska höga jämfört med andra VPN. Men de har ofta bra erbjudanden på sin webbplats. Läs mer om vår erfarenhet av IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN har ett mycket snabbt nätverk som de hanterar själva. Denna leverantör är en del av internetkonglomeratet Goldenפרm. På grund av detta har de många sätt att optimera sina tjänster. Du kan ha tre samtidiga anslutningar med deras prisvärda prenumeration.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN är en relativt ung nederländsk VPN-leverantör. De bygger snabbt ett namn för sig själva. GOOSEVPN erbjuder servrar av hög kvalitet med en snabb och stabil anslutning. De har två typer av prenumerationer. Vi rekommenderar deras obegränsade plan. Det andra, billigare abonnemanget har en gräns på 50 GB vilket inte är idealiskt om du vill strömma mycket filmer och serier. Vill du veta mer om den här holländska VPN-tjänsten? Läs vår fullständiga recension av GOOSE VPN.

5. NordVPN

NordVPN har en enorm mängd servrar i över 50 länder. De bryr sig mycket om säkerhet, och på grund av detta erbjuder de kvalitetssäkerhet och håller inte loggar. Internethastigheterna har blivit bättre och är nu perfekta för streaming. Du kan använda en prenumeration på sex enheter samtidigt. NordVPN är också en av de mest prisvärda premium-VPN: erna på marknaden.

Ställ in ditt VPN för Kodi

I de flesta fall kommer det inte att vara svårt att strömma med Kodi via en VPN-anslutning. När du har konfigurerat ditt prenumeration hos en VPN-leverantör och installerat deras programvara görs det mesta av arbetet. VPN-leverantörer gör det extremt enkelt att installera sina applikationer. Så snart du har anslutit till en av VPN-servrarna omdirigeras all din trafik genom den säkra anslutningen.

Allt du verkligen behöver göra för att strömma säkert och anonymt är se till att du är ansluten till VPN först. I de flesta VPN-applikationer handlar det om att trycka på en knapp. Detta är samma sak för din dator, surfplatta och smartphone. Om du ansluter till ditt VPN innan du öppnar din Kodi-applikation är du redo att börja strömma på ett säkert sätt!

Om du vill komma åt innehållet för en streamingtjänst i ett annat land väljer du det landet i din VPN-applikation. När du är ansluten till den servern i ett annat land verkar det som om du kommer åt internet från det landet. De flesta av leverantörerna har bra kundsupport, så om du stöter på några svårigheter kan du kontakta dem.

Installera ett VPN på din router

Du kanske vill använda Kodi på en smart TV eller i kombination med en mediaspelare som Google Chromecast eller Amazon Fire TV Stick. I dessa fall är det möjligt att ställa in din VPN-anslutning via din router så att alla enheter som är anslutna till den routern kan njuta av den säkra VPN-anslutningen. För detta ändamål behöver du en router som stöder en VPN-anslutning. Läs allt om detta i vår artikel om installation av ett VPN på din router.

Hur fungerar en VPN-illustration

Slutgiltiga tankar

Kodi är ett trevligt program för att titta på filmer och serier på din bärbara dator, dator, smartphone eller tv. Om du kombinerar Kodi med ett VPN kommer du att vara anonym och säker. Dessutom ger det dig möjlighet att kringgå geografiska begränsningar, vilket ger dig ännu mer innehåll. Med en av de ovannämnda leverantörerna kan du vara säker på att det kommer att fungera. Titta också på våra topp 5 all-round bästa VPN-leverantörer!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map